Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
--Goran--
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 16, 2011 12:32 am

Re: Operacija nosa

Post od --Goran-- »

castello napisao:
kleopatra12 napisao:Kastello ...

Pa vidi da izboksujes nekako i uput za estetiku....Ako ne,na pregledu kod doktora reci da bi ipak (pored devijacije) i to radio,da imas kompelx i da te to stvarno muci...moras malo tako ..:) Mozes bre ti direktno da se dogovoris sa doktorom ,ne znam tacno ko tamo radi,ali oni su jako fleksibilni -razumes me vec:) Ako budes radio devijaciju,nista ti se estetski nece promeniti..i dalje ce ti vuci malo nakrivo..ali to nema veze sa disajnim kanalima koji ce ti srediti tokom operacije...Disaces posle extra,ali estetika se ne menja...Ako si iz Bga,trazi uput za kbc Zvezdaru,ako si student u studentskoj poliklinici daju bez problema za Zvezdaru,tako sam i ja dobila...a oni ce ti uraditi i estetiku besplatno..
Nema sanse da dobijem i za estetiku mada sam ja pitao doktora na pregledu a on je rekao mozda.
Posto nisam iz BG ne mogu na Zvezdaru nego samo u KCS pa sta mi Bog da.
Sitno brojim -008 dana :)
Hvala na odgovoru
Castello cuji se sa nekom doktorkom iz KBC Zvezdare da ides na pregled kod nje... pa kad ides ona bi ti tamo napisala njen izvestaj... i posle sa to bi mogao da dobijes za kbc Zvezdaru u domu zdravlja u Bor... Pozz
--Goran--
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 16, 2011 12:32 am

Post od --Goran-- »

Uskoro bu trebalo da idem na operaciju u KBC Zvezdaru... Jel zna neko koliko traje operacija nosa-estetika i devijacija ujedno?
Dzivdza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 28, 2012 7:00 pm

Post od Dzivdza »

--Goran-- napisao:Uskoro bu trebalo da idem na operaciju u KBC Zvezdaru... Jel zna neko koliko traje operacija nosa-estetika i devijacija ujedno?
Meni je trajala 2,5h (od momenta kretenja ka sali do dovozenja u sobu).
tamoneko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 11, 2012 4:00 pm

Post od tamoneko »

Fedora90, Da, tj planiram da se operisem kod doktorke Dusanke Milosevic :)
E sad sta ce biti videcemo, ali ja razmisljam pozitivno svo vreme i nadam se da cu zkazati operaciju uskoro :)

A i hvala Bryan na ohrabrenju! Jako mi je drago da ti se svidja kako je ispalo! Bravo za doktorku Dusanku Milosevic! :)
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

T!YANA napisao:Jaoj ljudi kakav sad strajk u KBC Zvezdara ??? Nisam obavestena, a operacija mi je 22.maja. ..
Jel moze neko da mi kaze sta se desava posle operacije, koliko se nosi maska, a koliko konci i ono najvaznije, posle koliko vremena sme da se stavi puder ? :D
Zahvaljujem.
Malo sam kasnije video ovaj post,ali se i ja nadam da nema nista od strajka i da rade normalno... Meni je operacija 23. maja,pretpostavljam da je i tebi tada a da 22. treba da se javis na prijem :) Kod koje doktorke se operises ?
You'll never walk alone!
T!YANA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2012 4:24 pm

Post od T!YANA »

Alexandar *mp napisao:
T!YANA napisao:Jaoj ljudi kakav sad strajk u KBC Zvezdara ??? Nisam obavestena, a operacija mi je 22.maja. ..
Jel moze neko da mi kaze sta se desava posle operacije, koliko se nosi maska, a koliko konci i ono najvaznije, posle koliko vremena sme da se stavi puder ? :D
Zahvaljujem.
Malo sam kasnije video ovaj post,ali se i ja nadam da nema nista od strajka i da rade normalno... Meni je operacija 23. maja,pretpostavljam da je i tebi tada a da 22. treba da se javis na prijem :) Kod koje doktorke se operises ?

ja sam se cula sa doktorkom i moj termin je siguran, tako da nemam vise problema :) javice mi da li je 22. ili 25. maja i to je to :) jos samo dve nedelje... jedva cekam :)
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član

