caj koji se pije je je caj od biljke ruse, potrazi na netu..ima da se poruci kod ljudi koji ga uzgajaju...
a cajeve ne spominji doktorima jer ce da te lincuju zbog toga

kao sto je ksenija mene

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Hvala na odgovoru Milice mmilica m napisao:Taj maker pokazuje da nema trenutno aktivne replikacije virusa, uglavnom je to tako kod hronicnih bolesnika.
Ovi iz drzavnih šamo njihovo priznaju. Ja sam isto vadila za vantelesnu i otkrili mi da sam pozitivnd ma hep B. Jedino da ši se zarazio u medjuvremenu. Ja sam se zarazila kad sam imala operaciju laparaskopije. Ponovi opet u drzavnoj. Mozda si stvarno negatívan. Menu suprug je negativan na svu šrecu.marko1303 napisao:Pre desetak dana sam vadio krv, priprema za vantelesnu.Doktorka sa transfuzije me pozove i kaže da mora da ponovi test na HSV.Mislim neka jer je moja supruga dan pre mog vadjenja krvi dobila rezultat za istu stvar i sve je OK.
Iz iste krvi ponove rezultat i u propli utorak mi dr. kaže da je rezultat isto pozitivan.
Istog dana dam ponovo krv jer mi doktorka reče da su u pitanju verovatno reagensi i da se to dešava.
Ne budem lenj i izvadim krv u privatnoj lab. i isto veče su mi rekli da sam negativan.Takodje mi je rečeno u privatnoj, da su i oni radili test i slali krv u lab u Bgd koji su potvrdili da je test negativan.
Danas mi doktorka javlja da su potvrdili da je test pozitivan i da je isto to povrdjeno i u zavodu, jer imaju obavezu da ponovne analize tamo šalju.
Napominjem da smo prošle godine supruga i ja radili iste testove za prvu vantelenu i sve je bilo OK.