Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 1:24 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Interesuje me da li je neko cuo za doktora Bozidara Jakovljevica koji radi na VMA? Da li je neko imao operaciju kod ovog doktora? Bila bih vam zahvalna u koliko biste podelili iskustvo samnom...svi pisu samo o Bjelicu koliko mogu da primetim...pa sa foruma zakljucujem da je on najbolji doktor na VMA...ali mene interesuje Jakovljevic. I druga stvar, cula sam da doktori iz doma zdravlja tesko daju upute za VMA zbog visine troskova lecenja u ovoj ustanovi pa me intesuje da li je to tacno? Radim estetiku i devijaciju...
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 1:24 am
Interesuje me da li je neko cuo za doktora Bozidara Jakovljevica koji radi na VMA? Da li je neko imao operaciju kod ovog doktora? Bila bih vam zahvalna u koliko biste podelili iskustvo samnom...svi pisu samo o Bjelicu koliko mogu da primetim...pa sa foruma zakljucujem da je on najbolji doktor na VMA...ali mene interesuje Jakovljevic. I druga stvar, cula sam da doktori iz doma zdravlja tesko daju upute za VMA zbog visine troskova lecenja u ovoj ustanovi pa me intesuje da li je to tacno? Radim estetiku i devijaciju...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 07, 2008 7:17 pm
Nije uopste primetno, ko ne zna da sam se operisala ne primecuje, stvar je sto ja primecujem, radila sam septorinoplastiku... sad mi je na kontroli doktor rekao da mi je maska malo ulubila jednu stranu... joj uzas... al da ce se konacan ishod videti kad spadnu otoci... pa se samo pitam kad li ce spasti.. Znaci normalno je da stoje makar par meseci??? vellikiiii pozzZZzzic
Jaslica88
O kakvim se otocima radi?Kad si uradila operaciju?To sto ti je maska "ulubila" jednu stranu, to ti je samo doktor lose zapakovao nos.Ja verujem da je i tebi kao i svima nama u tim danima nos bila jedina preokupacija i da si ga pazila besprekorno.Sta ti kaze doktor za otoke?jasnasubotic napisao:Nije uopste primetno, ko ne zna da sam se operisala ne primecuje, stvar je sto ja primecujem, radila sam septorinoplastiku... sad mi je na kontroli doktor rekao da mi je maska malo ulubila jednu stranu... joj uzas... al da ce se konacan ishod videti kad spadnu otoci... pa se samo pitam kad li ce spasti.. Znaci normalno je da stoje makar par meseci??? vellikiiii pozzZZzzic
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 07, 2008 7:17 pm
taske 86... pa radila sam pre mesec i po dana, za otoke je rekao da ce spasti.... takodje da mi je maska malo vise pritegla jednu stranu nego drugu na pocetku nosa onaj deo bukvalno izmedju ociju... znas koliko se nerviram, a plus mi je otekla desna strana nosa, jos uvek je utrnula, verovatno zato sto mi je vise ratio tu stranu... ma nemam pojma... uzas...
Jaslica88
Procitaj par strana unazad, da ne bih ponavljala vec napisano. Ja sam prvi put bila kod njega i moram ponovo, eto toliko.mimica07 napisao:Interesuje me da li je neko cuo za doktora Bozidara Jakovljevica koji radi na VMA? Da li je neko imao operaciju kod ovog doktora? Bila bih vam zahvalna u koliko biste podelili iskustvo samnom...svi pisu samo o Bjelicu koliko mogu da primetim...pa sa foruma zakljucujem da je on najbolji doktor na VMA...ali mene interesuje Jakovljevic. I druga stvar, cula sam da doktori iz doma zdravlja tesko daju upute za VMA zbog visine troskova lecenja u ovoj ustanovi pa me intesuje da li je to tacno? Radim estetiku i devijaciju...
