Operacija nosa
Re: Operacija nosa
Imala sam estetsku operaciju nosa pre 2 meseca u privatnoj klinici Colić i moram da kažem da sam prezadovoljna rezultatima. Sve preporuke za pomenutu kliniku!
Ovi koji posle dva tj. jednog javljanja pocnu da reklamiraju neku kliniku a posebno privatne su garantovano ljudi iz pomenute klinikedana85 napisao:Imala sam estetsku operaciju nosa pre 2 meseca u privatnoj klinici Colić i moram da kažem da sam prezadovoljna rezultatima. Sve preporuke za pomenutu kliniku!

Pozdrav svima 
Nova sam na forumu,sve sam iscitala i spremam se na operaciju.Interesuje me da li je neko skoro bio na pregledu kod doktorke D. Milosevic u KBC Zvezdara? Da li je operacija i dalje besplatna? Nacula sam da zbog promene vlade i tako toga vise nece biti besplatna :/

Nova sam na forumu,sve sam iscitala i spremam se na operaciju.Interesuje me da li je neko skoro bio na pregledu kod doktorke D. Milosevic u KBC Zvezdara? Da li je operacija i dalje besplatna? Nacula sam da zbog promene vlade i tako toga vise nece biti besplatna :/
Ne reklamiram nikoga, samo iznosim svoja iskustva.venera333 napisao:Ovi koji posle dva tj. jednog javljanja pocnu da reklamiraju neku kliniku a posebno privatne su garantovano ljudi iz pomenute klinikedana85 napisao:Imala sam estetsku operaciju nosa pre 2 meseca u privatnoj klinici Colić i moram da kažem da sam prezadovoljna rezultatima. Sve preporuke za pomenutu kliniku!![]()
jave se, ne ostave fotke a caki i da ostave to nista ne znaci...
- Alexandar *mp
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm
A ovi su vec dovoljno izreklamirani,ne verujem da bi se ovde reklamirali...
Koliko si ti platila tu operaciju kod njih ?
Koliko si ti platila tu operaciju kod njih ?
You'll never walk alone!
Ja imam zakazano za polovinu septembra, treba ovih dana da pozovem dr. Milošević da idim dal je sve ok.
a pre koliko si zakazao?
odnosno zanima kolika je razlika vremenska kod termina (a i u ceni) ako se plati estetska kod nje (ako to moze cak i sa devijacijom) i ako se ide na onu opciju sa devijacijom i uputom i kako vec sve.
nadam se da nisam mnogo konfuzna
hvala unapred bilo kome na bilo kakvoj informaciji
inace iscitala sam ovu temu uzduz i popreko i promakle su mi slike dusankinih pacijenata, a brankinih sam videla mozda dvoje. ako ima pacijent jedne od ove dve doktorice a da je voljan bila bih mu stvarno zahvalna da okaci slikice
nekako se posle citanja raznoraznih stvari njih dve najmanje bojim. a bojim se oko ovoga mnogo jer to sto ja hocu je stvarno bas jako suptilno ako pricamo o estetici, a hocu kod orl lekara jer bih da sredim septum jer ne disem nikako
hvala jos jednom
odnosno zanima kolika je razlika vremenska kod termina (a i u ceni) ako se plati estetska kod nje (ako to moze cak i sa devijacijom) i ako se ide na onu opciju sa devijacijom i uputom i kako vec sve.
nadam se da nisam mnogo konfuzna

hvala unapred bilo kome na bilo kakvoj informaciji

inace iscitala sam ovu temu uzduz i popreko i promakle su mi slike dusankinih pacijenata, a brankinih sam videla mozda dvoje. ako ima pacijent jedne od ove dve doktorice a da je voljan bila bih mu stvarno zahvalna da okaci slikice

