Hepatitis B (hronicni)
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Hepatitis B (hronicni)
I jos jedno..ti vidis da se ja j... ko stuka?Radodajka a jelte?A jelte a po cemu to vidis majke ti?Ti me poznajes i to znas?Sram te bre bilo matori propalitetu! Rekla sam ti,majka ti je kurva i radodajka a ti si jedna velika GRESKA.Eto kad moram da se spustim na tvoj nivo i ovako da odgovorim al sa dziberom moras na njegovom jeziku.A sad izvoli pisi sta hoces .Nek ti to bude terapija.Leci svoje frustracije ovde.Ja vise nemam nameru da ulazim u bilo kakvu konverzaciju sa tobom,imam preca posla.A ti si mnogo vulgaran.Aca je bar covek kulturan..i ako nam se ne podudaraju stavovi..on ima vaspitanje i kulturu.O cemu ti mozes da sanjas.
-
- Aktivan član
Nego Milice zbog tebe se ukljucih al se ovde borim sa vetrenjacama
.Nervira ga sto se ne oglasavam povodom njegovih klipica pa pribegava provokaciji.Eto mu malo oduska..sad ce se raspisati i leciti frustracije svoje.Sve sto ne sme da kaze osobi na koju je ogorcen on eto nek zasipa nekog nepoznatog na forumu.A u stvarnom zivotu kladim se da ne sme ni da pisne.Jao boze kakvih budala ovde ima,zaludnih.Bolje da uzivaju u zivotu nego sto su puni gneva.Nego,da se vratimo na bitno..zvala sam danas da pitam za nalaz i kazu nije jos gotov rano zovete.A ne pominje da nema pcr.I Mahida je zvala rekli su joj da ima jos malo pcr testova.Dakle uradice nam nalaz.Jupiii

-
- Aktivan član
I jedina stvar dobra koju me je David podstakao da kazem a ovo je sad za sve korisnike foruma.Uopsteno.Da se probudi svest kod ljudi.Morate da znate da dosta ljudi ovo ima a ni ne zna da ima.Bez simptoma.A kamoli na izgled.Testirajte se.To je jedini pravi nacin da znate.Jer ovo moze biti totalno bez simptoma i cak i da nalazi,transaminaze jetre budu u redu..kao sto je meni.Sasvim zdrava osoba..ne pamtim ni grip kad sam dobila..uredna krvna slika i parametri jetre i to godinama unazad..ali sam ipak nosilac virusa i to hronicnog.Znaci najsigurnije je testirati se.Dalje,ovo ne dobijaju samo narkomani i prostitutke.Zabluda.Mislila sam da nisam u rizicnoj grupi i nije mi palo ni na kraj pameti da ja to mogu da imam.A hipohondar sam po prirodi.Al ovo cak ni meni hipohondru nije palo na pamet.Nikad drogu nisam probala u zivotu ni marihuanu a kamoli sta drugo.Imala sam 2 duge veze u zivotu.S tim sto sam drugom partneru ja prenela( on je prelezao akutni i izbacio virus hvala Bogu) i to tek posle 8 godina nase veze sam mu prenela.A pretpostavlja se da ga imam dosta duze.Dakle virus moze biti duze vreme neaktivan da ga ne prenesete odmah a onda se aktivira u nekom momentu zivota i vi ste prenosnik.Pa cak i posle 8 godina u mom slucaju.Dakle testirajte se.Virus hepatitisa B je otporan u spoljnoj sredini i ostaje dugo.Zato je osim seksualnog odnosa najveci stepen zaraze u kozmetickim salonima i prilikom pirsinga i tetovaza.Usled neadekvatne sterilisanosti instrumenata a virus hepatitisa b jako dugo moze da opstane u spoljnoj sredini.Znaci pirsing,tetovaza,pedikir( zbog turpija na kojima mogu biti ostaci krvi) i zubar.Hiv tako ne mozete dobiti al hepatitis b il c mozete.Pogotovu B jer je invektivniji i lakse se prenosi i od C.Za mene doktori po difoltu misle da je pirsing me kostao.To je bilo pre 15 godina.Za ovo vreme sam bila jednom kod zubara..pre 3,4 godine.Znaci jedno od ta dva je meni presudilo..s obzirom da je sadasnji decko od mene dobio i izbacio virus..znaci nije on meni preneo.A predhodni nema virus..obavestila sam ga.Testirao se.Dakle poenta je zastitite sebe.Testirajte se.Vakcina postoji.Vakcina je zastita.Novorodjene bebe je dobijaju.Predhodne generacije su u riziku.Testirajte se i koristite zastitu prilikom seksualnog odnosa.Devojke koje se ulepsavate u kozmetickim salonima niste ni svesne koliki rizik postoji.Ja sam tek sada toga svesna.
