Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Nikako. I ja cekam vec mesec dana,pa nista. Nego sta ako neko ima simptome prehlade? Sta onda?
danny74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 9:55 pm

Post od danny74 »

Mislim da moras da budes totalno zdrav, bar je tako ranije bilo, zbog eventualnih komplikacija tokom anestezije
lejdi scarlett
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 12:06 am

Post od lejdi scarlett »

Interesuje me da li se operacije rade i u mesecu junu?
danny74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 9:55 pm

Post od danny74 »

Rad se operacije, ja sam svoju prvu imala 20 juna, doduse 2005 god. ali je malo rizicno, obzirom da 2 - 3 meseca nesmes na sunce. Najbolje je da se konsultujes sa njima
_Lilly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 12:15 am

Post od _Lilly »

Zasto ne sme na sunce?Kako to moze da skodi?
danijel
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2005 11:04 pm

Post od danijel »

pa verovatno zato sto ruzno izgledas sav naduven :)
lejdi scarlett
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 12:06 am

Post od lejdi scarlett »

Auuuu! Nije moguce da otoci stoje tri meseca?! :o
Mislim da to vazi samo za suncanje. Malo sunca ne moze da skodi ali preterano izlaganje, sigurno da steti, pogotovu sveze operisanima. :roll:
natali88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 01, 2008 3:42 am

Post od natali88 »

ljudi,ja u sredu bila na pregledu kod dr.bjelica i zakazao mi za 14.april..joj ja se booojiiiiim :cry:
Suuzy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 5:24 pm

Post od Suuzy »

He he! :) Meni je kod dr Bjelica zakazano za 16.april, tako da se vidimo sigurno tamo, imamo vremena da do tada skupimo hrabrost. :)
zlatokosa13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 12:12 am

Post od zlatokosa13 »

natalli...da li ti je bio potreban uput od lekara opste prakse za pregled kod Bjelica? I da li je sa uputom nesto jeftinije?
Ja bih radila samo estetiku
natali88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 01, 2008 3:42 am

Post od natali88 »

jeste jeftinije sa uputom,ali to ja mislim dobijaju samo oni iz beograda i tad je oko 200 evra samo,a ovako bez uputa ja placam 500 e..
suuzy,da vidimo se tamo,samo sto cu ja tad biti u zavojima i ostalo :( ako ne odustanem,posto mi se sve nesto cini da necu imati hrabrosti..
ljudi,jel zna neko koliko kostaju sve ukupno te analize pred operaciju?
Suuzy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 5:24 pm

Post od Suuzy »

Posto ja radim samo estetiku isla sam bez uputa i platila 1.600,00 pregled. Mada na dan prijema mora da se ponese uput, iako placam oko 40.000, samo ne znam da li cu ga dobiti s obzirom da radim samo estetiku. Ja cu placati operaciju ali me buni sto pise da trebam da izmedju ostalog ponesem i uput. Da li je neko dobio uput od lekara za VMA a radio samo estetiku?
zlatokosa13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 12:12 am

Post od zlatokosa13 »

da Suzi to i mene zanima da li uopse moze da se dobije uput za VMA...ja sam davne 1992. god radila korekciju usiju na VMA i tada Domovi zdravlja uopste nisu saradjivali sa VMA, tako da sam morala da radim na lokalnu anesteziju. Ne znam kako je danas
maria_moi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 14, 2007 10:12 am

Post od maria_moi »

Ljudi, a jel ovo sigurno za Grubora i Zemunsku..da se do daljnjeg nece raditi operacije?
Ne kapiram kakva je to glupa prica, da nece raditi dok ne osposobe odeljenje. Pa, gde su do sada radili? Bezveze..
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Suuzy na onom papiricu ti lepo pise sta treba da ponesu vojnici,deca,ili osiguranici iz Beograda,unutrasnjosti,i LEPO pise da za pacijente koji placaju operaciju treba samo da ponesu novac za akontaciju licnu kartu i potrebne analize. Inace uput za VMA se dobija u Bolnici od lekara specijaliste u mestu u kome zivite. Inace samo za estetiku ne treba uput.
Odgovori