Operacija nosa
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 2:05 am
Ja sam otisla kod dr.Bjelica samo zbog estetike bez uputa i rekao mi je da imam devijaciju i problema sa disanjem i ako sam ga ubedjivala da nemam i tako da je on meni dao tu dijagnozu i zakazala sam operaciju 
E sad to sto se tice uputa i ne placanja bolnickih troskova nisam znala ,da li ce mi nesto znaciti ako ponesem uput na dan prijema? I koliko kosta operacija ako se ode sa uputom?

E sad to sto se tice uputa i ne placanja bolnickih troskova nisam znala ,da li ce mi nesto znaciti ako ponesem uput na dan prijema? I koliko kosta operacija ako se ode sa uputom?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 05, 2009 2:35 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 3:01 pm
Pozdrav svima na ovom forumu....
Ja sam nova i zelim da podelim sa vama misljenja sa ovog foruma!
Imam zakazanu operaciju kod Dr. Bjelica na VMA 4. Marta, samo estetsku operaciju....
Sve sam zakazala telefonski posto nisam u Srbiji....
Sve sto vam treba su laboratorijske analize : sedimentacija, krvna slika sa Leukoformulom, hemijske analize, vreme krvarenja i zgrusavanja, urin i misljenje kardiologa.
Licna karta ili pasos i 20 000 dinara, a posle isto toliko otprilike.
Pribor za higijenu i to je to i naravno hrabrost i jos nesto samo za zenski pol (bez menstruacije na taj dan)
Lagala bih kad bi rekla da mi je svejedno, ali to sam cekala godinama i zato jedva cekam da se to zavrsi...
Zao mi je samo sto ovde ne mozemo da vidimo slike od pre i posle operacije...
Ja sam nova i zelim da podelim sa vama misljenja sa ovog foruma!
Imam zakazanu operaciju kod Dr. Bjelica na VMA 4. Marta, samo estetsku operaciju....
Sve sam zakazala telefonski posto nisam u Srbiji....
Sve sto vam treba su laboratorijske analize : sedimentacija, krvna slika sa Leukoformulom, hemijske analize, vreme krvarenja i zgrusavanja, urin i misljenje kardiologa.
Licna karta ili pasos i 20 000 dinara, a posle isto toliko otprilike.
Pribor za higijenu i to je to i naravno hrabrost i jos nesto samo za zenski pol (bez menstruacije na taj dan)
Lagala bih kad bi rekla da mi je svejedno, ali to sam cekala godinama i zato jedva cekam da se to zavrsi...
Zao mi je samo sto ovde ne mozemo da vidimo slike od pre i posle operacije...
Hvala cosma shiva! Nemam vremena za setkanje posto radim non stop, i hvala puno sto si ispisala sta teba od dokumenata, puno si mi olaksala. Kazes da nisi iz BG sto znaci da si zakazala telefonski, a ja mislila da idem da zakazem, pa ako budes u prilici napisi br.na koji mogu da zakazem pregled, da se ne uzimam slobodan dan jos i za to. Ja sam nestrpljiva, kad bih mogla sutra bih isla da me srede!
Pa se vidimo nadam se u martu. 

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 3:01 pm
E ovako :)
Dr. Bjelica sam dobila na ovaj broj 3608751, a sestru Miru na 3608850.
Zelim ti puno uspeha!
Zelim ti puno uspeha!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 05, 2009 2:35 am