Pozzz
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 2:05 am
jasnasubotic nema rzloga da se nerviras...meni je moj doktor rekao kada mi je skidao masku,da ce mi otoci biti veci na strani na kojoj vise spavam...i tako se i desilo,desna strana mi je skroz utrnuta i otecena a leva nije toliko.spasce otoci samo polako.
nikola90 ne razumem cemu tolika nepoverljivost,nisam ja nista izmislila samo prenosim sta su mi moji doktori rekli.blago tebi kad su ti spali za 3 meseca,ko zna mozda ce i meni za par dana ali ne mozemo to postavljati za pravilo.u postopeativnoj proceduri ucestvuje 5 komponenti:koza,sluzokoza,potkozno tkivo,hrskavica i kost koji svaki na svoj nacin se oporavlja i ima svoj period zarastanja koji u retkim slucajevima moze potrajati i do godinu dana.ovo sto iznosim kao i sve do sada na forumu nisu moje pretpostavke,vec sigurne informacije iz jedne studije koju sam citala negde na netu a i skoro je na exploreru bila emisija o tome,gde su vrhunski strucnjaci plasticne i rekonstruktivne hirurgije objasnjavali na temu rinoplastike.vrlo je skakljiva tema,svaki pacijent je drugaciji i prica za sebe.pozdrav
nikola90 ne razumem cemu tolika nepoverljivost,nisam ja nista izmislila samo prenosim sta su mi moji doktori rekli.blago tebi kad su ti spali za 3 meseca,ko zna mozda ce i meni za par dana ali ne mozemo to postavljati za pravilo.u postopeativnoj proceduri ucestvuje 5 komponenti:koza,sluzokoza,potkozno tkivo,hrskavica i kost koji svaki na svoj nacin se oporavlja i ima svoj period zarastanja koji u retkim slucajevima moze potrajati i do godinu dana.ovo sto iznosim kao i sve do sada na forumu nisu moje pretpostavke,vec sigurne informacije iz jedne studije koju sam citala negde na netu a i skoro je na exploreru bila emisija o tome,gde su vrhunski strucnjaci plasticne i rekonstruktivne hirurgije objasnjavali na temu rinoplastike.vrlo je skakljiva tema,svaki pacijent je drugaciji i prica za sebe.pozdrav
Mesec i po, sacekaj bar jos 15 dana, jos uvek je rano.Za to vreme ispiraj nos svakodnevno fizioloskim rastvorom i lagano pocni da duvas nos.Lagano bez stiskanja nozdrva...jasnasubotic napisao:taske 86... pa radila sam pre mesec i po dana, za otoke je rekao da ce spasti.... takodje da mi je maska malo vise pritegla jednu stranu nego drugu na pocetku nosa onaj deo bukvalno izmedju ociju... znas koliko se nerviram, a plus mi je otekla desna strana nosa, jos uvek je utrnula, verovatno zato sto mi je vise ratio tu stranu... ma nemam pojma... uzas...
.
Pozdrav svima!Evo moja iskustva u vezi zemuske bolnice i dr.Grubora..Dve uradjene operacije(estetske) i u oba dva slucaja nos je kriv..Juce sam bila na wma kod doktora Marjana Novakovica i rekao mi je da je steta Nepopravljiva,ako se odlucim na trecu operaciju moze biti samo gore...Ostao mi je jos samo dr Dusan Bijelic,i njegovo misljenje..Molim sve koji su imali vise operacija,i koji su radili kod dr Bjelica da mi se jave,jos uvek se ipak nadam lepsem nosu...
Jel ti bio kriv il ga on napravio krivim?
Evo ti moj savet, samo zelim da ti pomognem, jer mogu da predpostavim koliko ti je tesko, ako ne mozes da cekas sledecu sredu (jer on samo sredom radi preglede) nazovi dr. Bjelica na ovaj br.360-8751, ispricaj mu sve, on je jako ljubazan i saslusace te sigurno.
Evo ti moj savet, samo zelim da ti pomognem, jer mogu da predpostavim koliko ti je tesko, ako ne mozes da cekas sledecu sredu (jer on samo sredom radi preglede) nazovi dr. Bjelica na ovaj br.360-8751, ispricaj mu sve, on je jako ljubazan i saslusace te sigurno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm