Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Cijela ta luda druzina to pije,a jos ludja im prodaje tu za muriju posla ima ako dignem prasinu vise nista necu izvuci iz njega ah tinejdjeryyyyyyyy a ja se jos radujem jos jednom malom terminaroru
zabac napisao:jako malo znam o ovome,sin me "obradovao" da to zeli da pije utukla bih skota iz teretane koji mu je to prodao
Kao prvo jel sin ima neke zdravstvene probleme ? (ako ima sa jetrom, NE SME piti jer moze svasta da bude), kao drugo Koliko dugo trenira u teretani ? I kao trece koji je creatin uzeo, proizvodjac ? (bitno je jer ima i * SPAM * creatina sto ne valjaju)
Inace creatin daje snagu i vuce vodu u misic, samim tim dobijes kao misicnu masu (sto bi ja rekao navuces samo vodu) jer dok taj creatin uzima treba bar 5-6 litara vode na dan da unese.. Isto tako creatin se skoro nikad ne uzima sad, obicno ide kombinacija Whey + Creatin, jer sam creatin ne ide, dok ga uzima imace snage i dobice nesto vode u misicima, sto ce posle prosto receno u wc da izbaci..
Samo opusteno i bez straha, to nisu oni Anabolicki Steroidi, jer mnogo ljudi ga brka s'tim, creatin je supplement (dodatak u ishrani)..
Ako vas nesto interesuje vise slobodno pitajte.. poz
Hmmm... Ne mora kreatin da bude nista lose. Najvaznije je da bude kreatin dobrog proizvodjaca. I posto ce on svakako kupiti kreatin, jeftiniji ili skuplji, moja preporuka je da se bar dokopa kreatina kvalitetnih proizvodjaca (dakle skuplji). Na duze staze, svo to pumpanje misicne mase, nije bas najsrecnije resenje po organizam. S' druge strane nista strasno se nece desiti. Cela ova prica stoji, pod uslovom da je vas sin zdrav (jetra i srce narocito). Kreatin ne stvara zavisnost. Kada ga bude uzimao, neka ga uzima u propisanim dozama, takodje vrlo bitno.
U industriju suplemenata se dosta ulaze i kontrole su tu prilicno rigorozne, tako da veliki proizvodjaci, ako zele da prodaju bilo sta moraju zadovoljiti kriterijum kvaliteta.
Sto neko rece, on obezbedjuje energiju misicu, nusefekat je povlacenje vode za sobom, pa kad sin bude prestao da ga uzima desice se da mu misicna masa blago opadne, zbog gubitka vode. No, to on vec sigurno zna.
Njegovi nalazi jetre su uredni,kostana tkiv maxile je izmijenjena i to stoji na toj lokaciji,moja zabrinutost je u tome sto vjerujem da niko nemoze ni predvidjeti koje sve posledice to moze da prouzrokuje,ja sada mogu samo da se nadam da ce mi prijavljivati istinu o tome sta radi van kuce i da se informisem kuda sve ovo vodi hvala vam svima na podrsci
Da skratimo pricu: u vezi razvoja vilice tj sinteze celija, nema nikakve uzrocnoposledicne veze. Inace, samom upotrebom tzv preparata dodatno opterecujete bubrege i lako moze doci i do akutne bubrezne insuficijencije tj akutnog zatajenja rada bubrega, bez obzira o kom se proizvodjacu radi. Pa ko voli.....i spreman je zarad malo misicne mase da reskira......
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
draganvma napisao:Da skratimo pricu: u vezi razvoja vilice tj sinteze celija, nema nikakve uzrocnoposledicne veze. Inace, samom upotrebom tzv preparata dodatno opterecujete bubrege i lako moze doci i do akutne bubrezne insuficijencije tj akutnog zatajenja rada bubrega, bez obzira o kom se proizvodjacu radi. Pa ko voli.....i spreman je zarad malo misicne mase da reskira......
Jeste, ali to se desava momcima koji preteraju pa uzimaju troduplo vecu dozu nego sto je prepisano (naravno da bi vise napredovali), pa dolazi do problema sa bubrezima, imam prijatelje sto su to radili i imali problema, dok ostali likovi sto su uzimali creatin u propisanim dozama nisu imali nikakve posledice.