Kristina11 , bolje da sam na tabletama , lud nekoslovan i glup nego da sam kurvetina kao ti, da se jedne nedelje jebem sa jednim, druge sa drugim... i da navucem hepatitis.. bezi bre otrove ... pa hepatitis b se u 95% slucajeva prenosi seksualnim putem... znaci volis da se przis hahahaha jebem li ti sve kurvinjsko
hepatitis b uzrokuje hepatitis b virus (HBV)....renosi se samo s osobe na osobu preko telesnih tecnosti kao sto su krv, krvna plazma, pljuvacka, urin, stolica, sperma, vaginalne izlucevine ili mleko dojilja... najuobicajeniji nacin prenosa kod odraslih je seksualnim putem sa zarazenim ljudima.... dovoljno objasnjava kolika si kurvetina i boga pitaj ko te sve od cigana jebao... ja sam ti na pocetku rekao kako da ozdravis najmanje za 3,4 meseca, nisi poslusala, ne moras niko te ne tera... borices se sa hepatitisom do kraja svog zivota... zato sto verujes govedjoj medicini i kljukas se lekovima, ti lekovi ti nece pomoci nista... moras kompletnu ishranu da sredis... a pre koji dan si napisala "miliceeee kad cemo na kafu" pa da ti kazem nesto dokle god budes pila kafu, hranila se nezdravo i kljukala raznim tabletama,, neces duso ozdraviti neces... a to si glupa pa se jebala sa kim si stigla i navukla ovaj virus j*** ga, sto dajes svima
hepatitis b uzrokuje hepatitis b virus (HBV)....renosi se samo s osobe na osobu preko telesnih tecnosti kao sto su krv, krvna plazma, pljuvacka, urin, stolica, sperma, vaginalne izlucevine ili mleko dojilja... najuobicajeniji nacin prenosa kod odraslih je seksualnim putem sa zarazenim ljudima.... dovoljno objasnjava kolika si kurvetina i boga pitaj ko te sve od cigana jebao... ja sam ti na pocetku rekao kako da ozdravis najmanje za 3,4 meseca, nisi poslusala, ne moras niko te ne tera... borices se sa hepatitisom do kraja svog zivota... zato sto verujes govedjoj medicini i kljukas se lekovima, ti lekovi ti nece pomoci nista... moras kompletnu ishranu da sredis... a pre koji dan si napisala "miliceeee kad cemo na kafu" pa da ti kazem nesto dokle god budes pila kafu, hranila se nezdravo i kljukala raznim tabletama,, neces duso ozdraviti neces... a to si glupa pa se jebala sa kim si stigla i navukla ovaj virus j*** ga, sto dajes svima

-
- Aktivan član
Rekoh ti Davide,majka ti je kurva ! Preboli to vec jednom i guraj dalje ! Bice ti lakse.Ne samo da si glup,nevaspitan i psihopata vec si iskompleksiran.Imas kompleks nize vrednosti.Boli te sto svi kuliramo tvoje klipice.Mora da te u zivotu stalno kuliraju pa to izaziva gnev u tebi.Covek ispunjen koji ima svoj stav boli ga uvo dal ce drugi prihvatiti njegov stav il ne.Takvi ljudi ne moraju da se dokazuju.A kamoli da kinje i vredjaju druge ljude.To rade slabici i ozlojedjeni ljudi,nezadovoljni svojim zivotom.Ako nekog "spustas" znaci da mislis da je iznad tebe.Samosvesni ljudi nemaju potrebe za tim.Zao mi te zbog toga.Alo covece ne zanimaju nas tvoji klipovi.Pogledala sam.I izmislio si toplu vodu a?Baznost i kiselost organizma.Pazi jbt mi nismo znali.To se odavno zna za karcinom.Kaze taj dr nema