Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Duchess, lepo si ovo primetio; neki ce imati priliku nesto i da nauce!
Uvek mi je bilo fascinantno kada poluobrazovani i polupismeni ljudi krenu drugima da drze lekcije ubedjeni da su jako pametni pri cemu njihova glupost, naravno, sve vise i vise dolazi do izrazaja! Jos kad uplivaju u filoloske vode...
Mislim na one koji cesto odricnu reccu ne pisu zajedno sa glagolima, a prideve na -ski, -ski, -cki velikim slovom... E pa takvi diskutuju cak i o etimologiji!
Beskrajna je, nazalost, ljudska glupost!
Auuu ibi-ibi Vi ste se izgleda zamerili "adminukoganema" čim ste sa pozicije "STALNI ČLAN" ( sa 70 postova ) pali na mesto "AKTIVNI ČLAN" :
Narodna poslovica kaže : "Vuk dlaku menja, ćud nikada"
Možda bi trebalo otvoriti novu temu : " Jedna osoba, više nickova-bolest ili ne?"
Ibi ibi sorry!!!! Tvoji postovi ( i teme na kojima se javljaš) su me naveli da posumnjam da si neko drugi. Objasnila sam ti sve na pp i nadam se da se ne ljutiš! Pozz!
Naravno da se ne ljutim.
Ovaj forum cak i retki doktori napustaju pa se i ja pozdravljam.Ovde se svi nesto raspravljaju a kada trazis savet maltene te ispljuju.Hvala onima koji su bili korektni,hvala naravno i tebi Dj.Olivera
I zaista sto je na nekoj od tema napisao Dr Ivica,ovde stvarno fali administrator.Na * lepo pitas,dr ti odgovori i to je ok.
Srdacan pozdrav svima
"Sex and coupling up in our world do not necessarily have anything to do with reproduction."
To se ovde malo teze shvata... Pa i heteroseksualni parovi koji nisu zainteresovani za roditeljstvo su kritikovani, kako je to sebicno, nemoralno i sta ti ja znam... A glavni razlog homofobije je taj sto homoseksualci ne mogu da imaju decu, pa je to kao neki dokaz da njihove veze nisu validne.
Ne jedan nego za svaku temu jedan, ako ne administrator onda moderator. Iz iskustva kazem da je tesko biti admin na normalnim forumima a za ovaj bi trebao da radi min 6h da bi sve pokrio.
Bas sam prosledio ova pisanjija jednom Clanu SANU a, strucnjaku za lingvistiku i knjizevnost.
Moje pisanje je ocijenio, gramatika 8 , stil 9, a tema cista 10 ka i pitao me: Jeli druze moj, a sta ti gubis vrijeme sa tolikim pederima?
Bas sam prosledio ova pisanjija jednom Clanu SANU a, strucnjaku za lingvistiku i knjizevnost.
Moje pisanje je ocijenio, gramatika 8 , stil 9, a tema cista 10 ka i pitao me: Jeli druze moj, a sta ti gubis vrijeme sa tolikim pederima?
Pametan neki akademik... Cim ti je postavio takvo pitanje, fascinirao me je i opcinio... Kao i vecina njih.
hunter napisao:Bas sam prosledio ova pisanjija jednom Clanu SANU a, strucnjaku za lingvistiku i knjizevnost.
xaxaxa
Idi bre lovac, e ti mene stvarno nasmeješ od srca!!
Pročitah ovo tvoje i prvo što mi je palo na pamet da prokomentarišem je: svaka čast drugu Članu, baš lepo što i sam koristi književni jezik!! Ovako, baš načitano zvuči!!
P.S. Nisam zlonamerna, samo sam se naglas nasmejala i morala sam to da ti kažem!!