Sto s etice Vas, i toga da se tresete - nisam do sad imala prilike da cujem da Xanax daje takve manifestacije, moguce je da ste se malo opustili pa da VAs je stigao stres, moguce je lako da Vam i jeste pao secer ili pritisak, no polako - setite se onog oko disanja, samo bez panike (kojoj ste od ranije skloni, dakle Vase reagovanje ide u pravcu telesnih manifestacija kada je stres u piitanju). Samo lagano, disite i sve ce biti u redu. Meni ove rane znacajno bolje izgledaju, a sto se noci i okretanja tice, smislite neki bacin (budite kreativni!) da mamu zagradite necim sto ne moze d aodgura a sto ce obezbediti da ne padne s akreveta (vise je taj strah u Vasoj glavi nego sto je realna mogucnost da ona zaista padne, ali mira radi, budite kreativni - znam da umete!

Girl: sto se oca Vaseg decka tice, Maja Vam je dobro napisala: ko zna sta su oni procenili zasto ne vise infuzija. Naime moguce da covek ne moze dovoljno da izmokri a infuzija oipterecuje sistem znacajno zbog volumena tecnosti, moguce je da mu se stvara metabolicki disbalans, da je srce slabo, da bubrezi nisu u najboljem redu...Iz VAseg posta cini mi se da je gospodin u veoma losem stanju sveukupno gledajuci i da se prosto covek gasi lagano....Zao mi je sto je tako i sto morate tome da prisustvujete, bolje bi bilo da je u bolnici, ali.....NE znam sta da VAm kazem, ali ukoliko su mu obustavili infuziju verujem da su imali neki medicinski razlog d ato ucine....Mozete svakako da pitate lekara zasto smatra da pacijent ne treba da prima infuziju.....Topli pozdrav svima, odo ja na posao!