Castello cuji se sa nekom doktorkom iz KBC Zvezdare da ides na pregled kod nje... pa kad ides ona bi ti tamo napisala njen izvestaj... i posle sa to bi mogao da dobijes za kbc Zvezdaru u domu zdravlja u Bor... Pozzcastello napisao:Nema sanse da dobijem i za estetiku mada sam ja pitao doktora na pregledu a on je rekao mozda.kleopatra12 napisao:Kastello ...
Pa vidi da izboksujes nekako i uput za estetiku....Ako ne,na pregledu kod doktora reci da bi ipak (pored devijacije) i to radio,da imas kompelx i da te to stvarno muci...moras malo tako ..Mozes bre ti direktno da se dogovoris sa doktorom ,ne znam tacno ko tamo radi,ali oni su jako fleksibilni -razumes me vec:) Ako budes radio devijaciju,nista ti se estetski nece promeniti..i dalje ce ti vuci malo nakrivo..ali to nema veze sa disajnim kanalima koji ce ti srediti tokom operacije...Disaces posle extra,ali estetika se ne menja...Ako si iz Bga,trazi uput za kbc Zvezdaru,ako si student u studentskoj poliklinici daju bez problema za Zvezdaru,tako sam i ja dobila...a oni ce ti uraditi i estetiku besplatno..
Posto nisam iz BG ne mogu na Zvezdaru nego samo u KCS pa sta mi Bog da.
Sitno brojim -008 dana
Hvala na odgovoru
Operacija nosa
Re: Operacija nosa
Uskoro bu trebalo da idem na operaciju u KBC Zvezdaru... Jel zna neko koliko traje operacija nosa-estetika i devijacija ujedno?
Meni je trajala 2,5h (od momenta kretenja ka sali do dovozenja u sobu).--Goran-- napisao:Uskoro bu trebalo da idem na operaciju u KBC Zvezdaru... Jel zna neko koliko traje operacija nosa-estetika i devijacija ujedno?
Fedora90, Da, tj planiram da se operisem kod doktorke Dusanke Milosevic 
E sad sta ce biti videcemo, ali ja razmisljam pozitivno svo vreme i nadam se da cu zkazati operaciju uskoro
A i hvala Bryan na ohrabrenju! Jako mi je drago da ti se svidja kako je ispalo! Bravo za doktorku Dusanku Milosevic!

E sad sta ce biti videcemo, ali ja razmisljam pozitivno svo vreme i nadam se da cu zkazati operaciju uskoro

A i hvala Bryan na ohrabrenju! Jako mi je drago da ti se svidja kako je ispalo! Bravo za doktorku Dusanku Milosevic!

- Alexandar *mp
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm
Malo sam kasnije video ovaj post,ali se i ja nadam da nema nista od strajka i da rade normalno... Meni je operacija 23. maja,pretpostavljam da je i tebi tada a da 22. treba da se javis na prijemT!YANA napisao:Jaoj ljudi kakav sad strajk u KBC Zvezdara ??? Nisam obavestena, a operacija mi je 22.maja. ..
Jel moze neko da mi kaze sta se desava posle operacije, koliko se nosi maska, a koliko konci i ono najvaznije, posle koliko vremena sme da se stavi puder ?![]()
Zahvaljujem.

You'll never walk alone!
Alexandar *mp napisao:Malo sam kasnije video ovaj post,ali se i ja nadam da nema nista od strajka i da rade normalno... Meni je operacija 23. maja,pretpostavljam da je i tebi tada a da 22. treba da se javis na prijemT!YANA napisao:Jaoj ljudi kakav sad strajk u KBC Zvezdara ??? Nisam obavestena, a operacija mi je 22.maja. ..
Jel moze neko da mi kaze sta se desava posle operacije, koliko se nosi maska, a koliko konci i ono najvaznije, posle koliko vremena sme da se stavi puder ?![]()
Zahvaljujem.Kod koje doktorke se operises ?
ja sam se cula sa doktorkom i moj termin je siguran, tako da nemam vise problema

- Alexandar *mp
- Stalni član
plasticne operacije se rade sredom i petkom sto znaci da je to 23. i 25.T!YANA napisao:Alexandar *mp napisao:Malo sam kasnije video ovaj post,ali se i ja nadam da nema nista od strajka i da rade normalno... Meni je operacija 23. maja,pretpostavljam da je i tebi tada a da 22. treba da se javis na prijemT!YANA napisao:Jaoj ljudi kakav sad strajk u KBC Zvezdara ??? Nisam obavestena, a operacija mi je 22.maja. ..
Zahvaljujem.Kod koje doktorke se operises ?
ja sam se cula sa doktorkom i moj termin je siguran, tako da nemam vise problemajavice mi da li je 22. ili 25. maja i to je to
jos samo dve nedelje... jedva cekam