neizlecivih bolesti vec neizlecivih ljudi.Fraza koja dobro zvuci.On nabroja hiv i hepatitise al ni je dan konkretan slucaj.Tupsone kao prvo ja nisam bolesna da bih se izlecila. Vec zarazena virusom.A trenutno sam zdravija nego ti.Sa adekvatnom ishranom i terapijom mogu da potpomognem da virus i dalje bude ucauren pa i pcr nula negativan..al virus ce uvek da postoji.Razumes tupsone?Ne postoji osoba koja je izbacila hronican virus hepatitisa b, dal zvanicnom il alternativnom medicinom.Nema ! Pretumbaj internet uzduz i popreko i ne postoji osoba.Zato ne lupetaj vise majke ti.Ovde mi svi pisu u pp da pustim budalu da ti ne odgovaram.Ko sto te svi kuliraju.Al ovolika kolicina ljudske gluposti je neverovatna.I tupsone ne prenosi se svim telesnim tecnostima hepatitis..eto koliko si glup i neobavesten.Ima ga u svim tel tecnostima al nije moguc prenos preko svih.Al to je za tebe visa matematika.Glupom coveku ne mozes objasniti jer on ne shvata da je glup..ni ludom jer on ne kapira da je lud.Nije strasno onaj ko ne zna..vec onaj ko ne zna a misli da zna.I da..odvoji se od biljcica i procitaj studije kafa i hepatitisi virusni.Isto dr mr docenti rekli.Ko i ovaj tvoj.A sad popij lekic a ja odoh kafu.Haha.Pa da vidimo ko ce duze ziveti.Pazi da te od tolike napetosti ne strefi srcka.Pa ode David bye bye
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Не упуштајући се у коментарисање сумњивости увреженог схватања деловања вируса и велике злоупотребе масовног вакцинисања, желим да подсетим да новорођена деца немају свој имунитет више од пола године после рођења. Због тога свака интервенција на имунитету новорођенчета потпуно је бесмислена, а пошто стручњаци то добро знају, значи и да је злонамерна.
-
- Aktivan član
Koliko ja znam deca se ovom vakcinom vakcinisu posle prve godine zivota.Ne pre.A samo u slucaju da je majka inficirana daje se odmah po rodjenju imunoglobin a potom i vakcina posle prve godine zivota.Al o tome bolje znaju Milica Mahida i sonyq cija su deca primila to i Hvala Bogu nisu zarazena bez obzira na majku nosioca virusa.Mislim da su sve tri i saznale za virus pred porodjaj pa su im deca primila to.Deca su im zdrava i neinficirana.Pisale su predhodno.Neka me isprave ako sam pogresila nesto
kaze...
Ne postoji osoba koja je izbacila hronican virus hepatitisa b, dal zvanicnom il alternativnom medicinom.Nema ! Pretumbaj internet uzduz i popreko i ne postoji osoba.Zato ne lupetaj vise majke ti.
ukratko o imunom sistemu...
sprecava bakterije i viruse da udjuu u nase telo...
otkrivanjem i eliminisanjem bakterija i virusa koji uspeju da udu u telo, pre nego sto dobiju priliku da se reprodukuju i razmnoze..
eliminacijom virusa ili bakterija koji su uspeli da se razmnoze u kolicini dovoljnoj da pocnu da izazivaju probleme... ovo je kad ti imuni sistem oslabi, sve sto treba je da ga ojacas na 220 na sat.. i bice eliminisan...pociscenj kao sneg
nalazenjem kancerogenih (ili ostalih nezeljenih celija) i njihovom eliminacijom.... dakle i celije raka prepozna imuni sistem, i samo ga unisti...
