Homosexualizam-bolest ili ne?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 7:21 pm
- Kontakt:
Nikakav zakon ili intervencija policije nece spreciti prekid parade!
Pa gledali ste svi federer-soderling pre neki dan, jedan covek upadne i nadmudri 100 redara na tekmi i pridje federeru, a kako mislite da se policija nosi sa mnogo brojnijim ljudima (koji ce doci da prekinu nastranu paradu)???
U Iranu vesaju pedere a oni ovde hoce paradu da prave
Ja bi im cak dozvolio i da se zene ali sve kuci da rade, ni u ludilu nekakva usvajanja dece i slicno
Niko im ne brani da kuci rade sta oce, ali na ulici pred decom i starima, NE MOZE upravo iz postovanja prema njima!!!
Nikakva sila to nece spreciti!
Znate onu pesmu:
...
I PORUKA ZA MURIJU I SUDOVE, DA MOGU SAMO K**** DA NAM POPUSE!
Pa gledali ste svi federer-soderling pre neki dan, jedan covek upadne i nadmudri 100 redara na tekmi i pridje federeru, a kako mislite da se policija nosi sa mnogo brojnijim ljudima (koji ce doci da prekinu nastranu paradu)???
U Iranu vesaju pedere a oni ovde hoce paradu da prave

Ja bi im cak dozvolio i da se zene ali sve kuci da rade, ni u ludilu nekakva usvajanja dece i slicno

Niko im ne brani da kuci rade sta oce, ali na ulici pred decom i starima, NE MOZE upravo iz postovanja prema njima!!!
Nikakva sila to nece spreciti!
Znate onu pesmu:
...
I PORUKA ZA MURIJU I SUDOVE, DA MOGU SAMO K**** DA NAM POPUSE!

NIJE VREDAN SRPSKI ZIVOT NAVIJACKOG RIVALSTVA!!!
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Hoce... Parada ce se odrzati, a oni koji pokusaju nasilno da deluju protiv njenog odrzavanja ici ce u zatvor u skladu sa zakonom...Nikakav zakon ili intervencija policije nece spreciti prekid parade!
[/quote]Pa gledali ste svi federer-soderling pre neki dan, jedan covek upadne i nadmudri 100 redara na tekmi i pridje federeru, a kako mislite da se policija nosi sa mnogo brojnijim ljudima (koji ce doci da prekinu nastranu paradu)???
1. Niko nije ocekivao uletanje egzibicioniste, a ovde ce svi ocekivati ucestale napade navijacko-BezObrazovsko-Radikalsko-maloumnickog sljama... I radice u cilju da se napadi sprece. 2. Samo glup covek (ili pop) borbu za ljudska prava moze nazvati nastranom.
U Iranu vesaju pedere a oni ovde hoce paradu da praveI sad mi treba da se ugledamo na Iran??? Zemlju gde biju zene ako voze kola, gde kamenuju zbog seksa van braka, gde svestenici odlucuju o sudbini naroda??? Idi u Iran, ako ti se tamo svidja. Ovde zakon brani svacije opredeljenje...Sreca da se ti nikada neces pitati ni za sta.Ja bi im cak dozvolio i da se zene ali sve kuci da rade, ni u ludilu nekakva usvajanja dece i slicno
Kome se ne svidja, neka okrene glavu. Ne ugrozavaju fizicki nikoga... Ja bih zabranio okupljanja smrdljivih navijaca sto zapisavaju gde stignu i lome sve sto im naidje pod ruku, iz postovanja prema zdravom razumu... I doci ce stvari na svoje mesto...Niko im ne brani da kuci rade sta oce, ali na ulici pred decom i starima, NE MOZE upravo iz postovanja prema njima!!!
Svinjo nevaspitana, to mozes reci onima koji su te tako vaspitali!!! Svi cete u zatvor!!!I PORUKA ZA MURIJU I SUDOVE, DA MOGU SAMO K**** DA NAM POPUSE!
Cogito ergo doleo....
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
-
- Novi član
- Kontakt:
Pa jesam ja rekao da nece ici u zatvor??? Ici ce 10, 20, 50 ljudi, al ce vise pedera dobiti batine i parada ce biti prekinutaHoce... Parada ce se odrzati, a oni koji pokusaju nasilno da deluju protiv njenog odrzavanja ici ce u zatvor u skladu sa zakonom...

To ti ne mozes znati nikadaSreca da se ti nikada neces pitati ni za sta.

Necu ja u svom gradu gde sam se rodio i gde su mi roditelji rodjeni i baba i deda i pradeda i prababa i svi potomci da okrecem glavu zbog parade NASTRANIH BOLESNIKA!!!! to nigde na Balkanu nije proslo nece ni u SrbijiKome se ne svidja, neka okrene glavu.

DZUKELO ODVRATNA!Svinjo nevaspitana, to mozes reci onima koji su te tako vaspitali!!! Svi cete u zatvor!!!
-
- Stalni član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Kontakt:
-
- Novi član
- Kontakt:
Parada bolesnika nigde ne prolazi nezapazeno!!! uvek su tu pobune, negodovanja, protesti itd. itd!!Zapravo mislim da parada nije odrzana u Rusiji i u Srbiji samo!
Mozda gresim
Ne moze biti PRIRODNO da se osobe ISTOG pola razmnozavaju, to je devijacija to je bolest i to MORA da se leci, tako treba pomoci pederima samo sto oni to ne znaju! to je isto kao sa narkomanima koji su na heroinu, njima je super i ne znaju da im je potrebna pomoc vec normalne ljude smatraju budalama sto nisu probali!
A ako ne moze da se izleci evo ja bih dopustio da se kod kuce ljube i imaju sex, cak bi dopustio i da se zene!! ali parade i usvajanje dece pa to NIKADA nece moci u Srbiji, znacia NIKADA!
A vi mozete samo da se nadate

Ti govedo da se ne javljas vise, navijaci su najvece patriote koji su APOLITICNI dakle nisu komunjare nisu kvazinacionalisti (radikali & kompanija) mi smo za jednu zdravu Srbiju , zdravu naciju!!!a bih zabranio okupljanja smrdljivih navijaca sto zapisavaju gde stignu i lome sve sto im naidje pod ruku, iz postovanja prema zdravom razumu
Niko nista ne lomi osim ukoliko za to nema povoda / provokacija kao sto ce biti pederski skup!!
ja se nadam da ce proci mirno ali to sve zavisi od pedera!! najbolje bi bilo kada skupa ne bi bilo ali videcemo!!!
-
- Stalni član
-
- Stalni član