Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Nosy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 5:21 pm

Post od Nosy »

Sofia7,
nisi nam rekla, bar ne konkretno, da li si zadovoljna ishodom operacije???? Da li ti se sviđa oblik i da li je to ono što si tražila???? :o
stacy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 10:36 pm

Post od stacy »

Hej cao svima. Hm ja idem sad u sredu na pregled kod Bjelica, ali citavo vreme sa uverenjem da ce mi zakazati op za nekih 15ak dana najvise, i prosto ne verujem sad kad vidim ovde da ce ceka po par meseci. :( :evil: :cry:
Pricala mi je neka devojka da je prosle godine otisla,pregledala se i zakazali joj tacno za dve nedelje..
E i imam jednu nedoumicu.Jel moze da se desi da ti lepo doktor zakaze op kod njega, i ti dodjes taj dan, a oni te uvale nekom drugom da ti radi operaciju.Molim vas kazite da je to jos jedna od gluposti koja ti padne na pamet kad previse razmisljas o necemu:))
Sofia7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 6:38 pm

Post od Sofia7 »

Nosy,nisi pazljivo citala :wink: ,napisala sam da sam zadovoljna kako mi izgleda nosic,skroz je majecki iz profila,ali od napred jos uvek nije izdefinisano,jer nije spao otok,ali cak i kad bi ovako ostalo,bilo bi ok,a bice jos bolje kad spadne skroz.Nisam imala posebne zahteve pre operacije,sa dr Bjelicem sam se dogovorila za 2 min.oko izgleda i nisam znala sta me tacno ocekuje,ali verovala sam da nakon toliko iskustva on ume da proceni sta i kako treba.

Stacy,ma nema sanse ako placas da zapadnes kod doktora kod kog nisi zakazala operaciju,zato samo opusteno :wink:
jecaue
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 2:53 pm

Post od jecaue »

hvala vam sto postojite,definitivno cu promeniti doktora i operisacu nos na vma
dizajnerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm

Post od dizajnerka »

Jel' ima neko zakazan prijem kod Bijelica na vma za 11. mart?
happyfeet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 5:44 pm

Post od happyfeet »

Cao! Ja sam nova ovde... imam zakazan prijem kod dr Bjelica 16og feb.
da li bi mogao neko da mi kaze kako izgledaju te poslednje konsultacije sa dr.? vec imam hiljadu pitanja a brine me to sto cu samo 2 minuta pricati sa njim...

i da, nije mi bas najjasnije, ja sam mislila da se operacija radu u totalnoj anesteziji a sad vidim da Sofia7 spominje opstu, zbunjena sam skroz...
club.tb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 02, 2008 5:34 pm

Post od club.tb »

taske86 hvala ti puno, otkazacu pregled i uzecu uput :-*
Sofia7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 6:38 pm

Post od Sofia7 »

happyfeet,opsta i totalna anestezija su jedno te isto :wink:
A sto se tice dogovora sa doktorom,veruj mi da su ta dva minuta dovoljna,iako Bjelic ce ti odgovoriti na sva pitanja...
macos alex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 1:48 pm

da li......

Post od macos alex »

da li je normalno da posle 25 dana od operacije leva i desna nozdrvica drugacije funkcionišu tj leva je veća i vidi se baš baš i jako me nervira jer se nalazi na njoj neka kvržica koja je podigla tu nozdrvicu....kažu ili je konac koji će sam proći ili unutrašnji hematom??? :cry:
natali88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 01, 2008 3:42 am

Post od natali88 »

alex,jedna devojka sto je operisana kod colica isto je slicno nesto imala i govorili su joj da je konac i da ce spasti,ali nikad nije (ne znam da li je to na ovom forumu ili sam procitala negde drugo)..necu da te plasim,ali bolje na vreme sve sredi,da i tebi ne bude tako..pozz i srecno
Suuzy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 5:24 pm

Post od Suuzy »

Cao svima, nova sam na forumu, procitala sam svih 45 strana i puno mi je forum pomogao, zakazala bih operaciju samo estetike kod dr.Grubora, pa me zanima da li postoji neko na forumu ko je vec radio estetiku kod njega i ko bi mi poslao sliku?
penelopeeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 2:05 am

Post od penelopeeee »

dr grubor vise ne radi takve operacije...naime niko na zemunskoj klinici ne radi dok se ne organizuje sektor u bolnici koji ce obavljati takve intervencije i dok se ne oforme prave cene.ja sam od novembra imala zakazano za 17.februar ali mi je otkazana operacija do daljnjeg.ako ti nije hitno idi za 2-3 meseca pa pitaj da li su regulisali pitanje plasticnih operacija.
Suuzy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 5:24 pm

Post od Suuzy »

Srvarno Penelopeeee???? :( :( :( Sad sam se rastuzila, a bas sam cvrso odlucila da idem da zakazem... :( Sta si ti na kraju uradila, jesi li imala operaciju?
penelopeeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 2:05 am

Post od penelopeeee »

mozes misliti kako je meni bilo...otisla sam polovinom novembra nadajuci se da ce me operisati u decembru,ali je decembar bio popunjen a on skoro ceo januar na godisnjem odmoru tako da sam mogla tek 17.febryara...skoro 3 meseca sam iscekivala taj dan i pucala od srecce da bi mi javili da je otkazano.pa ja sad svrljam po privatnim klinikama jer kod bijelica na vma ima tek sredinom ili krajem marta,a to mi je kasno...
stacy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 10:36 pm

Post od stacy »

penelopeeee napisao:pa ja sad svrljam po privatnim klinikama jer kod bijelica na vma ima tek sredinom ili krajem marta,a to mi je kasno...
Staa, joj penelopeeee (upravo tako i zapomazem sad) odakle ti te info da kod bijelica tek moze krajem marta!? :( :o
kolko ti je to provereno? ja ako odem na pregled i on mi kaze dodji tek za dva meseca, ima da se obesim tamo u ordinaciji.Ne mogu opet da se cimam i trazim koju privatnu da odaberem:(((
Odgovori