Kratkotrajni povremeni bol u glavi sa lijeve strane.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Kratkotrajni povremeni bol u glavi sa lijeve strane.
Dal sinusi mogu da izazivaju vrtoglavicu 

Могу индиректно - ако се упала из њих прошири на средње уво.
samo mi reci ovo mogu li neki drugi kesten iz prodavnice da uzmem ili mora bas divlji
dje cu nac divlji u sred grada 

Мора дивљи. На Калемегдану га је било. Мислим да је сада касно. Или чекај следећу јесен, или пробај са оним хомеопатским леком. Питај по апотекама да ли имају какве препарате од дивљег кестена. 

Druze evo sam uzeo ovaj iz prodavnice i drzim ga oko 45 minuta. Ocu da se udavim sta mi sve izlazi iz nosa i niz grlo. Pi.
Кад пре?!
Шта си купио?

Шта си купио?
Kupio bre u marketu one kostane sto se pecu to je to kesten, nakilo sto se uzima. Ogulio i zabo u nozdrve posle neki 20 min poceh da se davim u slajmu
i stojim pored prozora i samo pljujem ( u dvoriste moje, ne na ulicu
). Evo sam ih sad makao malo da odmorim 

Kupio bre u marketu one kostane sto se pecu to je to kesten, nakilo sto se uzima. Ogulio i zabo u nozdrve posle neki 20 min poceh da se davim u slajmu
i stojim pored prozora i samo pljujem ( u dvoriste moje, ne na ulicu
). Evo sam ih sad makao malo da odmorim 

То је домаћи кестен.
Значи да и он функционише. 

ali izgleda samo dok je zabijen u nosu. Kad sam ga makao ne toci mi nista i nemam nagon za izbacivanje slajma 

Taman mi malo bude bolje i ufati me vrtoglavica i ono gubljenje opet... ja kod neurologa na pregled tamo mi izmjeri pritisak 100 sa 70
i u kombinaciji sa onim holesterolom to ne ok a? 

Наравно да није у реду. Треба да почнеш постепено свој начин живота да доводиш у ред. Ако тражиш само неку закрпу за тренутне проблеме, јави се Билу Гејтсу. 

Ada ne vodim razvratnicki zivot coce
nd pusim ne pijem. Ne jedem sve i svasta, tacnije ne jedem brzu hranu, ne veceraam kasno, jedino sto je mozd bilo lose sto sam svako jutro jso przaniju, jaja, kobasice, kajganu i cuda masna. Ali ujutru. I nije vala da sam neaktivan
i sto jes jes veliko vrijeme sam provodio na kompu zato sto mi js to profesija
sto da cinim sa tim pritiskom dal on moze biti uzrok za ovu vrtoglavicu i gubljenje

Довољно је да не пијеш потребну количину воде, цео дан седиш и не излазиш напоље, па да заглавиш за пар година. Нису ти неопходне цигаре и остало.
Приближавање горњег и доњег притиска може да изазове којекакве проблеме, али од тога се може и умрети.
Више не знам да ли сам ти писао о спојевима кичме и ребара. Иди код неког терапеута или масера који зна о чему се ради када му то споменеш. Треба да ти ослободи мишиће који туда иду уз кичму јер од њих могу да настану вртоглавице, несвестице, аритмије итд.
Немој да престанеш са оним вежбама за опуштање мишића раменог појаса.
Приближавање горњег и доњег притиска може да изазове којекакве проблеме, али од тога се може и умрети.
Више не знам да ли сам ти писао о спојевима кичме и ребара. Иди код неког терапеута или масера који зна о чему се ради када му то споменеш. Треба да ти ослободи мишиће који туда иду уз кичму јер од њих могу да настану вртоглавице, несвестице, аритмије итд.
Немој да престанеш са оним вежбама за опуштање мишића раменог појаса.