Operacija nosa
Ako sam vas dobro razumela mogu i bez uputa da idem na pregled,tj.da platim 1600 din. Pa ako je tako to je ekstra.Jer,dobiti uput za vma je uzasno tesko, bar u mom gradu.Procitala sam da je cena oko 40 000, meni je problem estetika i devijacija znaci to je sigurno cifra oko 45 000, posto davno skupljam pare pa da vidim koliko mi jos nedostaje
. Ja nemam strah od operacije i ako mi verujete jedva cekam da to zavrsim pa da disem kao covek. Pozdrav za sve.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
Позови службу заказивања ВМА и нагласи код ког доктора желиш а упут ти не треба.jelenad. napisao:Ako sam vas dobro razumela mogu i bez uputa da idem na pregled,tj.da platim 1600 din. Pa ako je tako to je ekstra.Jer,dobiti uput za vma je uzasno tesko, bar u mom gradu.Procitala sam da je cena oko 40 000, meni je problem estetika i devijacija znaci to je sigurno cifra oko 45 000, posto davno skupljam pare pa da vidim koliko mi jos nedostaje. Ja nemam strah od operacije i ako mi verujete jedva cekam da to zavrsim pa da disem kao covek. Pozdrav za sve.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 12:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala na odgovoru, sad mi je lakse... mada sam juce zavrsila sve kod interniste... i on kaze da to sto mi je povecan bilirubin nema nikakve veze a vidim da bakterije u mokraci uopste nije prokomentarisao tako da verovatno ni to nije mnogo bitno.
Oni koji su zavrsili sa operacijom na VMA neka napisu u cemu su bili za vreme operacije tj. imas li uopste neki ves na sebi?
Pitam zato sto sam danas dobila pa ako mi ne prodje do operacije moracu da stavim tampon ako ne nosim nista osim one sterilne kosulje.
Oni koji su zavrsili sa operacijom na VMA neka napisu u cemu su bili za vreme operacije tj. imas li uopste neki ves na sebi?

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 12:35 pm
Pa racunam da ce do operacije proci... jutos sam dobila pa za 5 dana bi trebalo da prodje tj. na dan operacije ce mi biti 6. dan... Ako ne prodje do tad stavicu tampon i necu nista reci doktoru jer ce mi tad u principu vec biti pred kraj. Da sam dobila 2-3 dana pre operacije rekla bih doktoru a ovako mislim da nema potrebe da ih obavestavam.
Бићеш у свом вешу и пиџами, без чарапа. Горе ћеш имати пиџаму обучену тако да се копча позади. На себи не смеш имати никакав метал, у ушима, пупку и на осталим местима, на ноктима без лака а што се твоје велике дилеме тиче она је првенствено ризична а не хигијенска како мислиш. Операцију си требала да планираш после мен.циклуса. Уосталом, то једно од питања које ће ти поставити. Ако га случајно не поставе, обавезно спомени.Necika napisao:Pa racunam da ce do operacije proci... jutos sam dobila pa za 5 dana bi trebalo da prodje tj. na dan operacije ce mi biti 6. dan... Ako ne prodje do tad stavicu tampon i necu nista reci doktoru jer ce mi tad u principu vec biti pred kraj. Da sam dobila 2-3 dana pre operacije rekla bih doktoru a ovako mislim da nema potrebe da ih obavestavam.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 5:34 pm
- Kontakt:
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm
.
e imam jedno pitanje..bila sam u jednoj privatnoj laboratoriji da pitam za analize i rekli su mi da mora da se precizira koje tacno BIOHEMIJSKE ANALIZE trebaju posto ima bas dosta,a nemoguce da moraju sve da se urade..inace od bjelica sam dobila onaj papiric sta sve treba pre operacije,pa ako neko zna odgovor..
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 12:06 am