znaci ne postoji nista jace od imunog sistema...znaci imunoloski sistem ti je terminator masina....ako ti imuni sistem radi 220 na sat... ni jedna bolest ne moze da te strefi...bukvalno ni jedna bolest savremenog doba( da se razumemo glavi otrov je stres od njega moras da se sklanjas), usao ti virus, napao jetru, imuni sistem prepozna strano telo... "bum" , unisti ga...pocisti ga kao sneg...cak ni ne stigne do zapaljenje jetre..primer hepatitisa, odmah taj virus pocisti imuni sistem... tebi je trenutno imuni sistem jako jako slab... napao ti je jetru inficirala se i tu si gde si, sve sto treba da uradis jeste da dovedes svoj imuni sistem da radi u jakom rezimu , kad dostignes 220 brzinu
pocistice virusnu infekciju jetre kao stani pa gledaj... ali ako je imuni sistem slab, on ne moze da prepozna strano telo...to je isto i kod prehlada...zato covek dobije groznicu... kaze skocila mi temperatura , odlicno sto je skocila...zasto je temperatura skocila..? kada se telesna temperatura coveka poveca za 1 stepen celzijusa , brzina kojom se krecu bela krvna zrnca "vojnici" naseg imunog sistema...ona se povecava za 4 puta.. i sposobnost da unisti klice, mikroorganizme , viruse itd... je.. dakle puta 4... kada podignes telesnu temperaturu za 2 stepena , onda nije puta 4 nego na kvadrat , puta 16...i kad imas povisenu telesnu temperaturu to znaci da je organizam podstakao svoj imuni sistem u najjaci rezim rada... e sad ti mozes vestacki da podignes telesnu temperaturu i da imuni sistem radi kao lud u turbo rezimu... zdrava ishrana, puno tecnosti, fizicka aktivnost, prirodni sokovi... ciscenje organizma...vestacka temperatura....itd... ja ti kazem za 4 meseca pocistice imuni sistem hepatitis ...evo ja se dobrovoljno javljam da mi prenes hepatitis , HRONICNI , pocisticu ga za 3,4 meseca, znaci pocisticu ga kao stani pa gledaj...dodouse ja ni ne mogu da se inficiram tim virusem jer meni imuni sistem radi 220 na sat 24h... ja se ne secam kada sam zadnji put dobio prehladu... pre 10 godina jbm li ga... znaci sve sto treba da uradis je ovo sto sam ti rekao, da se manes kafe, da se manes glupih lekova za hepatitis... javi se u inbox , objasnicu ti sve, ali moras strogo strogo da se pridrzavas toga...ne moze 3 dana se pridrzavam, pa e aj ko ga jbe daj jednu kaficu... e aj ko ga jebe daj samo jednu pljeskavicu,burek, itd... ne moze... striktno pridrzavanje... za 4,5 meseci kad ozdravis.. onda mozes da ubacis po neku kaficu i po neki burek , pljeskavicu itd..., dakle idi se testiraj ako ti budu nasli i dalje virus, javi se sa analizom..ja cu da odsecem ovog mog sto visi dole...
Ne postoji osoba koja je izbacila hronican virus hepatitisa b, dal zvanicnom il alternativnom medicinom.Nema ! Pretumbaj internet uzduz i popreko i ne postoji osoba.Zato ne lupetaj vise majke ti.
ukratko o imunom sistemu...
sprecava bakterije i viruse da udjuu u nase telo...
otkrivanjem i eliminisanjem bakterija i virusa koji uspeju da udu u telo, pre nego sto dobiju priliku da se reprodukuju i razmnoze..
eliminacijom virusa ili bakterija koji su uspeli da se razmnoze u kolicini dovoljnoj da pocnu da izazivaju probleme... ovo je kad ti imuni sistem oslabi, sve sto treba je da ga ojacas na 220 na sat.. i bice eliminisan...pociscenj kao sneg
nalazenjem kancerogenih (ili ostalih nezeljenih celija) i njihovom eliminacijom.... dakle i celije raka prepozna imuni sistem, i samo ga unisti...
znaci ne postoji nista jace od imunog sistema...znaci imunoloski sistem ti je terminator masina....ako ti imuni sistem radi 220 na sat... ni jedna bolest ne moze da te strefi...bukvalno ni jedna bolest savremenog doba( da se razumemo glavi otrov je stres od njega moras da se sklanjas), usao ti virus, napao jetru, imuni sistem prepozna strano telo... "bum" , unisti ga...pocisti ga kao sneg...cak ni ne stigne do zapaljenje jetre..primer hepatitisa, odmah taj virus pocisti imuni sistem... tebi je trenutno imuni sistem jako jako slab... napao ti je jetru inficirala se i tu si gde si, sve sto treba da uradis jeste da dovedes svoj imuni sistem da radi u jakom rezimu , kad dostignes 220 brzinu

vidim da spominjes vakcine i govoris kako je to dobro kako je to "preventiva" devojko, koliko ti nemas pojma ovo je strasno... vakcine su ti cist otrov... vidim napisala "zastita kondoma" opet nemas pojma,,, kao prvo kondomi nisu sigurni i nikada nisu ni bili... oni imaju rupe velicine 5 mikrona , a virus ide 0,1 mikrona...znaci prezervativ nije nikakva zastita od "side" i drugih boljki...on je prakticno supalj...ajde molim te nemoj vise turati nos gde ti nije mesto
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
На претеруј! Шта фали буреку?
-
- Aktivan član
Ne "turaj" ti nos gde ti nije mesto.Ovo je tema koja se tebe ne tice.I vidim po info koje prosipas o hepatitisu da su to prve info koje google izbaci.A veruj mi da nema tema koje nisam iscitala o tome i u stranim udruzenjima.Dakle nemoj mi pricati info koje prve izadju na googlu.Ti se baziras na teorijama zavere a ja nisam nikakvi zagovornik zvanicne medicine vec gledam realno i zavisno od situacije.Nikada ne osporavam moc imunog sistema i prirodne i zdrave ishrane kao prevencije od bolesti i pomoc oko ozdravljenja.Moc ali ne svemoc! To je kljucna razlika oko nasih stavova.Nisam za pijenje lekova i generalno sam za izbegavanje istih ukoliko ne mora.Svaki lek necemu koristi a ujedno steti necem drugom.I to i vrapci na grani znaju.Sve sto si rekao za imuni sistem stoji ali opet je generalizovano virusi i bakterije.Druga stvar..da te ispravim..meni virus hepatitisa b nije inficirao jetru.Za sada je skroz pod kontrolom.Ja ga imam u krvi.Velika razlika.Izbaciti ga iz krvi e to je problem.Uvek ostaje u klicama.Pa i ovako neaktivan.I trece..kondom moze i da pukne..a ima i jos nacina prenosa tako da za vakcinu smatram da je dobra zastita.Zahvaljujuci vakcini i imunoglobulinu ove bebice od inficiranih majki su neinficirane !
fale aco bureku i srede i krajeve,,, mada volim nekad da ga pojedem jednom u 3 meseca 
kristina, pa ocisti organizam jbt.. "kaze u krvi mi je virus, to je tesko ocistiti" za cirkulaciju ljuta aleva paprika, najbolji prirodni antibiotik beli luk , za ciscenje bubrega uva ... za ciscenje JETRE sareni ckalj..za sicscenje KRVI crvena detelina...za srce,, glog... i tako dalje...rekao sam ti , kreni prvo da cistis organizam... posle predji na zdravu ishranu... voce , povrce,, zitarice... ovas jecam psenica....kostunjavo voce... prirodni sokovi, sto vise tecnosti , fizicka aktivnost itd...i tako ces ojacati imuni sistem dovoljno da zbrise hepatitis...kazem ti evo dobrovoljno se javljam da mi preneses hepatitis...za par meseci bice pociscenj kao stani pa gledaj

kristina, pa ocisti organizam jbt.. "kaze u krvi mi je virus, to je tesko ocistiti" za cirkulaciju ljuta aleva paprika, najbolji prirodni antibiotik beli luk , za ciscenje bubrega uva ... za ciscenje JETRE sareni ckalj..za sicscenje KRVI crvena detelina...za srce,, glog... i tako dalje...rekao sam ti , kreni prvo da cistis organizam... posle predji na zdravu ishranu... voce , povrce,, zitarice... ovas jecam psenica....kostunjavo voce... prirodni sokovi, sto vise tecnosti , fizicka aktivnost itd...i tako ces ojacati imuni sistem dovoljno da zbrise hepatitis...kazem ti evo dobrovoljno se javljam da mi preneses hepatitis...za par meseci bice pociscenj kao stani pa gledaj
obavezno ubaci i hidtroterapiju... vruce hladno tusiranje... pustis hladnu vodu da je sto hladnija , tusiras se 2,3 minuta, posle 2,3 min...odmah prebacis na sto topliju vodu... i tako naizmenicno.... 15 tak puta...da ti se pore otvore, i da izbacujes otrove kroz kozu... takodje radi klistiranje jetre ... itd, itd... znavi sve zivo cistis ..ceo organizam...da ne nabrajam ovde detaljno kako koji organ posebno da cistis...... + zdrava ishrana, fizicka aktivnost...prirodni sokovi... to bi trebalo da uzimas jedno 3,4 case od 2, 2,5deci dnevno...onaj ko ima rak taj bi trebao da bude na sokovima svakih sat vremena, al tebi to ne treba... i tako dalje i tako blize... i opet se ponavljam prenesi hepatiis, da vidis sta ce imuni sistem da mu uradi... znaci ciscenje celog organizma + zdrava ishrana i aktivnost... i hepatitis nestaje
-
