Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tatatatira
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2012 12:15 am

Re: Operacija nosa

Post od tatatatira »

Osecam potrebu da se zahvalim svima koji su ucestvovali u ovom forumu i pomogli mi da se odlucim za operaciju i odabir lekara. Zbog toga sam resio da doprinesem malo svojom aktivnoscu i evo mojih fotki pre i posle...
http://i1059.photobucket.com/albums/t43 ... an/pre.jpg
http://i1059.photobucket.com/albums/t43 ... C06790.jpg
Ovom prilikom bih da ohrabrim sve kojima predstoji operacija, samo napred, u prave ruke i nemojte da brinete! :)
U potpisu: jos jedan od zadovoljnih pacijenata dr. Dusanke Milosevic :lol:
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

Stanimir90 napisao:Danas sam skinuo masku i izasao iz bolnice (КБЦ) pa ako vas nesto zanima pitajte, tu sam :)
Jel nema tamo nikakvih strajkova,nekih gostiju koji zauzimaju sale i koliko dugo si bio u bolnici ?
You'll never walk alone!
Stanimir90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 20, 2012 6:14 pm

Post od Stanimir90 »

od 08.05. do 20.05.
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Jel samo ja ne vidim slike?
tamoneko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 11, 2012 4:00 pm

Post od tamoneko »

tatatatira, hvala na ohrabrenju i doprinosu!
Slike nece da se otvore nazalost :(

Jos jedan veliki + za dr.Dusanku :)

Stanimir90, koliko si zadovoljan sa rezultatom?
Stanimir90
Novi član
Novi član

Post od Stanimir90 »

U svakom slucaju je nos prilicno bolji nego sto je bio, jos uvek je dosta otecen pa nesto i ne izgleda bas nesto extra ali u sustini se vide crte i buduci oblik pa kad spadne otok bice super nadam se :) Bitno je da u skladu sa licem odnosno prirodan, simetican i pravilan... pa kad spadne otok videcemo :)
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član

Post od Alexandar *mp »

Stanimir90 napisao:od 08.05. do 20.05.
Sta si radio brate 12 dana u bolnici ? :S I reci mi kad si dosao dan ranije na prijem,sta si radio taj dan ? Jel dolazi neko nesto da te ispituje ili tkao nesto slicno ili mozes da ides gde hoces i radis sta hoces ? :)
You'll never walk alone!
tamoneko
Stalni član
Stalni  član

Post od tamoneko »

Stanimire, odlicno, cim je bolje nego pre znaci vredno je operacije...a bice sigurno jos dosta bolje kad otoci spadnu.
Stanimir90
Novi član
Novi član

Post od Stanimir90 »

Bio sam tamo dok mi nisu skinuli masku, a operacija je bila malo slozenija i komplikovanija pa sam bio 2-3 dana duze.Prijem se zavrsi za sat-dva, ti pregledi su vise formalnost. Posle blejis i radis sta hoces :) Skroz je opustena atmosfera i nema neke strogoce, nije los boravak sve zavisi kakvo ti je drustvo tamo. Meni je bila zajebancija :)
Stanimir90
Novi član
Novi član

Post od Stanimir90 »

Pa bice mnogo bolje kad spadne otok, a i bolje cu disati... Treba malo volje i strpljenja al isplati se :)
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Post od Nev »

tatatatira napisao:Osecam potrebu da se zahvalim svima koji su ucestvovali u ovom forumu i pomogli mi da se odlucim za operaciju i odabir lekara. Zbog toga sam resio da doprinesem malo svojom aktivnoscu i evo mojih fotki pre i posle...
http://i1059.photobucket.com/albums/t43 ... an/pre.jpg
http://i1059.photobucket.com/albums/t43 ... C06790.jpg
Ovom prilikom bih da ohrabrim sve kojima predstoji operacija, samo napred, u prave ruke i nemojte da brinete! :)
U potpisu: jos jedan od zadovoljnih pacijenata dr. Dusanke Milosevic :lol:
Ajde ponovo potavi slike, nece da se otvore. Mozda si zaboravio da ih attachmentujes 8) Unapred zahvalna :)
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član

Post od Alexandar *mp »

pozdrav, evo ja se javljam iz bolnice, operacija mi se zavrsila pre nekih 2 ipo sata, sada lezim u krevetu, kuliram i tako :)
operacija nista ne boli bukvalno, najgori deo je jer me vec boli grlo posto mora da se dise na usta, za ostalo nema sta da brinete vi koji tek treba da se operisete :)
You'll never walk alone!
Stanimir90
Novi član
Novi član

Post od Stanimir90 »

Prodje grlo za dan, dva... Strepsils pomogne :)
mimzys
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 22, 2012 4:44 pm

Post od mimzys »

Alexandar *mp napisao:pozdrav, evo ja se javljam iz bolnice, operacija mi se zavrsila pre nekih 2 ipo sata, sada lezim u krevetu, kuliram i tako :)
operacija nista ne boli bukvalno, najgori deo je jer me vec boli grlo posto mora da se dise na usta, za ostalo nema sta da brinete vi koji tek treba da se operisete :)
Nemoj da brines i taj bol ce brzo da prodje. Uzmi Strepsils kao sto ti je preporucio Stanimir90 ali uzmi Strepsils + anestetik cini cuda :) A posle mozes da koristis pantenol tabletice jer ce grlo da ti bude jako suvo i izritirano jer dises samo na usta pa da ti se lakse regenerise.

p.s Postavite fotkice kad skinete maske da se i mi malo divimo vasim novim nosicima :)
tamoneko
Stalni član
Stalni  član

Post od tamoneko »

Ej narode ja sam inace juce dobio uput od lekara opste prakse, ali jos nisam otisao na ORL u lokalni dom zdravlja jer sam zbunjen time sto je neko pominjao da kada je bio pregledan na lokalnom ORL morao je da tamo izabere bolnicu i da kaze hocu na "KBC Zvezdara kod doktorke Milosevic"...pa mi to sad nije jasno...
Da li to stvarno tako ide, ili ja mogu samo dobiti diagnozu i onda otici gde ja hocu(a hocu kod dr.Milosevic naravno :D)

Aleksandre/Aleksandra(pricas u zeskom rodu a username ti je Aleksandar pa sam zbunjen), to je super, nadam se da ces biti zadovoljan/a kada skines masku, jer u sustini to je glavna stvar, a bolovi, dosada, ovo ono, ko to shisha sve to prodje brzo :)
Odgovori