Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dečkaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 6:08 pm

Post od dečkaaa »

E,meni je nekako brzo prošlo,imala sam pregled krajem marta,i čini mi se da mi je relativno brzo zakazao,baš je gužva,a dok sam bila u čekaonici snimila sam dve devojke kojima je radio,i mogu ti reći da im je super,totalno prirodno su im delovali nosići. :)
Samo opušteno,i ja čekam da mi se javi jedna cura koja je imala sada u ponedeljak operaciju.Doduše,razumem je,i mene kad nešto boli,bolje da mi niko ne prilazi :x :D :D
Maratonac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 27, 2009 7:43 pm

Post od Maratonac »

sa koliko godina se operise devijacija??? ja sam cuo da se to operise posle 25te? a danas sam saznao da i ja imam devijaciju, dobio sam neke lekove i kapi i idem ponovo na kontrolu za mesec ipo dana
danicabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 3:18 pm

Post od danicabg »

Jedva cekam sredu, a jel znate otprilike koja je cena?Meni je dr.Novakovic rekao da je od 100.000 do 120.000?
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2009 2:25 pm

Post od dzox »

sta? izvini, da li je to neka privatna klinika u pitanju? Posto je na VMA oko 35000-40000.
dečkaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 6:08 pm

Post od dečkaaa »

danicabg napisao:Jedva cekam sredu, a jel znate otprilike koja je cena?Meni je dr.Novakovic rekao da je od 100.000 do 120.000?
Na VMA devijacija+estetika,koliko znam je 40.000,a samo estetika je oko 120.000
Maratonac
Novi član
Novi član

Post od Maratonac »

sa koliko godina ste operisali devijaciju??? mene su u bolnici zbunili rekli su da se to operise sa preko 25 i da to nista kao ne znaci mozes opet posle nekog vremena da dobijes devijaciju :roll:
taske86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 9:05 pm

Post od taske86 »

Maratonac napisao:sa koliko godina se operise devijacija??? ja sam cuo da se to operise posle 25te? a danas sam saznao da i ja imam devijaciju, dobio sam neke lekove i kapi i idem ponovo na kontrolu za mesec ipo dana
Losa prepostavka druze, devijaciju mozes operisati i sa 13 godina :)
Maratonac
Novi član
Novi član

Post od Maratonac »

meni tako rekao doktor, to posle 25god se operise kao :o
taske86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 9:05 pm

Post od taske86 »

Maratonac napisao:meni tako rekao doktor, to posle 25god se operise kao :o
Taj doktor nema blage veze sa zivotom...Ako ti stvara problem nema tu st a da se ceka 25. godina.Mozes opet da se povredis, skroz nepredvidivo...
danicabg
Novi član
Novi član

Post od danicabg »

Dzox,plasticni hirurg mi je to rekao na vma,dr.Novakovic..
Korisnikov avatar
dzox
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2009 2:25 pm

Post od dzox »

kao sto je rekla dečkaaa, cena verovatno zavisi od toga da li imas zdravstvenih problema ili ne.
danicabg
Novi član
Novi član

Post od danicabg »

Izmislicu da jako lose disem :?(na jednu nozdrvu i disem losem)
danicabg
Novi član
Novi član

Post od danicabg »

joj Boze ubicu se zbog nosa .suze.
Yve
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 09, 2009 10:53 am

Post od Yve »

dzox napisao:kao sto je rekla dečkaaa, cena verovatno zavisi od toga da li imas zdravstvenih problema ili ne.
Колико ја знам (а то је у неколико наврата и објашњавано у оквиру ове теме), цена зависи од тога да ли вас оперише естетски или ОРЛ хирург, односно да ли се оперишете на ОРЛ или Клиници за естетску и реконструктивну хирургију у оквиру исте установе - ВМА. ОРЛ стручњаци решавају и естетски а естетски хирурзи и здравствени проблем.
danicabg
Novi član
Novi član

Post od danicabg »

Idem u sredu,sestra mi je rekla da dodjem bez zakazivanja...
Odgovori