Kratkotrajni povremeni bol u glavi sa lijeve strane.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Kratkotrajni povremeni bol u glavi sa lijeve strane.
osobe sa kojima se družiš ne verujem da su stručne po pitanju procene tvoje negativnosti ili pozitivnosti a dobro je to što ti vežbe prijaju i imaš osećaj poboljšanja samo upamti da vežbe ne mogu isceliti već ublažiti.Obavi ispitivanja i kreni u pravo rešenje a vežbe ako ti prijaju nastavi da radiš...Pozz
Него шта? Да иде код психијатра? И да пије хемију? Којештарије!goran964 napisao:osobe sa kojima se družiš ne verujem da su stručne po pitanju procene tvoje negativnosti ili pozitivnosti a dobro je to što ti vežbe prijaju i imaš osećaj poboljšanja samo upamti da vežbe ne mogu isceliti već ublažiti.Obavi ispitivanja i kreni u pravo rešenje a vežbe ako ti prijaju nastavi da radiš...Pozz
dolav, гледај да коригујеш у свом животу оно што не радиш правилно. Организам ће се постепено опоравити. Живети здраво уопште није једноставно. Једном када кренеш са лековима, повратак назад практично је немогућ. Савремена медицина једино уме да кљука лековима јер им је то најисплативије. Њима не треба здрав човек него болестан. Добро отвори очи и уши и размишљај својом главом. Поздрав!
odradio sam krvnu sliku. Holesterol mi je 7.12 to mi je poviseno a granica je 5.20. glukoza 5.7, kreatinin 110, uglavnom samo mi je holesterol presao granicu.
Холестерол може да буде узрок делимично зачепљеним крвним судовима, а они узрок проблема са крвотоком. И то треба да средиш. Наравно, постоји одличан домаћи лек. Да ли да пишем где се може прочитати? 

hehe
sto se tice holesterola nzm dal je sad to drasticno uvecano ili opet..

sto se tice holesterola nzm dal je sad to drasticno uvecano ili opet..

Није драстично, али може да зачепи ситне крвне судове у мозгу, који опет могу да изазову свакојаке симптоме и нико неће моћи да установи шта ти се дешава. У комбинацији са мало гушћом крви, може да буде незгодно.
Tebi ne vredi pričati...definitivno 

Dal bi mogao samo neko da mi objasni sta tacno znaci sedimentacija? Ona mi je 5, na sta zapravo ona ukazuje?
hajdete doktori pomagajte.Ja znam sa svojim skromnim predznanjem a da ne bude kao na kalenić pijaci da povišena sedimentacija ukazuje na postojanje nekog žarišta u organizmu ali detaljnije se ne usuđujem,hvala..
Буди добар па немој да трошиш наше време на овакве текстове. Ако уопште имаш шта паметно да кажеш, ти лепо напиши.goran964 napisao:Tebi ne vredi pričati...definitivno
Не знам шта замишљаш да си ти? Лепо се представи, па можемо да разговарамо на некој општој теми. Немој кукавички да се кријеш иза свог "имена".
Милим те да прекинеш да ме прогањаш по форуму. Немам времена за такве "разговоре".
Evo mene drugari red je da napisem kad vec odje mlatim dosta vremena
da sam juce bio kod neurologa. Neuroloski pregled je sasim ok e sad to su bile neke razne provjere ni ne znam sam sta jos. Pricali smo, iznio sam svoje probleme, ali realno nemogadoh izvuc iz silne price na odgovor za moje cudno gubljenje, realno to stanje i ne umijem da objasnim 100% tacno...
to je nesto sto me izludje svo ovo vrijeme, to je stanje nekog "psihickog sna", kao da mi mozak zaspe kad vrsim neku funkciju, iskreno to ne umijem objasnit
nzm bas nzm kakvo je to stanje dal to moze jos drugacije i podrobnije da se objasni
Dal je to psiha ili pak nesto drugo... 

Ма сигурно ти се неки нерв мало гњечне у неком тренутку. Само ти ради оне вежбе. Гледај да те неко добро измасира и намести ребра на спојевима са кичмом - између плећки. Ту има много нерава чије прикљештење може да изазива разне проблеме. И, наравно, Истеки!
Надам се да ти више нико неће препоручивати да опет и опет идеш код лекара да те поново снимају и анализирају док те толико не озраче и отрују којекаквим хемијама, па да на крају могу да кажу да су знали да се ради о генетски условљеном вирусном тумору у параштитној жлезди у левом режњу јетре одмах изнад десног колена.
Надам се да ти више нико неће препоручивати да опет и опет идеш код лекара да те поново снимају и анализирају док те толико не озраче и отрују којекаквим хемијама, па да на крају могу да кажу да су знали да се ради о генетски условљеном вирусном тумору у параштитној жлезди у левом режњу јетре одмах изнад десног колена.
Ali opet kako se objasnjava da preko noci tacnije negdje kad se smraci koncentracija i to gubljene mi se ne desava a preko dana da 

Можда одређени покрети тела изазивају проблеме, а специфични су за радни дан.
Можда ти смета одређена врста светла. Мени светло флуоресцентних лампи (такозваних неонки) изазива главобољу.
Можда ти смета одређена врста светла. Мени светло флуоресцентних лампи (такозваних неонки) изазива главобољу.
e nzm sto se desava ali stvarno to stanje sto mi se desava je neobjasnjivo i cini mi se kad bi umio da ga objasnim kao da bi me proslo