@Zizi
Samo hrabro. Kako vreme bude prolazilo, biće ti sve lakše.
I da, najtoplije ti preporučujem Chupa Chups sa ukusom jagode i jogurta. Odličan je.

Ako ti već treba oralna fiksacija, od španskog CC nema bolje.
@ostali
Otkud se Užice nađe u celoj priči?
@tunks
Tvoj život - tvoja stvar. Ako vidim narkomana na ulici kako se bode u venu, mogu da prevrnem očima, ali tu se priča završava. Ako sedim u klubu, i neki rejver pored mene guta "eksere", mogu da počnem sa coktanjem, ali i tu se svaka priča završava. Ali ako neko pored mene, dok, primera radi, sedim u busu ili vozu, ili ručavam u restoranu, zaprndači cigaretu, itekako ću da protestujem, i to sa punim pravom.
A evo i zašto. Taj što se bode iglom, uništava sebe. Taj što guta eksere, svoj će mozak rastopiti, ne moj. Ali onaj koji pljuga, taj će da, da izvinu deca na izrazu, da sjebe i moja pluća. I da usmrdi moju odeću. I da me guši dimom. Tvoje je pravo da pljugaš, ali je moje pravo na čist vazduh još bitnije. Zato nepušač i pušač nikada ne mogu biti u istoj ravni.
Uostalom, o svemu tome možemo da otvorimo novu temu, nešto tipa "Pušači vs. nepušači"... Ovo je tema namenjena odluci jedne odgovorne i mlade osobe, očigledno dosta zrelije od nekih forumaša, da se reši jedne ružne i opasne navike. Tu smo da ga podržimo, a ne da ga miniramo.