Ja sam se operisala kod doktora Bijelica pre 10ak dana, pre neki dan sam skinula tampone i stvarno sam prezadovoljna... i mene je isto kao i sve vas pre operacije interesovalo milion stvari, bila sam skepticna dosta, ali imam jedan savet za one koji ce se operisati kod dr. Bijelica, covek zna sta radi, tacno zna da prilagodi i uskladi nos sa vasim licem, tako da se nemojte plasiti, uradice cak i ono sto vam mozda izgleda nemoguce, samo mu se prepustite bez straha!
operacija je bezbolna, tj. ne secate se nicega...

meni je problem bio taj postoperativni oporavak, npr. spavanje, jako je nezgodno spavati u polusedecem polozaju, tako da sam jako malo spavala, tesko sam jela, neprijatan je osecaj zvakati i gutati sa onom maskom na licu, e da, nezgodno je kad ti krv curi nocu, ne mozes da promenis gazu (oni zovu to prackica), osecas da je natopljena krvlju, a krv ti se sliva niz usta ako zadremas na pola sata... Ali to je samo prvih 2,3 dana, ostalih dana se nabiknete, lakse jedete, malo vise spavate, krvi skoro da i nema, otoci spadaju... Tako da vredi izdrazati!
posle operacije ne smete nista da pijete 2 sata, to je malo nezgodno jer vam je grlo suvo od intubacije, ali cisto da znate...
sve ovo sto sam nabrojala jeste malo nezgodno, ili vas nervira ili neprijatno, ili cete mozda puno oteci pa cete izgledati izmuceno, ali nijednog trenutka me nista nije zabolelo vezano za operaciju! vise me je nerviralo to sto nisam mogla kosu da perem!
e da, savet mali, pocnite da pijete Chemoral forte 48 sati pre operacije, to je za manje otoke, pomaze dosta!
ako imate neka pitanja slobodno pisite, zelim vam svima uspesne i bezbolne operacije!