Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dizajnerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm

Post od dizajnerka »

Da, to je provereno, ja sam prosle nedelje zakazala za 11 mart
penelopeeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 2:05 am

Post od penelopeeee »

stacy ja sam kod njega bila prosle srede i kukala i molila sestru miru da mi da najblizi termin ali sta ce kad nema...tek polovina marta,sad vec mozda i kraj marta samo...
Suuzy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 5:24 pm

Post od Suuzy »

Da li neko zna koliko je samo estetska operacija kod Bijelica na VMA? Znaci bez uputa?
_Lilly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 12:15 am

Post od _Lilly »

Ja sam otisla kod dr.Bjelica samo zbog estetike bez uputa i rekao mi je da imam devijaciju i problema sa disanjem i ako sam ga ubedjivala da nemam i tako da je on meni dao tu dijagnozu i zakazala sam operaciju :)
E sad to sto se tice uputa i ne placanja bolnickih troskova nisam znala ,da li ce mi nesto znaciti ako ponesem uput na dan prijema? I koliko kosta operacija ako se ode sa uputom?
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Poz svima! Zahvaljujuci ovom forumu,pronasao sam dr.Bijelica imao pregled 14.januara a prijem mi je zakazan za 2.mart. Radim samo estetiku,kompletna operacija oko 40000din.tako mi je rekao! Hvala svima!
Golddragon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 05, 2009 2:35 am

Post od Golddragon »

Cao svima.Ja sam isao na pregled kod Bijeljica 21.01 a prijem mi je zakazan za 4.mart
trig
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 05, 2009 6:47 pm

Post od trig »

pozdrav svima! da li neko zna dobrog rhinoplasticara u Nisu..konacno sam skupila snage za operaciju, ali je problem sto nisam cula ni za jednog dobrog plast.hirurga ovde..ako mi neko da bilo kakvu info. bice mi od veeelike pomoci :D inace svejedno je da li je privatna klinika ili ne..ljubac
trig
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 05, 2009 6:47 pm

Post od trig »

pozdrav svima! da li neko zna dobrog rhinoplasticara u Nisu..konacno sam skupila snage za operaciju, ali je problem sto nisam cula ni za jednog dobrog plast.hirurga ovde..ako mi neko da bilo kakvu info. bice mi od veeelike pomoci :D inace svejedno je da li je privatna klinika ili ne..ljubac
Suuzy
Novi član
Novi član

Post od Suuzy »

Eee Nikola90po, hvala puno, sad si me definitivno obradovao, mislila sam da je samo estetika dosta skuplja kod Bjelica, onda i ja idem da zakazem kod njega :) pa se vidimo svi tamo. Sta treba od dokumenata osim zdravstvene knjizice?
cosma shiva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 3:01 pm

Post od cosma shiva »

Pozdrav svima na ovom forumu....

Ja sam nova i zelim da podelim sa vama misljenja sa ovog foruma!

Imam zakazanu operaciju kod Dr. Bjelica na VMA 4. Marta, samo estetsku operaciju....

Sve sam zakazala telefonski posto nisam u Srbiji....

Sve sto vam treba su laboratorijske analize : sedimentacija, krvna slika sa Leukoformulom, hemijske analize, vreme krvarenja i zgrusavanja, urin i misljenje kardiologa.
Licna karta ili pasos i 20 000 dinara, a posle isto toliko otprilike.
Pribor za higijenu i to je to i naravno hrabrost i jos nesto samo za zenski pol (bez menstruacije na taj dan)

Lagala bih kad bi rekla da mi je svejedno, ali to sam cekala godinama i zato jedva cekam da se to zavrsi...

Zao mi je samo sto ovde ne mozemo da vidimo slike od pre i posle operacije...
Suuzy
Novi član
Novi član

Post od Suuzy »

Hvala cosma shiva! Nemam vremena za setkanje posto radim non stop, i hvala puno sto si ispisala sta teba od dokumenata, puno si mi olaksala. Kazes da nisi iz BG sto znaci da si zakazala telefonski, a ja mislila da idem da zakazem, pa ako budes u prilici napisi br.na koji mogu da zakazem pregled, da se ne uzimam slobodan dan jos i za to. Ja sam nestrpljiva, kad bih mogla sutra bih isla da me srede! :lol: Pa se vidimo nadam se u martu. :)
cosma shiva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 3:01 pm

E ovako :)

Post od cosma shiva »

Dr. Bjelica sam dobila na ovaj broj 3608751, a sestru Miru na 3608850.

Zelim ti puno uspeha!
Suuzy
Novi član
Novi član

Post od Suuzy »

:D HVALA HVALA HVALA cosma shiva, onda odmah ujutru zovem da zakazem pregled, i ja tebi zelim da ispadne bas onako kako zelis! :D Kad se sjatimo svi sa foruma tamo ima da prebunkiramo coveka! :D Veliki pozdrav svima na forumu! :D
Golddragon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 05, 2009 2:35 am

Post od Golddragon »

Cosma,jel ti prijem zakazan za 4.mart?Jel jos neko ima zakazan prijem za 4.mart?
happyfeet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 5:44 pm

Post od happyfeet »

Sofia7 napisao:happyfeet,opsta i totalna anestezija su jedno te isto :wink:
A sto se tice dogovora sa doktorom,veruj mi da su ta dva minuta dovoljna,iako Bjelic ce ti odgovoriti na sva pitanja...
Sofia7 hvala punooo... skontala sam kasnije, ja sam sve pomesala sa lokalnom anestez... :)
Odgovori