Cigarete

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Shpongle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 10:03 pm

Re: !!!

Post od Shpongle »

Sve sami pushachi bre :)

Na svu srecu ja nisam jedan od vas i nikada necu biti...ali morao sam da uskochim u raspravu i prochitao sam svih 5 strana da vidim da li ce neko od doktora na forumu (kazem doktora jel kontam da znaju vishe o sastavu cigareta i o 'zavisnosti nikotina' vishe nego mi civili :) ) pomenuti ovo shto cu ja napisati. Dakle, kladim se da se nikada niste zapitali da li nikotin pored toliko shtetnih supstanci stvara zavist?! Ah pa da to ste chuli od drugara, keve i caleta, doktora chak...nikotin je strashan, ja sam navuchen/a na nikotin! Bogo moj :)...10ak% sastava cigarete chini SHECER,...dakle svi ste vi navucheni na shecer a ne na nikotin koji 100% nije zavistan, to da je izuzetno shtetan to stoji. Zato kada prestanete da pushite nivo shecera u krvi se smanjuje i to drzi vas zavisnim o cigarete, takodje tera vas da jedete slatkishe. U cigareti on sakriva ukus nikotina. Takodje nikada nisam chuo da se neko navuko na one nikotinske flastere :) JOSH JEDANPUT, NIKOTIN NE STVARA ZAVIST!! Televizija nam ispira mozak od kada postoji, ako mi ne verujete proguglajte malo. MRZIM smrad od cigarete zato prestanite da pushite i trujete ljude oko sebe :).
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

...ali trujete se besplatno... :-?

Shala mala. :D
Pushach sam i pochinjem da se stidim toga :oops: , ali stvarno!
Mozda je to prvi korak ka ostavljanju tog smrada... :roll:
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Re: !!!

Post od zmaj76 »

Shpongle napisao:Sve sami pushachi bre :)

Na svu srecu ja nisam jedan od vas i nikada necu biti...ali morao sam da uskochim u raspravu i prochitao sam svih 5 strana da vidim da li ce neko od doktora na forumu (kazem doktora jel kontam da znaju vishe o sastavu cigareta i o 'zavisnosti nikotina' vishe nego mi civili :) ) pomenuti ovo shto cu ja napisati. Dakle, kladim se da se nikada niste zapitali da li nikotin pored toliko shtetnih supstanci stvara zavist?! Ah pa da to ste chuli od drugara, keve i caleta, doktora chak...nikotin je strashan, ja sam navuchen/a na nikotin! Bogo moj :)...10ak% sastava cigarete chini SHECER,...dakle svi ste vi navucheni na shecer a ne na nikotin koji 100% nije zavistan, to da je izuzetno shtetan to stoji. Zato kada prestanete da pushite nivo shecera u krvi se smanjuje i to drzi vas zavisnim o cigarete, takodje tera vas da jedete slatkishe. U cigareti on sakriva ukus nikotina. Takodje nikada nisam chuo da se neko navuko na one nikotinske flastere :) JOSH JEDANPUT, NIKOTIN NE STVARA ZAVIST!! Televizija nam ispira mozak od kada postoji, ako mi ne verujete proguglajte malo. MRZIM smrad od cigarete zato prestanite da pushite i trujete ljude oko sebe :).
uh uh, a ja sam već zavisnik od slatkiša,znači smem da pušim???
:lol: :lol: :lol:
šala mala,nisam čitala svih 5 strana...mrrzzi me, a pušim, 1-2 cigarete dnevno... :wink:
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

auuuuuuuu...sad pogledah :o
od kad je ova tema...
:o
Odgovori