hvala jos jednom

Do sada se čekalo 3 meseca, to je valjda zakonski maksimum, a privatno kod nje ne znam, to nema veze sa KBC Zvezdarom.
Dobar dan! Ja sam novi ovde. Ne dobro znam srpski jezik, pa vas molimo da izvinite bilo kakve greške. Recite mi, molim vas, dobro plastičnog hirurga (rinoplastika) u Novom Sadu. Hvala!
Pozdrav LisaAlisa, mozes i na engleskom ako ti je lakse
Ali ti sasvim dobro pricas srpski, razume se sve fino.
Sto se NovoSadskih doktora tice, dosta pohvala sam cuo o doktoru Kljajicu, ali nisam siguran da li je on ORL ili bas plasticni hirurg, u svakom slucaju mnogi su bili zadovoljni njegovim radom, e sad da li on moze da uradi ono sto ti hoces, i da li moze dobro da uradi ne znam.
Sto se mene tice narode, ja sam prezauzet ovih dana, ali kad se operisem (trebalo bi u Septembru ili Oktobru uvde kod mene u lokalnoj bolnici(ne bih da otkrivam odakle sam
)), gledacu da vam sve lepo srocim u jednom postu kako je sve proslo od A do Š 
Vi ste meni dosta pomogli, i ja cu vama naravno!!!
Hej Alexandre! Kako ti je sada nos? Bas me zanima kako izgleda u odnosu na slike koje si postavio pre par meseci! (ili koliko je vec to proslo?)

Sto se NovoSadskih doktora tice, dosta pohvala sam cuo o doktoru Kljajicu, ali nisam siguran da li je on ORL ili bas plasticni hirurg, u svakom slucaju mnogi su bili zadovoljni njegovim radom, e sad da li on moze da uradi ono sto ti hoces, i da li moze dobro da uradi ne znam.
Sto se mene tice narode, ja sam prezauzet ovih dana, ali kad se operisem (trebalo bi u Septembru ili Oktobru uvde kod mene u lokalnoj bolnici(ne bih da otkrivam odakle sam

Vi ste meni dosta pomogli, i ja cu vama naravno!!!
Hej Alexandre! Kako ti je sada nos? Bas me zanima kako izgleda u odnosu na slike koje si postavio pre par meseci! (ili koliko je vec to proslo?)
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 1:04 pm
operisana sam na KBC Zvezdara, dr. Dusanka Milosevic,
evo skorije slike http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3327_n.jpg
Super ti je nosicKatarina2105990 napisao:operisana sam na KBC Zvezdara, dr. Dusanka Milosevic,

- Alexandar *mp
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm
tamoneko napisao: Hej Alexandre! Kako ti je sada nos? Bas me zanima kako izgleda u odnosu na slike koje si postavio pre par meseci! (ili koliko je vec to proslo?)
Pa iskreno,isti je...estetski mi se nos uopste nije promenio,malo je lepsi iz profila,ali to je neka mala razlika..ja sam mislio da ce taj otok spasti,ali mi deluje da od toga nema nista :S Sa druge strane gledano,moralo bi nesto da se promeni i da taj otok spadne kad-tad jer nisu oni meni dzabe lomili koske i vadili,sta se desava u nosu ja nemam pojma

You'll never walk alone!
ne znam sto ali sam bila stekla utisak da ljudi cekaju po pola godine ako operisu sa onom cenom od 400 eMilann napisao:Do sada se čekalo 3 meseca, to je valjda zakonski maksimum, a privatno kod nje ne znam, to nema veze sa KBC Zvezdarom.

a jel znas mozda gde radi privatno?
izvinjavam se ako sam dosadna

hvala puno sto si okacila slikuKatarina2105990 napisao:operisana sam na KBC Zvezdara, dr. Dusanka Milosevic,

nosic ti je stvarno mnogo, mnogo lep

narocito mi se mnogo svidja sto ti je vrh vrlo prirodan, ne volim kad ih mnogo suze i cackaju. a jel nos simetrican spreda? i ako ne zapitkujem mnogo

ni samoj mi nije sasvim jasno, ali primetila sam da neki placaju 400 a neki 1500, pa me zanima da li je u tome razlika.
u svakom slucaju hvala ti jos jedanput sto si okacila sliku i hvala unapred na odgovorima

Bez uputa je svakako 1500, a sa uputom zavisi....
Ne znam gde radi privatno, to sam pročitao ovde. U ponedeljak idem da dogovorimo detalje, pa kod dr u Dom zdravljaza uput i analize, nadam se da ću ovog puta imati više sreće!
Ne znam gde radi privatno, to sam pročitao ovde. U ponedeljak idem da dogovorimo detalje, pa kod dr u Dom zdravljaza uput i analize, nadam se da ću ovog puta imati više sreće!