Без обзира што ниси успео да закажеш, појави се 25. Мени је Бијелић рекао још оног дана да ако не буде слободних термина за 25., дођем без заказивања.Nikola90po napisao:E meni zakazali za 1.april jer nisam na vreme pozvao. Ma nemoj da obracas paznju na nos,sve ce to doci na svoje
Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 07, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
operacija nosa
Odgovor na ovo pitanje mozes dobiti samo ako pozoves VMA sestru Zeljku360-8850
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 10:36 am
ja sam bila na pregledu krajem januara, i zakazano mi je za 23.03.lejdi scarlett napisao:Da li mislite da je moguce otici kod dr. Bjelica u maju na pregled i zakazati operaciju za jun? Na ovom forumu sam procitala da se kod njega ceka malo duze na operaciju. Da li je to tacno? Koliko se tacno ceka i da li je moguce ubrazati to malo? U kom periodu on ne radi operacije? Kakva je situacija za vreme letnjih meseci, npr. jul i avgust?
Ljudi, znam da preterujem sa pitanjima ali mi je bas frka.![]()
Kakva su vasa iskustva sa zakazivanjem? Ja bih to odradila u maju ali ne znam da li je moguce otici tada na pregled i zakazati za kraj juna. Imam ispite pa sam u frci...
u proseku chekash mesec i po, najvishe dva za operaciju, mada mozhesh mu ostaviti broj telefona pa ako neko sluchajno otkazhe oni ti jave da mozhesh i ranije doci
-
- Novi član
Ja sam ih zvala juche da pitam u vezi menstruacije, dobila sam u sredu, a u ponedeljak idem na vma, kontam da ce prestati do tada, ipak je to 6 dana, ali ko zna =)) uglavnom, sestra mi je rekla da ako imam ne mogu da me operishu, opet dodushe kontam, ako je taj neki poslednji dan da mogu.Necika napisao:Super sto mogu da nosim vesReci cu za menstruaciju, ipak mi je na prvom mestu da sve prodje u redu i da se probudim iz anestezije. Naravno da nisam pitala to samo zbog higijenskih razloga vec da znam i kako cu se pojaviti pred sestrama i doktorom, gola ili cu imati bar nesto na sebi. Meni menstruacija inace kratko traje, 4-5 dana, tako da cu ih obavestiti ukoliko mi bude duze trajala a u slucaju da prodje do ponedeljka reci cu da mi je danas poslednji dan pa sta oni odluce tako da ce da bude. Zakazala sam operaciju pre mesec i po dana, nisam mogla u tacan dan da znam kad cu da dobijem jer kao sto svi znamo menstuacija nekad moze da kasni a nekad da porani, uglavnom znala sam da ce biti najmanje 5 dana pre operacije, tako se potrefilo i sta sad da radim.
Googlovala sam po americhkim forumima i sajtovima, i uglavnom je odgovor da je operacija moguca ukoliko ti je 2-3. dan menstruacije proshao.
Chak shta vishe, ti sve analize mozhesh uraditi dok imash, i vadjenje krvi i urin, i to sam pitala u poliklinici gde ce mi to raditi, tako da nemash nikakve brige, bar shto se analiza tiche.
Cao svima... Inace ja sam nova na ovom forumu i zanima me apsolutno sve vezano za operaciju nosa. U martu imam zakazan pregled kod doktora Bjelica na vma. Da budem iskrena imam tremu, pogotovo zbog manjka podrske od strane roditelja i okoline. Problemi koje imam sa nosom su inace cesto slinavljenje i zapusenje, algerijska podloga takodje, i naravno neprikladna velicina nosa u odnodu na facu. Cula sam medjutim da operacija nosa nije nimalo laka. Svejedno ne plasim se toga i sigurna sam da bih se podvrgla tome. Jedan problem jos postoji, a to je sto mi se blizi prijemni ispit za fax, matursko vece tako da bi mi taj hiruski zahvat odgovarao tek u julu ili avgustu, a nisam sigurna da li tada doktor radi...?
Svaki savet i podeljeno iskustvo dobro bi mi dosao. Unapred hvala 

Cao svima... Inace ja sam nova na ovom forumu i zanima me apsolutno sve vezano za operaciju nosa. U martu imam zakazan pregled kod doktora Bjelica na vma. Da budem iskrena imam tremu, pogotovo zbog manjka podrske od strane roditelja i okoline. Problemi koje imam sa nosom su inace cesto slinavljenje i zapusenje, algerijska podloga takodje, i naravno neprikladna velicina nosa u odnodu na facu. Cula sam medjutim da operacija nosa nije nimalo laka. Svejedno ne plasim se toga i sigurna sam da bih se podvrgla tome. Jedan problem jos postoji, a to je sto mi se blizi prijemni ispit za fax, matursko vece tako da bi mi taj hiruski zahvat odgovarao tek u julu ili avgustu, a nisam sigurna da li tada doktor radi...?
Svaki savet i podeljeno iskustvo dobro bi mi dosao. Unapred hvala 

Vrati se 20 strana unazad, kako ne bi sve iznova pisali.jelenaaI napisao:Cao svima... Inace ja sam nova na ovom forumu i zanima me apsolutno sve vezano za operaciju nosa. U martu imam zakazan pregled kod doktora Bjelica na vma. Da budem iskrena imam tremu, pogotovo zbog manjka podrske od strane roditelja i okoline. Problemi koje imam sa nosom su inace cesto slinavljenje i zapusenje, algerijska podloga takodje, i naravno neprikladna velicina nosa u odnodu na facu. Cula sam medjutim da operacija nosa nije nimalo laka. Svejedno ne plasim se toga i sigurna sam da bih se podvrgla tome. Jedan problem jos postoji, a to je sto mi se blizi prijemni ispit za fax, matursko vece tako da bi mi taj hiruski zahvat odgovarao tek u julu ili avgustu, a nisam sigurna da li tada doktor radi...?Svaki savet i podeljeno iskustvo dobro bi mi dosao. Unapred hvala
-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 2:05 am
jasnasubotic ne znam sta ti je sve radjeno pa da ti kazem za otoke,ali u svakom slucaju je to individualno.ne postoji neko univerzalno pravilo.ako nisu primetni nemoj da se obazires spasce sami od sebe.ja sam imala otvorenu rinoplastiku i rekli su mi otoci spadaju posle 6 mesecii do godinu dana...i meni su se slili na jednu stranu,i evo ne pomeraju se vec 5 nedelja ima od operacije ali nije strasno,ne vidi se puno.pozz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm