Kombuha i zdravlje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Merylin »

Negde na pocetku ove teme u necijem postu sam procitala za bore,sedu kosu...pa sam to prokomentarisala,ali ne bih nista tvrdila jer je nisam probala.Cisto mi se nametnuo zakljucak da bi onda cela planeta bila bez pora i bez sede kose.
Milka R
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 2:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Milka R »

Pa jel sad da kupim tu kombuhu ili ne? :roll:
---Nevena---
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 08, 2007 3:58 pm

Post od ---Nevena--- »

Milka, slobodno. Samo pravite puaze recimo na mesec dana uzimanja sedam dana pauze. Ako je do jetre nek se odmori. Ja sam je uzimala jos kao dete i evo me ziva, zdrava...
Poslednja izmena od ---Nevena--- u Pet Sep 28, 2007 3:52 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
---Nevena---
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 08, 2007 3:58 pm

Post od ---Nevena--- »

Milka, slobodno. Samo pravite pauze recimo na mesec dana uzimanja sedam dana pauze. Ako je do jetre nek se odmori. Ja sam je uzimala jos kao dete i evo me ziva, zdrava...
viktor_viktor
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 26, 2007 10:50 am

Post od viktor_viktor »

jedno pitanjce. Imam masnu jetru od nove godine i pijem kombuhu, 4 litre nedeljjno. Ne smem šećer, da li smem da stavim tabletice zaslađivača?
Znači ipak treba praviti pauze, zbog jetre, bar mesec dana?
I sta da radim sa gljivom koja je narasla ko pizza? Jel moze ona da stoji u čaju, i koliko?
pozdrav svima
Mariz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 29, 2007 10:44 pm

Za Kombuhu

Post od Mariz »

Javite mi se na mail [email protected]

pozdrav
sartori
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 07, 2007 11:12 pm

kombuha

Post od sartori »

Pre desetak godina sam gajila kombuhu i pili smo svi u kuci caj od kombuhe ali sada sam naisla na ekstrat i stvarno je sjajan
Na ovom sajtu mozete pogledati nesto vezano za ovaj ektstrat
http://www.yes-no-cancel.com/index.php? ... &Itemid=30
fedja87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 2:27 pm

kombuha

Post od fedja87 »

Ko je zainteresovan za kupovinu kombuhe, moze se javiti na ovaj broj:064/237-49-41 Stefan.Zdrave i dobro odgojene, sok bez ikakvih dodataka.
skyblue
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 27, 2009 2:25 pm

KOMBUHA EKSTRAKT u borbi protiv tumora, leukemije...

Post od skyblue »

dr.koki napisao:@---Nevena---
I zamolio bih vas da mi ne drzite predavanja o ljudskosti. Jel znate vi sta je medvedja usluga, to je kad roditelj pokaze "ljudskost" pa dozvoli svome detetu koje nema * removed * dozvolu da uzme kola i ode na zurku. Dete se napije a jos ne zna da vozi, zaleti se i pogine u kolima ubijajuci i saputnike i mozda ljude u drugim kolima. Da li je to ljudskost? E pa nije ni ljudskost odobravati ljudima koji su nestrucni u oblasti medicine da daju savete drugima koji mogu direktno da uticu na duzinu njihovog zivota. Nije ljudskost precutati ako znate da ce neko da napravi ozbilje zdravstvene probleme koristeci nesto a ne znajuci da je to lose. Treba mu otvoriti oci. Nemojte molim vas da me ucite sta je ljudskost.
Teme u kojima je ljudski zivot predmet razgovora nikad ne zastarevaju, postujem medicinu ali mislim da dr.koki nema apsolutno nikakvo licno iskustvo kada pokusava da brani tradicionalnu medicinu a omalovazava alternativnu medicinu... Moj otac je bio lekar, majka medicinska sestra, a dosta sam upoznat sa statistickim podacima koji govore da manje od 5% pacijenata koji se tretiraju zracenjem ili hemoterapijom prezivi maligni tumor, statistika pokazuje da preko 15% pacijenata pobede maligni tumor ako pored hemoterapije koriste i PXD ekstrakt od kombuhe... Medicina je proizvod mnogih eksperimenata i iskustava koji su bruseni vekovima, od kada je nastao covek, ali ne kaze se za badava da priroda ima lek za svaku coveciju boljku... Kombuhu ljudi koriste preko 2000 godina, ne znam ni jedan lek klasicne medicine koji ima toliku tradiciju... Ronald Regan, Madona, ruski nobelovac Solzenjicin, americka pevacica Ser... samo su neki od onih koji su koristili ili koriste kombuha caj. Kombuha ekstrakt je sredstvo koje je mnogo jaceg i brzeg dejstva, pomaze jacanju imuniteta, detoksikuje organizam i sto je moj otac lekar govorio, covek je bazna sredina i ako unesete kiseline u organizam kojima obiluje kombuha ekstrakt vrsite jednu prirodnu hemoterapiju koja je mnogo manje stetna nego klasicna hemoterapija... Voleo bih da nam dr. koki iznese misljenje svetskih naucnika o stetnom dejstvu hemoterapije na ljudski organizam, da vidimo da se u stvari lecimo otrovima savremene medicine koji u necemu pomazu a u drugom odmazu nasem organizmu... Mislim da je pred alternativnom medicininom buducnost i sve vise ce se koristiti u lecenju mnogih bolesti...

