Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
jelenad.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 11:01 am

Post od jelenad. »

Ako sam vas dobro razumela mogu i bez uputa da idem na pregled,tj.da platim 1600 din. Pa ako je tako to je ekstra.Jer,dobiti uput za vma je uzasno tesko, bar u mom gradu.Procitala sam da je cena oko 40 000, meni je problem estetika i devijacija znaci to je sigurno cifra oko 45 000, posto davno skupljam pare pa da vidim koliko mi jos nedostaje :-). Ja nemam strah od operacije i ako mi verujete jedva cekam da to zavrsim pa da disem kao covek. Pozdrav za sve.
dizajnerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm

Post od dizajnerka »

To ti je zajedno 40.000
taske86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 9:05 pm

Post od taske86 »

dizajnerka napisao:To ti je zajedno 40.000
Sto se duze zadrzis u bolnici, cena raste.
Ja sam izasao dan posle operacije, izaslo je oko 35 000.Nema potreba da ostanete jos 2 dana u bolnici pa da izadjete nateceni, zatvorenih ociju.
Ako imate prevoz, organizujte se.....
Yve
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 09, 2009 10:53 am

Post od Yve »

Nikola90po napisao:E dobro ide sa kapima,ali najore je istresanje nosa! Sad sam pokusao,i boli,a i izlazi krv. Uzas! A tebi kako nosic? :-) Na koji br.da zakazem?
Разумем те. Ни мени не успева. И нос боли. За сад само штапићи.
Yve
Stalni član
Stalni  član

Post od Yve »

jelenad. napisao:Ako sam vas dobro razumela mogu i bez uputa da idem na pregled,tj.da platim 1600 din. Pa ako je tako to je ekstra.Jer,dobiti uput za vma je uzasno tesko, bar u mom gradu.Procitala sam da je cena oko 40 000, meni je problem estetika i devijacija znaci to je sigurno cifra oko 45 000, posto davno skupljam pare pa da vidim koliko mi jos nedostaje :-). Ja nemam strah od operacije i ako mi verujete jedva cekam da to zavrsim pa da disem kao covek. Pozdrav za sve.
Позови службу заказивања ВМА и нагласи код ког доктора желиш а упут ти не треба.
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

E,a reci mi jel smem da se umijem?
Yve
Stalni član
Stalni  član

Post od Yve »

Nikola90po napisao:E,a reci mi jel smem da se umijem?
Да, млаком водом лице а нос пази. Ја свој и не додирујем.
Служба заказивања ВМА 3608-498
Necika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 12:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Necika »

Hvala na odgovoru, sad mi je lakse... mada sam juce zavrsila sve kod interniste... i on kaze da to sto mi je povecan bilirubin nema nikakve veze a vidim da bakterije u mokraci uopste nije prokomentarisao tako da verovatno ni to nije mnogo bitno.

Oni koji su zavrsili sa operacijom na VMA neka napisu u cemu su bili za vreme operacije tj. imas li uopste neki ves na sebi? :oops: Pitam zato sto sam danas dobila pa ako mi ne prodje do operacije moracu da stavim tampon ako ne nosim nista osim one sterilne kosulje.
dizajnerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm

Post od dizajnerka »

Mislim da i ne mozes na operaciju ako ti ne prodje
Necika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 12:35 pm

Post od Necika »

Pa racunam da ce do operacije proci... jutos sam dobila pa za 5 dana bi trebalo da prodje tj. na dan operacije ce mi biti 6. dan... Ako ne prodje do tad stavicu tampon i necu nista reci doktoru jer ce mi tad u principu vec biti pred kraj. Da sam dobila 2-3 dana pre operacije rekla bih doktoru a ovako mislim da nema potrebe da ih obavestavam.
Yve
Stalni član
Stalni  član

Post od Yve »

Necika napisao:Pa racunam da ce do operacije proci... jutos sam dobila pa za 5 dana bi trebalo da prodje tj. na dan operacije ce mi biti 6. dan... Ako ne prodje do tad stavicu tampon i necu nista reci doktoru jer ce mi tad u principu vec biti pred kraj. Da sam dobila 2-3 dana pre operacije rekla bih doktoru a ovako mislim da nema potrebe da ih obavestavam.
Бићеш у свом вешу и пиџами, без чарапа. Горе ћеш имати пиџаму обучену тако да се копча позади. На себи не смеш имати никакав метал, у ушима, пупку и на осталим местима, на ноктима без лака а што се твоје велике дилеме тиче она је првенствено ризична а не хигијенска како мислиш. Операцију си требала да планираш после мен.циклуса. Уосталом, то једно од питања које ће ти поставити. Ако га случајно не поставе, обавезно спомени.
loverka 24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 5:34 pm
Kontakt:

Post od loverka 24 »

chekajte niko nije pricao sa Bjelicem pre operacije o izgledu nosa,mene to plashi malo..
a kakve fotke pre i posle jel je neko nosio svoje fotke sa ne izdizajniranim nosem ?
:P
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Yve pidzamu ti kazu da kopcas pozadi da bi ti je skinuli. Vama zenskama skinu kad vas uspavaju (sudeci po tvojoj poruci) a nama muskima kazu da je skinemo cim legnes na sto :-)
natali88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 01, 2008 3:42 am

.

Post od natali88 »

e imam jedno pitanje..bila sam u jednoj privatnoj laboratoriji da pitam za analize i rekli su mi da mora da se precizira koje tacno BIOHEMIJSKE ANALIZE trebaju posto ima bas dosta,a nemoguce da moraju sve da se urade..inace od bjelica sam dobila onaj papiric sta sve treba pre operacije,pa ako neko zna odgovor..
lejdi scarlett
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 12:06 am

Post od lejdi scarlett »

Interesuje me da li dr. Bjelic radi operacije krajem juna? Da li uopste radi operacije preko leta? Molim ako neko zna neka napise. Verujem da vi koji ste radili kod njega znate. :roll:
Odgovori