- Aktivan član
E pa vidis Davide kako ti mozes i normalno da komuniciras al samo kad neko obrati paznju na ono sto pises.Ove druge korisnice ti nikad nisu ni odgovarale na postove pa te to ni ne zanima.Al konkretno si se meni obracao pa kuliranje u tebi izaziva takvu ozlojedjenost kod tebe i vulgarnost da je to neverovatno.E alo,ti si nepoznatu osobu na forumu najgore izvredjao.Mene.Nepoznatu osobu.Mislim zapitaj se koji je tvoj problem.Samo zato sto je kulirala tvoj stav i suprotno mislila.Sta vise kuliranje te posebno izludjuje.Ej nepoznatu osobu.A mene veruj mi boli uvo i sta ti mislio,rekao i vredjao,ne samo ti..nego bilo ko. Jer sam formirana licnost svesna vrlina svojih i mana.I takodje me ne nervira,nit se trudim da iko uvazi moj stav,cak me preterano ne zanima ako neko ne misli kao ja.Tu sam da kazem sta mislim i ako mislim da mogu da pomognem time,ko hoce poslusace ko nece njegova stvar.Nema ja sta tu da dokazujem nit ubedjujem u svoj stav.A ne znam sto je tebi toliko bitno da se tvoj stav uvazi?Jesi rekao da sam k...a..radodajka itd.Pa sta te onda boli uvo dal cu ja da prihvatim tvoj savet il ne?Sta te boli uvo dal cu ja da ozdravim il umrem sutra? Imas ti ovde i pametnih stvari al zar mislis da cu ja il bilo ko ovde ko je procitao tvoj zargon,da te shvatamo za ozbiljno i prihvatamo tvoje savete? Druga stvar..ja imam svom decka kom sam prenela virus i on je isti uspesno eliminisao.Prenos virusa mog hronicnog na drugu osobu..ne bi znacilo da osoba dobije hronicni vec akutni virus koji se u 95 % slucajeva kod odraslih osoba uspesno eliminise.Ali brojka je znatno manja u tinejdzerskom i adolescenskom periodu.Obrnuti procenat u tom periodu zarazenih postaje hronican.Upravo zbog imuno sistema o kome ti pricas.Jedan je virus a akutni i hronicni su samo stadijumi.S obzirom na pretpostavku i antitela i ostale analize uradjene moj virus datira jos od pirsinga od moje 17-te godine.Sada imam 32.Moj imuni sistem nije prepoznao virus..tako da je meni ta akutna faza prosla neopazeno.Imunitet nije odreagovao da eliminise virus i stvori glavna antitela i zastitu dozivotnu.Vec je stvorio nega druga antitela koja su suzbila taj virus.Da ne ulazim u detalje i oznake
-
- Aktivan član
A sto se tice moje ishrane..Svakodnevno jedem voce i povrce.Moja ishrana je bogata vocem..ponajvise jabuke limun mandarine..kivi..avokado.Jabuka obavezna kako detoksikant.Povrce paprike kao najveci izvor vitamina c..onda svo zeleno povrce..spanac brokoli itd.Cvekla.Tikvice.Da takodje i gljive.Zitarice obavezno.Hleb ne beli vec heljda ili hrono.Ja jedem i meso.Izbacene preradjevine i svinjsko.Vec junece,pilece i ribu.Trudim se sto nemasnije.Koristim maslinovo i grozdjano ulje.Pijem aroniju. Med.Propolis.I da ne nabrajam.Gazirano inace ne pijem.Nikad nisam.Alkohol sam pre pila bukvalno jednom godisnje.Sad uopste.Al sam imala ekces pre nove godine gde sam popila 2 case piva.Greska.Al jesam popila.Ja ne foliram.Kazem iskreno.Mislim koga lazem?sebe?Kafu pijem al ne moram.Pijem jer sam citala studije prirodnjaka na nasim i stranim institutima..doktore koji se bave alternativnom medicinom.. gde su testirane hiljade ljudi i koji su dokazali da 2 solje dnevno kafe smanjuju rizik od dobijanja hepatocelularnog karcinoma jetre kod virusnih hepatitisa b i c. I moj jedini i najveci porok jesu cigarete.Ranije sam prestajala al se opet vratila.To nema opravdanja.Ko sto rece i taj tvoj dr Milanovic jel..mi smo robovi losik navika.Smanjila sam.Nadam se da cu uskoro i skroz izbaciti cigarete.Al nikad ne obecavam..vec samo uradim.