You'll never walk alone!
plasticne operacije se rade sredom i petkom sto znaci da je to 23. i 25.
meni je u sredu 23... A kod koje si doktorke...branke ili dusanke ?[/quote]
u to nisam upucena, ali videla sam kad me je upisala, tj. za koji datum, a to je 22.maj, ali nece biti problem ni da bude 25. maj. i naravno kod doktorke Dusanke, to se podrazumeva

u to nisam upucena, ali videla sam kad me je upisala, tj. za koji datum, a to je 22.maj, ali nece biti problem ni da bude 25. maj. i naravno kod doktorke Dusanke, to se podrazumeva

- Alexandar *mp
- Stalni član
ma sve jedno..samo da se operisemo vec jednom 
A pitanje za sve..sto se tice rendgena koji radite pre operacije,jer ste prilikom prijema u bolnicu nosili samo onaj snimak pluca ili vam treba i izvestaj sta se vidi na tom snimku ?

A pitanje za sve..sto se tice rendgena koji radite pre operacije,jer ste prilikom prijema u bolnicu nosili samo onaj snimak pluca ili vam treba i izvestaj sta se vidi na tom snimku ?
You'll never walk alone!
Alexandar *mp napisao:ma sve jedno..samo da se operisemo vec jednom
Izvestaj dobijas uz snimak

Na izvestaju ti detaljno opisuju srce i pluca

Cao people!!
mene nije bilo vec neko vreme ali evo da se i ja ponovo ukljucim u diskusiju. Nesto nisam videla puno slika pre i posle a da su operacije radjene kod dr Dusanke. Da li bi neko ko je vec zavrsio sa operacijom bi voljan da podeli par slicica pre i posle sa nama? Ja sam inace operisana pre 2,5 godin na VMA kod dr B. i volela bih samo malo vrh nosa da mi se uradi dok je sve ostalo super
Neko je vec isao na ponovnu operaciju vrha nosa kod dr Dusanke ali nije se vise javljao. Nadam se da je sve proteklo u najboljem redu i da ce to svoje iskustvo podeliti sa nama
mene nije bilo vec neko vreme ali evo da se i ja ponovo ukljucim u diskusiju. Nesto nisam videla puno slika pre i posle a da su operacije radjene kod dr Dusanke. Da li bi neko ko je vec zavrsio sa operacijom bi voljan da podeli par slicica pre i posle sa nama? Ja sam inace operisana pre 2,5 godin na VMA kod dr B. i volela bih samo malo vrh nosa da mi se uradi dok je sve ostalo super

Neko je vec isao na ponovnu operaciju vrha nosa kod dr Dusanke ali nije se vise javljao. Nadam se da je sve proteklo u najboljem redu i da ce to svoje iskustvo podeliti sa nama

5 dana nakon skidanja maske...
pre:
posle:
Ima dosta otoka na vrhu ali je profil skroz ostar

pre:

posle:

Ima dosta otoka na vrhu ali je profil skroz ostar

A ovo je ono sto me trenutno najvise nervira: 
Vidi se asimetrija - u sirini je mnogo vise otoka s desne strane, cak su i nozdrve razlicite. Trudim se da masiram taj nakupljeni otok koliko smem, i jedva cekam da to spadne...

Vidi se asimetrija - u sirini je mnogo vise otoka s desne strane, cak su i nozdrve razlicite. Trudim se da masiram taj nakupljeni otok koliko smem, i jedva cekam da to spadne...

@Bryane eee, ne odgovori ti meni kada dr radi??!
Nego moracu da te razocaram...otoci ce spasti, desna strana je i meni vise otecena ali spada samo jaaako sporo, nozdrve ce se izjednaciti ali taj vrh dole ispod i oko nozdrve koji je pomeren u desno i malo veci nejverovatnije nece
Profil je odlican a promena neverovatna pa uzivaj u tome

Nego moracu da te razocaram...otoci ce spasti, desna strana je i meni vise otecena ali spada samo jaaako sporo, nozdrve ce se izjednaciti ali taj vrh dole ispod i oko nozdrve koji je pomeren u desno i malo veci nejverovatnije nece

Profil je odlican a promena neverovatna pa uzivaj u tome
Ma sta bre kukate
Doktorka je rasturila!
Svaka cast!
Ispalo je odlicno covece!
Hvala ti puno sto si voljan da postavis svoje slike. I sa otocima izgleda odlicno a kamoli bez njih, zato sad samo odmaraj i cuvaj nos, jer ti si svoje zavrsio
Blago tebi.

Ispalo je odlicno covece!
Hvala ti puno sto si voljan da postavis svoje slike. I sa otocima izgleda odlicno a kamoli bez njih, zato sad samo odmaraj i cuvaj nos, jer ti si svoje zavrsio