Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Milann napisao:Bez uputa je svakako 1500, a sa uputom zavisi....
Ne znam gde radi privatno, to sam pročitao ovde. U ponedeljak idem da dogovorimo detalje, pa kod dr u Dom zdravljaza uput i analize, nadam se da ću ovog puta imati više sreće!
Pozz svima
Kako to mislis sa uputom zavisi, ja nisam razumela da ima nekih promena po tom pitanju?
E Aleksandre, nemoj da brines, ja mislim da si ti samo jedan od onih kojem otoci sporo spadaju, ali za jos 2-3 meseca ja mislim da ce biti razlike! Mora biti.
Mada kolko se ja secam tvoje pre i posle slike bilo je razlike dosta iz profila.
Evo i ja sam se nesto udario skoro(nista ozbiljno samo oteklina shaci) pa tek sad posle mesec dana je splaslo lepo, tako da verovatno za jacu povredu kao sto je rendanje i seckanje prilikom operacije nosa treba ipak malo vise vremena.
Ne znam da li ti je doktor pominjao masazu nosa? Neki preporuce za ubrzanje spadanja otoka, a neki kazu da ne treba da se masira, ne znam sta je tebi doktor rekao povodom toga?
Pa i ja mislim da mora biti promena...Videcu da okacim slike,pre-odma posle operacije i sada,samo da sve lepo sklopim
Meni su bas lomili nos, rekla mi doktorka da imam retko jake koske nosa,da su se dosta mucili sa mnom,moguce da to ima veze sa sporijim padanjem otoka...a sto se tice masiranja,nije mi nista rekla,ja nisam nista dirao
Ej, pa da verovatno je zbog toga, jer je onda i veca trauma cim je teze slomiti.
A kad budes isao na kontrolu mozda bi mogao doktorki da pomenes to za masiranje, a verujem da ti je preporucila mozda i neke lekove za otoke itd...
U svakom slucaju drzi se toga sto ti doktorka kaze, ona je operisala i ona zna najbolje sta je za tvoj slucaj najbolje, ali samo napominjem da bi mozda trebao pitati.
Pozdrav svima..ja sam pre par dana bila kod Dr Milosevic na konsultaciju..Nemam devijaciju, radicu samo estetsku operaciju..placam 500 evra, bar je takav dogovor imala samnom..ne znam da li cena varira i zavisi od toga koliko je nesto komplikovano odraditi ili cega vec, ali mene ce toliko kostati..
lola88 napisao:Pozdrav svima..ja sam pre par dana bila kod Dr Milosevic na konsultaciju..Nemam devijaciju, radicu samo estetsku operaciju..placam 500 evra, bar je takav dogovor imala samnom..ne znam da li cena varira i zavisi od toga koliko je nesto komplikovano odraditi ili cega vec, ali mene ce toliko kostati..
Cena varira u zavisnosti od toga dal joj treba da renovira stan,ode na odmor i tako to (to je oko 500 evra) ili joj ne treba ni za sta ( to se ne desava uglavnom) hahahah
Salu na stranu,to zavisi iskljucivo od nje,ja znam da je pre trazila po 300 evra,ali izgleda da je sada skocila tarifa zbog inflacije A isto tako pretpostavljam da ti to nisi trebala javno da kazes
Milann napisao:Zato će sada kod privatnika da plati 2000€.
Ljudi moji, pa ja sam platila jos pre nekoliko godina isto u drzavnoj bolnici, iako je bilo kao za DZ prilicnu sumu novca. Red je platiti tj. castiti kada Vam neko ulepsa zivot tj. nos cak i kada ne trazi nemam mnogo novca i zivim lose kao i vecina u ovoj nasoj zemlji... za operaciju nosa sutra bih izdvojila i pet puta 2000e, iako poticem iz radnicke poirodice, odrekla bih se svega i nikada mi ne bi bilo zao da platim dobrog dr
Milann napisao:Zato će sada kod privatnika da plati 2000€.
Ljudi moji, pa ja sam platila jos pre nekoliko godina isto u drzavnoj bolnici, iako je bilo kao za DZ prilicnu sumu novca. Red je platiti tj. castiti kada Vam neko ulepsa zivot tj. nos cak i kada ne trazi nemam mnogo novca i zivim lose kao i vecina u ovoj nasoj zemlji... za operaciju nosa sutra bih izdvojila i pet puta 2000e, iako poticem iz radnicke poirodice, odrekla bih se svega i nikada mi ne bi bilo zao da platim dobrog dr
Slazem se, bolje da se u startu plati nego da te neko unakazi.
lola88 napisao:Pozdrav svima..ja sam pre par dana bila kod Dr Milosevic na konsultaciju..Nemam devijaciju, radicu samo estetsku operaciju..placam 500 evra, bar je takav dogovor imala samnom..ne znam da li cena varira i zavisi od toga koliko je nesto komplikovano odraditi ili cega vec, ali mene ce toliko kostati..
Zanima me da li je neko radio operaciju kod doktora Zutica u Beogradu? Ja uskoro idem na pregled kod njega i videcemo onda za operaciju, jer ja imam devijaciju. U svakom slucaju ukoliko budem radila operaciju radicu ujedno i estetsku. Kod Zutica je to negde oko 2000 evra... Mislim da je to poprilicno i zato bih volela da znam ako neko ima iskustva sa ovim lekarom, kako radi, jel ste zadovoljni rezultatima i to...