Post od Alexandar *mp »

T!YANA napisao:
Alexandar *mp napisao:
Zahvaljujem.

ja sam se cula sa doktorkom i moj termin je siguran, tako da nemam vise problema :) javice mi da li je 22. ili 25. maja i to je to :) jos samo dve nedelje... jedva cekam :)
plasticne operacije se rade sredom i petkom sto znaci da je to 23. i 25. :D meni je u sredu 23... A kod koje si doktorke...branke ili dusanke ?
You'll never walk alone!
T!YANA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2012 4:24 pm

Post od T!YANA »

plasticne operacije se rade sredom i petkom sto znaci da je to 23. i 25. :D meni je u sredu 23... A kod koje si doktorke...branke ili dusanke ?[/quote]

u to nisam upucena, ali videla sam kad me je upisala, tj. za koji datum, a to je 22.maj, ali nece biti problem ni da bude 25. maj. i naravno kod doktorke Dusanke, to se podrazumeva :)
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član

Post od Alexandar *mp »

ma sve jedno..samo da se operisemo vec jednom :)

A pitanje za sve..sto se tice rendgena koji radite pre operacije,jer ste prilikom prijema u bolnicu nosili samo onaj snimak pluca ili vam treba i izvestaj sta se vidi na tom snimku ?
You'll never walk alone!
Dzivdza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 28, 2012 7:00 pm

Post od Dzivdza »

Alexandar *mp napisao:ma sve jedno..samo da se operisemo vec jednom :)

A pitanje za sve..sto se tice rendgena koji radite pre operacije,jer ste prilikom prijema u bolnicu nosili samo onaj snimak pluca ili vam treba i izvestaj sta se vidi na tom snimku ?

Izvestaj dobijas uz snimak ;) i nosis oba.
Na izvestaju ti detaljno opisuju srce i pluca ;)
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Post od Nev »

Cao people!!
mene nije bilo vec neko vreme ali evo da se i ja ponovo ukljucim u diskusiju. Nesto nisam videla puno slika pre i posle a da su operacije radjene kod dr Dusanke. Da li bi neko ko je vec zavrsio sa operacijom bi voljan da podeli par slicica pre i posle sa nama? Ja sam inace operisana pre 2,5 godin na VMA kod dr B. i volela bih samo malo vrh nosa da mi se uradi dok je sve ostalo super :)
Neko je vec isao na ponovnu operaciju vrha nosa kod dr Dusanke ali nije se vise javljao. Nadam se da je sve proteklo u najboljem redu i da ce to svoje iskustvo podeliti sa nama :D
Bryan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 10, 2011 12:32 am

Post od Bryan »

5 dana nakon skidanja maske...

pre: Slika
posle: Slika

Ima dosta otoka na vrhu ali je profil skroz ostar 8) :D
Bryan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 10, 2011 12:32 am

Post od Bryan »

A ovo je ono sto me trenutno najvise nervira: Slika

Vidi se asimetrija - u sirini je mnogo vise otoka s desne strane, cak su i nozdrve razlicite. Trudim se da masiram taj nakupljeni otok koliko smem, i jedva cekam da to spadne... :roll: :)
Maritza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2011 11:08 pm

Post od Maritza »

@Bryane eee, ne odgovori ti meni kada dr radi??! :(
Nego moracu da te razocaram...otoci ce spasti, desna strana je i meni vise otecena ali spada samo jaaako sporo, nozdrve ce se izjednaciti ali taj vrh dole ispod i oko nozdrve koji je pomeren u desno i malo veci nejverovatnije nece :-?
Profil je odlican a promena neverovatna pa uzivaj u tome
tamoneko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 11, 2012 4:00 pm

Post od tamoneko »

Ma sta bre kukate :P Doktorka je rasturila! :) Svaka cast!
Ispalo je odlicno covece!

Hvala ti puno sto si voljan da postavis svoje slike. I sa otocima izgleda odlicno a kamoli bez njih, zato sad samo odmaraj i cuvaj nos, jer ti si svoje zavrsio :) Blago tebi.
Odgovori