Tunks, jel moguce da si mislila ono sto si napisala???

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Nesto gluplje ne secam se da sam sreo u poslednjih mesec dana... Jadni vi pusaci kad pocinjete da se nervirate i zbog nepusaca. Duvan utice i nervno, stoga i jesi paranoican "spominjes neke diskriminacije" a i nervoza te vidim ne pusta, koje ti verovatno nisi ni svestan. Sjebano, nema sta...tunks napisao:Uh,sto volim da pusim,a pogotvu volim da trujem ove oko sebe koji se samo zale kako ih mi pusaci trujemo......kada bre u mom malom budjavom gradu imaju mesta za nepusace sto lepo ne idu tu,nego hoce da vise i da se druze sa nama,a samo se zale,a treba ih trovati kada samo kukaju na pusace kao da su oni najveci problem drustva-hm pa nasilje u porodici,ubistva,saobracajne nesrece ne izaziva onaj koji pusi nego onaj koji se beuti od alkohola od droge ali dobro posto se takvima nista ne moze onda hajmo hajku na pusace....a to da je lose za zdravlje to je vec izlilano toliko da ne znam sta vise reci sve dugovecne ljude koje znam(a neki su i presli stotku)znam okorele pusace i alkose,ali dobro nema veze stetno je za zdravlje neka bude tako ...moja baba pusac vek ceo nema ni zdravstvenu knjizicu koliko joj lekar nikada nije bio potreban ali dobro pusenje ubija,ali ako ubije nas pusace valjda ce i vas oko nas pootrovati pa nam necete vise dusu vaditi novom svetskom pomamnom diskriminacijom.