Hepatitis B (hronicni)
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Hepatitis B (hronicni)
Nije mi jos gotov.Bila sam danas 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pih, pa sad si me zabrinula, obicno urade za dve nedelje. Sad il smo naprqvili guzvu ili im je nestalo reagensa.
-
- Aktivan član
Isla sam ja tamo.Imaju reagenasa al je ogromna guzva kazu.Ima neki koji su ostavili krv od avgusta.Kaze oni cekaju od avgusta.Ne znam kako tako..i valja li ta krv..al kazem ti sta mi rekose
-
- Aktivan član
E a Milice da te pitam..i sonyq i ko je jos tu..Reci mi jesi li ti ponavljala kad markere? Pitam jer kad mi je decko zavrsio u bolnici sa akutnim hepatitisom b ja sam se testirala i uradila markere i bili su: hbs ag pozitivan,anti hbs negativan,hbe ag negativan,anti hbe pozitivan i anti hbc ukupni pozitivan.Receno mi je da sam hronicni.Predhodne transaminaze uredne a tad blago povisene bile ..oko 50.Odmah pcr i 9000 kopija i Zeffix.I od tad ja nit sam pcr radila ( jer nije bilo) nit sam markere ponovila ikad jer su rekli sa nema potrebe..to je to.Od toga je evo godina dana sad.Sve druge nalaze krvi..transaminaze i uz sam radila za ovo vreme i to je sve uredno.Lek i dalje pijem bezobzira.Pitam ovo jer malo me pobunilo..decko koji je pisao ovde..koji je u bolnici sa visokim transaminazama i ima iste markere ko ja..a njemu izgleda akutni.Kad pomislih..pa ja od pre godinu nisam radila nit markere nit pcr.A ostalo je uredno.Mislim..aj zaludjujem se sigurno..al aj da pitam sta vi mislite jel treba da ponovim?Jeste vi radili.Ja samo taj prvi put jedini.I evo sad drugi put posle godinu..taj pcr koji jos cekam nalaz
-
- Aktivan član
Meni su te markere radili kad sam bila na biopsiji tj 2013. , pre tog su mi radili mozda jednom u dve godine. Od te 2013. nisu, ne znam da li ce sada, kad sam dala krv za pcr. Ja cenim da nemaju bas para i od 2006. od kad se ja tamo lecim, sve je manje i manje dijagnostike na samoj klinici. Meni su u pocetku radili i ultra zvuk. Sad nista, manje vise sve radim privatno, jer ne smem sa posla svako malo da izlazim.
-
- Aktivan član
A sta su ti rekli, kad ce pcr?
-
- Aktivan član
Nista
Ne znaju ni oni kad ce
Vec je trebalo biti.Kazu da zovem da se informisem.

-
- Aktivan član
Evo, zvala sam, nisu gotovi ni moji, kaze sestra da nisu uradili jos ni decembarske, pa da zovem za jedno mesec dana.
-
- Aktivan član
Za mesec dana?Auuu ne da ce nam biti merodavni ti nalazi tad.Dobijemo u martu broj kopija januarski.
-
- Aktivan član
Ja danas isla po rezultate, pcr mi 250
sve ok, kontrola za 4 meseca. Kristina sta se sa tobom desava?

-
- Aktivan član
E Milice supeeer.Joj kad bi i meni bio tako nizak slavila bih.E pa jesi ti zvala pa otisla?Ja u utorak zvala i oni rekli nista im nije stizalo.A ti podigla tad.Aj zvacu sutra..mozda je i meni gotov nalaz jer nas dve smo u isti dan radile.A sto kontrola ti za 4 meseca a ne za 6?
-
- Aktivan član
Kontrola mi je za 4 meseca jer je proslo vec dva od kad su me bockali.
Ne znam, ja sam zvala, sestra rekla gotovi su rezultati i eto me, mada jedna zena koja je bila sa mnom na prethodnoj kontroli, i njoj radili pcr, dosla kad i ja ali njoj nisu jos gotovi. Valjda kako se zalomi. Ajd javljaj se sa dobrim rezultatima.
Ne znam, ja sam zvala, sestra rekla gotovi su rezultati i eto me, mada jedna zena koja je bila sa mnom na prethodnoj kontroli, i njoj radili pcr, dosla kad i ja ali njoj nisu jos gotovi. Valjda kako se zalomi. Ajd javljaj se sa dobrim rezultatima.
-
- Aktivan član
I meni su gotovi rezultati.Zvala sam danas.Idem sl nedelje da podignem.Javicu.Nadam se dobre vesti.A tebi je pcr prakticno negativan.Jer sve manje od 500 je neg.Uspavao se virus.Super
-
- Aktivan član
E Milice podigla sam nalaz, pcr mi je 44. Jupiiiiii

-
- Aktivan član

Super. Sta se desava sa terapijom, jesi li nastavila sa Zeffixom?