A tijana imam ja jedno pitanje za tebe...jesi ti devojka koja u bolnici nije htela da izadje iz sobe uopste, i kojoj su hranu donosili u sobu?

Alexandar *mp napisao:evo danas treba da skinem masku, pa cu da vam javim sta je bilo
A tijana imam ja jedno pitanje za tebe...jesi ti devojka koja u bolnici nije htela da izadje iz sobe uopste, i kojoj su hranu donosili u sobu?
hahahaha ti si pobedila u bolnici..kad sam cuo: ima neka devojka tu,nece da dolazi po rucak,sramota je da izlazi iz sobe,ja kao sto,odg je bio samo: a zensko... hahahha show,odusevila si me tim postupkom xDT!YANA napisao:Alexandar *mp napisao:evo danas treba da skinem masku, pa cu da vam javim sta je bilo
hahahah e ta sama ti si onda onaj sto je imao onu super zelenu trenerku ? ako ne gresim
i nemoj tako, izlazila sam iz sobe, cak sam 2x licno otisla po rucak u kuhinju
imala sam tv u sobi pa nije bilo potrebe da se negde izlazi
a realno niko me nigde nije ni zvao hahaha
Kosti se vremenom tanje i tope, samo je taj period najduzi, do godinu dana....Bryan napisao:Kontam sve to i ne tripujem se zbog tih kvrzica i udubljenja jer se realno i ne vide osim iz ogromne blizine. Ali, slozices se da se kost nece smanjiti niti "povuci" vremenom. Nisam 100% zadovoljan profilom koji nije skroz ravan a posebno me nervira ova nejednakost sa strane.
Prihvatam cinjenicu da je bilo rizicno da mi bolje obradi nos jer sam jos u toku operacije jako otekao, i razumem da je jos mnogo vremena potrebno za finalni izgled, ali kako otok vise spada tako su ove nesavrsenosti izrazenije i to nije trip...
Pozdrav alkapone,alkapone napisao:Pozdrav svima,
Nov sam na ovom forumu...imam problem sa grbicom nosa,tj.zelim ga srediti da izgleda normalno...citajuci ovaj forum video sam i pozitivnih i negativnih komentara...
U dilemi sam kod koga da idem na operaciju...pa bih zamolio nekog od vas ko je duze vreme na ovom forumu ili vec imao iskustva da mi predlozi nekog doktora,nebitno da li je privatna ili drazvna bolnica...
Gledam i ostale forume pa vidim da se cesto pominje klinika Colic,da li je neko imao iskustva sa njima i kakva su??
Unapred hvala...
Ako ti pare nisu problem sa Dr. Dusankom na kbc-u mozes lako da se dogovoris oko operacije i brzog termina,samo to moras nasamo sa njom u njenoj kancelariji,nece mnogo da ti uzme,ali je pusti da ona odredi cenu,veruj mi na recmimzys napisao:Pozdrav alkapone,alkapone napisao:Pozdrav svima,
Nov sam na ovom forumu...imam problem sa grbicom nosa,tj.zelim ga srediti da izgleda normalno...citajuci ovaj forum video sam i pozitivnih i negativnih komentara...
U dilemi sam kod koga da idem na operaciju...pa bih zamolio nekog od vas ko je duze vreme na ovom forumu ili vec imao iskustva da mi predlozi nekog doktora,nebitno da li je privatna ili drazvna bolnica...
Gledam i ostale forume pa vidim da se cesto pominje klinika Colic,da li je neko imao iskustva sa njima i kakva su??
Unapred hvala...
i ja sam imala bas veliku grbicu, najtoplije bi ti preporucila dr Dusanku Milosevic, radi u KBC Zvezdara. Ako imas i devijaciju nosa estetika je besplatna a ako nemas devijacuju onda se nesto placa ali neznam da ti kazem tacan iznos. Ako procesljas ovaj forum videces gomilu fotki od ljudi kojima je radila nosice pa da odlucis da li ti se svidja kako radi. Jedino sto se kod nje bas ceka na red al veruj mi vredi:)
Operacija stvarno nije strasna kao sto mozda izgleda zbog onih silnih modrica i otoka.
Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.
Iskustva su bas razlicita, a sve zavisi od xy faktoraDiana zagreb napisao:i jos jedan primjer
nisu sve operacije iste:
prvi put kad sam radila operaciju bilo je u bolnici,najvise zbog disanja na nosu sam imala malu grbicu koju je turpijo...
imala sam uzasne podljeve,gaze po metar u nosnici ,vadila ih 5 dan,nos mi je splasnuo za mjesec dana al ta otecenost nije bila velika....
druga operacija:radila kod privatnika
isla zbog disanja 3,5 cm imala priraslicu u nosu
imala one americke tampone
vadila ih dr dan
suzavala sam nos(lomila ga sa strane)
vrh dirala
znaci kad mi je kalup skinuo pocela sam plakat
taj nos je bio 4 puta veci nego moj
zbunila me prva operacija .,i sad druga toliki otok
znaci dva mj je proslo otok je jos prisutan
vrh nosa mi je bio kao ping pong lopta
nos mi je bio spljosten koda mi je cigla pala na glavu
sirok a suzavala ga
a sad sve dolazi u normalu....
zato pitajte nakon sta bi radili po nosu koliko ce Vam otok trajat da nedozivite sok kao ja:-)
prvih mj dana se negledajte u ogledalo
a onda polako mozete:-)
mogu Vam postavit slike od prvog skidanja kalupa do dns
znaci da postavim te slike prve kakav je nos bio u pocetku kladim se da bi pola foruma reklo nesto nije u redu a to je samo lazni otok.....
od 3-6 mj pocinjete tek vidjeti pravi izgled nosa
nakon toga su minimalne otekline i zavisi ko sta radi po nosu