Pozdrav drustvo!
Nije me bilo jedno vreme, jer sam prezauzet poslom... Danas mi je zena dobila rezultate i doktor mi kaze da joj nema smrti bez sekire

Malo se salim. Rezultati su izvanredni i ona je negativna na Hepatitis A,B i C ( cemu se nisam nadao ) Doktor je rekao da ce dobiti dve inekcije i kako sam ga ja razumeo posle godinu dana jos jednu. Vec u ponedeljak ima zakazano za prvu. Majo i ostali, jel imate nesto da mi predocite i posavetujete me ??? Ja imam termin za 08. maj. da se i ja prekontrolisem. Jedan mi drugar prica da je moguce da i ja nemam hronicni, jer sam u zatvoru saznao za Hepatitis, a po izlasku ( znaci nakon mesec- dva ) sam kod naseg doktora izvadio nalaze , gde sam opet bio pozitivan na B. Znaci to je period od 6 meseci. Ja se od tada nisam kontrolisao, a proslo je vise od 3 godine. Neznam sta da vise mislim. Do tada sam bio ono ... , ali od tada... sta me god zaziga i zaboli - odmah mislim na hepatitis...
Vec mi je neko ovde pisao... Zanima me u vezi sexa... Koliko treba da cekam na normalne odnose, jer vreme ja da razmisljam o deci??? Jel treba cekati da prodju sve te vakcine ili ... ???
Majo, ako se razumete, mogu vam sutra skeniratii rezultate od moje zene, pa da ih malo protumacite...
Pozdrav za celu ekipu... i .. normalno ... ne dajte se i samo napred.. Meni je danas spao jedan kamen sa srca, jer bi podneo i rakove i side, samo da je ona OK