Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
E,meni je nekako brzo prošlo,imala sam pregled krajem marta,i čini mi se da mi je relativno brzo zakazao,baš je gužva,a dok sam bila u čekaonici snimila sam dve devojke kojima je radio,i mogu ti reći da im je super,totalno prirodno su im delovali nosići.
Samo opušteno,i ja čekam da mi se javi jedna cura koja je imala sada u ponedeljak operaciju.Doduše,razumem je,i mene kad nešto boli,bolje da mi niko ne prilazi
sa koliko godina se operise devijacija??? ja sam cuo da se to operise posle 25te? a danas sam saznao da i ja imam devijaciju, dobio sam neke lekove i kapi i idem ponovo na kontrolu za mesec ipo dana
sa koliko godina ste operisali devijaciju??? mene su u bolnici zbunili rekli su da se to operise sa preko 25 i da to nista kao ne znaci mozes opet posle nekog vremena da dobijes devijaciju
Maratonac napisao:sa koliko godina se operise devijacija??? ja sam cuo da se to operise posle 25te? a danas sam saznao da i ja imam devijaciju, dobio sam neke lekove i kapi i idem ponovo na kontrolu za mesec ipo dana
Losa prepostavka druze, devijaciju mozes operisati i sa 13 godina
dzox napisao:kao sto je rekla dečkaaa, cena verovatno zavisi od toga da li imas zdravstvenih problema ili ne.
Колико ја знам (а то је у неколико наврата и објашњавано у оквиру ове теме), цена зависи од тога да ли вас оперише естетски или ОРЛ хирург, односно да ли се оперишете на ОРЛ или Клиници за естетску и реконструктивну хирургију у оквиру исте установе - ВМА. ОРЛ стручњаци решавају и естетски а естетски хирурзи и здравствени проблем.