Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dana85
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2012 10:16 pm

Re: Operacija nosa

Post od dana85 »

Imala sam estetsku operaciju nosa pre 2 meseca u privatnoj klinici Colić i moram da kažem da sam prezadovoljna rezultatima. Sve preporuke za pomenutu kliniku!
venera333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 12, 2011 6:45 pm

Post od venera333 »

dana85 napisao:Imala sam estetsku operaciju nosa pre 2 meseca u privatnoj klinici Colić i moram da kažem da sam prezadovoljna rezultatima. Sve preporuke za pomenutu kliniku!
Ovi koji posle dva tj. jednog javljanja pocnu da reklamiraju neku kliniku a posebno privatne su garantovano ljudi iz pomenute klinike :o :x jave se, ne ostave fotke a caki i da ostave to nista ne znaci... :roll:
nika91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 06, 2012 6:27 pm

Post od nika91 »

Pozdrav svima :)
Nova sam na forumu,sve sam iscitala i spremam se na operaciju.Interesuje me da li je neko skoro bio na pregledu kod doktorke D. Milosevic u KBC Zvezdara? Da li je operacija i dalje besplatna? Nacula sam da zbog promene vlade i tako toga vise nece biti besplatna :/
dana85
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2012 10:16 pm

Post od dana85 »

venera333 napisao:
dana85 napisao:Imala sam estetsku operaciju nosa pre 2 meseca u privatnoj klinici Colić i moram da kažem da sam prezadovoljna rezultatima. Sve preporuke za pomenutu kliniku!
Ovi koji posle dva tj. jednog javljanja pocnu da reklamiraju neku kliniku a posebno privatne su garantovano ljudi iz pomenute klinike :o :x jave se, ne ostave fotke a caki i da ostave to nista ne znaci... :roll:
Ne reklamiram nikoga, samo iznosim svoja iskustva.
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

A ovi su vec dovoljno izreklamirani,ne verujem da bi se ovde reklamirali...

Koliko si ti platila tu operaciju kod njih ?
You'll never walk alone!
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Ja imam zakazano za polovinu septembra, treba ovih dana da pozovem dr. Milošević da idim dal je sve ok.
cvrčak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2012 2:15 am

Post od cvrčak »

a pre koliko si zakazao?
odnosno zanima kolika je razlika vremenska kod termina (a i u ceni) ako se plati estetska kod nje (ako to moze cak i sa devijacijom) i ako se ide na onu opciju sa devijacijom i uputom i kako vec sve.
nadam se da nisam mnogo konfuzna :o
hvala unapred bilo kome na bilo kakvoj informaciji :D

inace iscitala sam ovu temu uzduz i popreko i promakle su mi slike dusankinih pacijenata, a brankinih sam videla mozda dvoje. ako ima pacijent jedne od ove dve doktorice a da je voljan bila bih mu stvarno zahvalna da okaci slikice :D nekako se posle citanja raznoraznih stvari njih dve najmanje bojim. a bojim se oko ovoga mnogo jer to sto ja hocu je stvarno bas jako suptilno ako pricamo o estetici, a hocu kod orl lekara jer bih da sredim septum jer ne disem nikako :o
hvala jos jednom :D
Milann
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milann »

Do sada se čekalo 3 meseca, to je valjda zakonski maksimum, a privatno kod nje ne znam, to nema veze sa KBC Zvezdarom.
LisaAlisa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 21, 2012 2:11 am

Post od LisaAlisa »

Dobar dan! Ja sam novi ovde. Ne dobro znam srpski jezik, pa vas molimo da izvinite bilo kakve greške. Recite mi, molim vas, dobro plastičnog hirurga (rinoplastika) u Novom Sadu. Hvala!
tamoneko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 11, 2012 4:00 pm

Post od tamoneko »

Pozdrav LisaAlisa, mozes i na engleskom ako ti je lakse :) Ali ti sasvim dobro pricas srpski, razume se sve fino.
Sto se NovoSadskih doktora tice, dosta pohvala sam cuo o doktoru Kljajicu, ali nisam siguran da li je on ORL ili bas plasticni hirurg, u svakom slucaju mnogi su bili zadovoljni njegovim radom, e sad da li on moze da uradi ono sto ti hoces, i da li moze dobro da uradi ne znam.

