Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Rad se operacije, ja sam svoju prvu imala 20 juna, doduse 2005 god. ali je malo rizicno, obzirom da 2 - 3 meseca nesmes na sunce. Najbolje je da se konsultujes sa njima
Auuuu! Nije moguce da otoci stoje tri meseca?!
Mislim da to vazi samo za suncanje. Malo sunca ne moze da skodi ali preterano izlaganje, sigurno da steti, pogotovu sveze operisanima.
natalli...da li ti je bio potreban uput od lekara opste prakse za pregled kod Bjelica? I da li je sa uputom nesto jeftinije?
Ja bih radila samo estetiku
jeste jeftinije sa uputom,ali to ja mislim dobijaju samo oni iz beograda i tad je oko 200 evra samo,a ovako bez uputa ja placam 500 e..
suuzy,da vidimo se tamo,samo sto cu ja tad biti u zavojima i ostalo ako ne odustanem,posto mi se sve nesto cini da necu imati hrabrosti..
ljudi,jel zna neko koliko kostaju sve ukupno te analize pred operaciju?
Posto ja radim samo estetiku isla sam bez uputa i platila 1.600,00 pregled. Mada na dan prijema mora da se ponese uput, iako placam oko 40.000, samo ne znam da li cu ga dobiti s obzirom da radim samo estetiku. Ja cu placati operaciju ali me buni sto pise da trebam da izmedju ostalog ponesem i uput. Da li je neko dobio uput od lekara za VMA a radio samo estetiku?
da Suzi to i mene zanima da li uopse moze da se dobije uput za VMA...ja sam davne 1992. god radila korekciju usiju na VMA i tada Domovi zdravlja uopste nisu saradjivali sa VMA, tako da sam morala da radim na lokalnu anesteziju. Ne znam kako je danas
Ljudi, a jel ovo sigurno za Grubora i Zemunsku..da se do daljnjeg nece raditi operacije?
Ne kapiram kakva je to glupa prica, da nece raditi dok ne osposobe odeljenje. Pa, gde su do sada radili? Bezveze..
Suuzy na onom papiricu ti lepo pise sta treba da ponesu vojnici,deca,ili osiguranici iz Beograda,unutrasnjosti,i LEPO pise da za pacijente koji placaju operaciju treba samo da ponesu novac za akontaciju licnu kartu i potrebne analize. Inace uput za VMA se dobija u Bolnici od lekara specijaliste u mestu u kome zivite. Inace samo za estetiku ne treba uput.