Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 05, 2009 2:35 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 3:01 pm
4. Mart
rekli su da dodjem 4. Marta u 8 i 30, sestra mi je rekla da ce najverovatnije operacija biti 5. Marta i 6. Marta mogu kuci, pa posle sedam dana skidanje gipsa i ....
-
- Novi član
Neko rece da je mu je curela krv i sluz i pored tampona pa sam pomislio da mozda ipak moze koliko-toliko da se dise na nos,posto sam se jednom gusio i od tad imam fobiju od zacepljenog nosa.Stvarno ne znam kako cu izdrzati tih nedelju dana.Pokusavao sam da disem na nos i to je trajalo plafon 10min.Da li je neko imao slicnih problema?Aurena gde si ti radila operaciju?
Pa prvi dan nakon same operacije curi krv,rezovi su tek usiveni,a tamponi natopljeni krvlju,ali u bolnici ti promene gazu koju drzis ispod nosa,a menjaces je i kod kuce sam. Prvi i drugi dan curi krv,a posle sukrvica,ali nema sanse da mozes disati na nos,sve dok ne skinu tampone... Meni je veci bio problem kako da jedem,jer dise se na usta,pa sam izgubila bila apetit skroz... Ali sve to prodje.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
Golddragon, i ja imam istu dilemu, bas se bojim tog disanja na usta. I ja sam probala po kuci da zapusim nos da vidim kako ce to da izgleda i izdrzala sam par minuta, al' sve nekako mislim kad su svi ti ljudi izdrzali i ja cu valjda ( u tom trenutku i nemas izbora nego da se naviknes ), al' da mi je frka, jeste....
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm
-
- Novi član
Ljudi na vma tek kraj marta prvi termini ko zeli rinoplastiku. Veselo. Sad opet Jovo nanovo, obilazi privatne klinike, ko ce da ceka dva meseca.
Hej i jedno pitanje, ali women only
) kazu bez ciklusa na dan operacije..kolko je ok da uzmes one pilule za odlaganje ciklusa, ili to ipak moras da se konsultujes s hirurgom,anesteziologom,kim li vec hm?
Hej i jedno pitanje, ali women only

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
ne znam..moj drug koji je proslog maja operisao nos mi je rekao da je nedelju dana primao injekcije, pritom nije bilo nikakvih komplikacija nakon operacije..i da je u nosu imao i 2 cevcice pored tampona??? i uzgred, postavila bih jos jedno pitanje..citala sam negde da je neko radio skracivanje vrha nosa, ali nikako ne shvatam kako je to moguce..na youtube-u, nikako ne mogu sa nadjem kako to izgleda..tako da bih zamolila one koji vise znaju o tome da me upute malo