Kratkotrajni povremeni bol u glavi sa lijeve strane.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Kratkotrajni povremeni bol u glavi sa lijeve strane.
dolav,
ја мислио да си оздравио. Да ли си из Београда?
ја мислио да си оздравио. Да ли си из Београда?
Ne nijesam... pa meni nedelju dana nekad bude banja... pa onda muka stisne... pa se smorim... pa prodje...
А да опет пробаш са кестеном?
Pa ne znam dal kesten moze da unisti sinusitis?
Може да отвори канале, па да гној и секрет изађу напоље.
pa to dal imam zapusene kanale bi se na snimku vidjelo zar ne? evo npr sad mi se naglod esilo pistanje u desnom uhu i na njega osjetno manje cujem...
ali se povratilo

Не мора да се види. Рендгенски зрак који мора да буде довољно јак да би прошао кроз кост да би се ишта детектовало, кроз секрет у синусима проћи ће као сир и тешко може да се види.
Ако ти лекари ништа не налазе, онда мораш сам да експериментишеш.
Узми да грејеш синусе и оно са кестеном па ћеш видети да ли ће шта изаћи. Можеш да примениш и онај рецепт за санирање упале средњег увета који се прави од зејтина и црнога лука. Можда шта помогне. Рецепт имаш на мом сајту под Савети, Здравље, Средње уво.
Ако ти лекари ништа не налазе, онда мораш сам да експериментишеш.
Узми да грејеш синусе и оно са кестеном па ћеш видети да ли ће шта изаћи. Можеш да примениш и онај рецепт за санирање упале средњег увета који се прави од зејтина и црнога лука. Можда шта помогне. Рецепт имаш на мом сајту под Савети, Здравље, Средње уво.
E ne znam casti mi vise uh
Prije 5 dana kad sam bio kod doktorice, ona mi je dala da pijem Amoksicilin zbog neke manje bakterije u grlu sto sam imao. Vidim da na onom piru pise i za upalu srednjeg uva, nebitno pijem na 7 ili 8 sati ali samo je bilo 15 fil tableta... i bas pri kaju sam osjetio olaksanje i ssad nema tableta... a on se ne izdaje bez recepta... da mi muka da idem da cekam u red 2 sata ... ne znam dal ima neki lijek drugi za to volio bih znati 

Не треба да мешаш антибиотике. И како то да ти није дала комплетну терапију?! Антибиотици се пију бар седам дана.
Ne mijesam uzeo sam jos jednu tablu da popijem amoksicilina i ne bi smio vise da se ne predoziram.... i da vidim dal ce da djeluju... juce nijesam imao vrtoglavicu ali sam imao ono gubljenje...
Pozdrav. Imam i ja neki bol, ali to je vise kao kad stisnes glavu sa dva prsta, to je negde oko temena malo levo, nzm ni ja tacno, ali takav je bol kao neki pritisak na glavu...nemam povracanje, ali pre neko vece sam se osecao bezveze onako slomljen sav, i ujutru kada sam ustao isto, a kasnije je vec bilo bolje...ako neko zna ili je imao nesto slicno, molim za odgovor 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 16, 2016 10:07 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
I mene takodje to zeza,nz sta je,ne treniram nista visok 196 tezak 106kg imam naslaga na stomaku probadanje u crevima sa leve strane i u levoj strani glave isto tako pulsirajuce na 2 sekunde. Ne treniram nista,sedim za kompom igram dotu2
pritisak mi oscilira.. 167-100 140 90 i tako xD