Sto se mene tice narode, ja sam prezauzet ovih dana, ali kad se operisem (trebalo bi u Septembru ili Oktobru uvde kod mene u lokalnoj bolnici(ne bih da otkrivam odakle sam :D)), gledacu da vam sve lepo srocim u jednom postu kako je sve proslo od A do Š :)
Vi ste meni dosta pomogli, i ja cu vama naravno!!!

Hej Alexandre! Kako ti je sada nos? Bas me zanima kako izgleda u odnosu na slike koje si postavio pre par meseci! (ili koliko je vec to proslo?)
Katarina2105990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 1:04 pm

Post od Katarina2105990 »

operisana sam na KBC Zvezdara, dr. Dusanka Milosevic,
evo skorije slike http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3327_n.jpg
venera333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 12, 2011 6:45 pm

Post od venera333 »

Katarina2105990 napisao:operisana sam na KBC Zvezdara, dr. Dusanka Milosevic,
Super ti je nosic :) tako prirodno izgleda i u skladu sa ostalim crtama lica :wink: :)
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

tamoneko napisao: Hej Alexandre! Kako ti je sada nos? Bas me zanima kako izgleda u odnosu na slike koje si postavio pre par meseci! (ili koliko je vec to proslo?)

Pa iskreno,isti je...estetski mi se nos uopste nije promenio,malo je lepsi iz profila,ali to je neka mala razlika..ja sam mislio da ce taj otok spasti,ali mi deluje da od toga nema nista :S Sa druge strane gledano,moralo bi nesto da se promeni i da taj otok spadne kad-tad jer nisu oni meni dzabe lomili koske i vadili,sta se desava u nosu ja nemam pojma :D Imam cak i neku liniju, kao supljinu (nzm tacno kako strucno zove,zaboravio sam) iza koje bi trebao da padne otok i da se sirina smanji,ali za sada nista od toga, nadam se da ce se to desiti jednog dana.. :))
You'll never walk alone!
cvrčak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2012 2:15 am

Post od cvrčak »

Milann napisao:Do sada se čekalo 3 meseca, to je valjda zakonski maksimum, a privatno kod nje ne znam, to nema veze sa KBC Zvezdarom.
ne znam sto ali sam bila stekla utisak da ljudi cekaju po pola godine ako operisu sa onom cenom od 400 e :o
a jel znas mozda gde radi privatno?
izvinjavam se ako sam dosadna :D

Katarina2105990 napisao:operisana sam na KBC Zvezdara, dr. Dusanka Milosevic,
hvala puno sto si okacila sliku :D
nosic ti je stvarno mnogo, mnogo lep :)
narocito mi se mnogo svidja sto ti je vrh vrlo prirodan, ne volim kad ih mnogo suze i cackaju. a jel nos simetrican spreda? i ako ne zapitkujem mnogo :D da li si ti isla preko uputa, tj da li je to bila i devijacija ili samo cisto estetska?
ni samoj mi nije sasvim jasno, ali primetila sam da neki placaju 400 a neki 1500, pa me zanima da li je u tome razlika.
u svakom slucaju hvala ti jos jedanput sto si okacila sliku i hvala unapred na odgovorima :D
Milann
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milann »

Bez uputa je svakako 1500, a sa uputom zavisi....
Ne znam gde radi privatno, to sam pročitao ovde. U ponedeljak idem da dogovorimo detalje, pa kod dr u Dom zdravljaza uput i analize, nadam se da ću ovog puta imati više sreće!
Odgovori