Mathias, evo pozivam i tebe da nam se pridruzis na ovoj temi
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=10953
Jeste da se pise o C, ali imas puno i o biopsiji!!
Dobar si opis biopsije dobio, tako se radi, dobijes lekove za smirenje, daju ti lokalnu anesteziju, odrade to, i onda par sati/dana treba da mirujes!!
Nakon toga cekas rezultate i onda znas pravo stanje!!
Sto se tice transaminaza, bas na onoj temi za koju sam ti ostavila link, imas skorasnji opis iz bolnice koji je podelila sa nama zena koja je skoro bila na biopsiji........coveku su bile transaminaze u normali, a imao je cirozu!!
Tako da je sve moguce.........a vidis da ni knjige bas ne "potrefe uvek", ima raznih primera, ali nije na tebi da mozgas "da li ce i tebi biti tako", jer to ne mora da znaci

(cuj ko ti kaze??!

gore od mene nema, al ti bolje uci na tudjim losim iskustvima, nemoj na svojim

), ispada da transaminaze rade kako im se cefne

.
Uradi sve sto je potrebno, normalno je da se plasis, ali nemoj da dozvolis sebi da te "ozrace" tudji primeri, ili se bar tesi nekim boljim tudjim iskustvima!!
Pozdrav, i javljaj nam desavanja!!
Sve najbolje, majja
P.S> Hvala za pohvalu, dajem sve od sebe, jer znam kako je tesko nemati sagovornike za svoj problem, meni su Rosa i Danka sa ovog foruma bile nepresusni izvor i velika podrska!! Hvala im na tome puno!!
A ja ti sada dodjem kao ona nasa stara: dobro se dobrim vraca, te zelim svakome da pomognem stecenim znanjem i da sto vise umirim, jer znam u kakvim sam ja momentima panike bila dok sam zivela u neznanju!!