p.s. u USA jedna od terapija lecenja zlocudnog tumora je koriscenje ciste vode i niceg drugog...
istina i ljubav
skyblue
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 27, 2009 2:25 pm

KOMBUHA EKSTRAKT u borbi protiv tumora, leukemije...

Post od skyblue »

dr.koki napisao:@---Nevena---
I zamolio bih vas da mi ne drzite predavanja o ljudskosti. Jel znate vi sta je medvedja usluga, to je kad roditelj pokaze "ljudskost" pa dozvoli svome detetu koje nema * removed * dozvolu da uzme kola i ode na zurku. Dete se napije a jos ne zna da vozi, zaleti se i pogine u kolima ubijajuci i saputnike i mozda ljude u drugim kolima. Da li je to ljudskost? E pa nije ni ljudskost odobravati ljudima koji su nestrucni u oblasti medicine da daju savete drugima koji mogu direktno da uticu na duzinu njihovog zivota. Nije ljudskost precutati ako znate da ce neko da napravi ozbilje zdravstvene probleme koristeci nesto a ne znajuci da je to lose. Treba mu otvoriti oci. Nemojte molim vas da me ucite sta je ljudskost.
Teme u kojima je ljudski zivot predmet razgovora nikad ne zastarevaju, postujem medicinu ali mislim da dr.koki nema apsolutno nikakvo licno iskustvo kada pokusava da brani tradicionalnu medicinu a omalovazava alternativnu medicinu... Moj otac je bio lekar, majka medicinska sestra, a dosta sam upoznat sa statistickim podacima koji govore da manje od 5% pacijenata koji se tretiraju zracenjem ili hemoterapijom prezivi maligni tumor, statistika pokazuje da preko 15% pacijenata pobede maligni tumor ako pored hemoterapije koriste i PXD ekstrakt od kombuhe... Medicina je proizvod mnogih eksperimenata i iskustava koji su bruseni vekovima, od kada je nastao covek, ali ne kaze se za badava da priroda ima lek za svaku coveciju boljku... Kombuhu ljudi koriste preko 2000 godina, ne znam ni jedan lek klasicne medicine koji ima toliku tradiciju... Ronald Regan, Madona, ruski nobelovac Solzenjicin, americka pevacica Ser... samo su neki od onih koji su koristili ili koriste kombuha caj. Kombuha ekstrakt je sredstvo koje je mnogo jaceg i brzeg dejstva, pomaze jacanju imuniteta, detoksikuje organizam i sto je moj otac lekar govorio, covek je bazna sredina i ako unesete kiseline u organizam kojima obiluje kombuha ekstrakt vrsite jednu prirodnu hemoterapiju koja je mnogo manje stetna nego klasicna hemoterapija... Voleo bih da nam dr. koki iznese misljenje svetskih naucnika o stetnom dejstvu hemoterapije na ljudski organizam, da vidimo da se u stvari lecimo otrovima savremene medicine koji u necemu pomazu a u drugom odmazu nasem organizmu... Mislim da je pred alternativnom medicininom buducnost i sve vise ce se koristiti u lecenju mnogih bolesti...

p.s. u USA jedna od terapija lecenja zlocudnog tumora je koriscenje ciste vode i niceg drugog...
istina i ljubav
mirapa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 11, 2008 11:35 pm

Prodaja gljiva-Kombuha!!!

Post od mirapa »

Ako neko zeli da kupi kombuha gljivu neka klikne na link dole i neka pogleda oglas!!!

Br.tel 064/96 888 50

link: http://www.limundo.com/aukcije-mirapav
Odgovori