Joj Gagi, grozno. Mama se danas probudila nakon 40 sati kome. I sinoć je na momenat i tada je počela da se guši od sadržaja iz pluća. Zvala sam hitnu, došao je neki monstrum od lekara koji je pitao za maminu dijagnozu, a ja sam mu prstom pokazala da ćuti, da ne priča pred njom. Dala sam mu listu, on je pročitao, merio pritisak i temperaturu, šećergagi15 napisao:Majjo,
Kako ste danas? Kako se odvija stanje?
Puno pozdrava!

Ja mu odmahnuh rukom da začepi gubicu, a on će: "Ma ne čuje ona ništa, u komi je!!"

Mama je opet danas imala dva napada i to opet u razmaku od tačno sat i po vremena. Ne znam da li je to slučajnost.
Pre toga sam uspela čak i da komuniciram sa njom uz pomoć treptanja, a onda su se desila ova dva napada i od tada, ona deluje kao da spava (po disanju), ali oči su joj širom otvorene, ni na šta ne reaguje, levo oko joj stoji pri korenu nosa (zriki), desno stopalo se totalno oklembesilo, sada je u istom položaju kao i levo. Zenice su i dalje jako uzane (zato joj je ovaj sinoć skinuo Durogesic flaster). Ma tuga božija.

Nakon svega toga sam danas imala jako gadan trip, užasno me je peklo u grudima i iskreno, uspaničila sam se da ću dobiti srčku. Popila sam onda svoju 1/4 Xanaxa i malo se umirila. Skoro nisam imala taj napeti osećaj iznutra, izgleda da pucam lagano. Prvo sam istraumirana od prethodnih napada, pa 40 sati kome, pa onaj kreten od doktora sinoć, pa jutros budna mama, pa komunicira, pa onda opet dva napada. Baš mi je previše svega.