Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
venera333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 12, 2011 6:45 pm

Re: Operacija nosa

Post od venera333 »

Sharmen91 napisao:Ja sutra skidam masku, doktorka mi je danas poslala poruku. Trebalo je u petak al' eto, ipak sutra. Kako ne znam, nadam se samo da nije pogreshila. Mada shto bi!? :D
Napokon cu da vidim moj novi nosic, nadam se da ce sve biti kako treba... Pa vam se javljam.. :))))) Pozdrav!!!!
Sta se desava? Bas brinem jer se ne javljas?
sub_zero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 10:13 am

Post od sub_zero »

Komar45 napisao:Evo ja da javim da je moja operacija nosa (devijacija i estetika) u potpunosti uspela! :) Sve pohvale za dr Bjelica,dr Piscevica i ostalu ekipu iz klinike La Brea...Svima bih preporucio ovu kliniku,zaista necete pogresiti :) Evo postavicu sliku mog nosa pre operacije i par sati posto su mi skinuli gipsanu masku sa nosa...

Slika
druže, mislim nemoj da se ljutiš ali ovo je katastrofa! džaba si pukao lovu....jedino što ti je malo zadignuo nos...grbu je samo malo ispravio...
purpul
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 08, 2012 1:40 am

Post od purpul »

sub_zero napisao:
Komar45 napisao:Evo ja da javim da je moja operacija nosa (devijacija i estetika) u potpunosti uspela! :) Sve pohvale za dr Bjelica,dr Piscevica i ostalu ekipu iz klinike La Brea...Svima bih preporucio ovu kliniku,zaista necete pogresiti :) Evo postavicu sliku mog nosa pre operacije i par sati posto su mi skinuli gipsanu masku sa nosa...

Slika
druže, mislim nemoj da se ljutiš ali ovo je katastrofa! džaba si pukao lovu....jedino što ti je malo zadignuo nos...grbu je samo malo ispravio...
Ne mora da znaci ,moze da bude sasvim lep nos ako uzmemo u obzir da je to slikano odmah posle skidanja maske i da je na mestu gde je bila grba tu jos veliki otok,cak mislim da ce biti bas lep nos

@venera333 da i ja se brinem jer se ne javlja...iskreno se nadam da je prvenstveno zdravstveno dobro i da je mozda negde otputovala pa se ne konektuje
Maritza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2011 11:08 pm

Post od Maritza »

zdravo drustvance!
operisana sam pre deset dana, skinula masku danas, promena je velika a i otoci... na anfas cu se jos navikavati, profil je super :D
jedno pitanje za već operisane...kako ste skinuli lepak od flastera?... i da li ste prvih dana uopste dodirivali nos?
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

gde si se operisala i ko te operisao ?
You'll never walk alone!
Maritza
Novi član
Novi član

Post od Maritza »

Na Zvezdari, dr Milosevic.
Ima li neko ogovor kako da ocistim lepak od flastera posto mi je vrh nosa ulepljen i crn ...pokusala sam par puta al mi malo frka da ne zeznem nesto. To je i ujedno najkriticniji deo nosa i malo me brine jer je deo kod nozdrva nejednak i pod otokom tako da mi je desni rub nozdrve veci i spusteniji od leve....za sad sebe ubedjujem da je zbog otoka. ... jel ima neko ko je sveze operisan?
Maritza
Novi član
Novi član

Post od Maritza »

Da li jos neko posećuje ovaj forum....Imam utisak da se dopisujem sama sa sobom....ljuuuudi gde ste :roll:
elem, treći dan od skidanja maske ...jos sam žuta al izlazim napolje ubilo me sedenje u zatvorenom a nos se svekoga dana menja , sve je lepši i lepši :D
Šta li se dešava sa Sharamen91?
Alexandar*mp kad ti je zakazana op.?...kod one druge dr na Zvezdari beše?
T!YANA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2012 4:24 pm

Post od T!YANA »

molim @purpul da mi se javi :lol: onaj nalog (i mail) mi je blokiran, prekopiraj odgovor sa onog i salji na ovaj :)
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

Forum umro :D
Operacija mi je krajem maja tj. 23 maja kod Branke Mihajlovic :)
You'll never walk alone!
Komar45
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 26, 2012 2:30 pm

Post od Komar45 »

sub_zero napisao:

Slika
Ne ljutim se druze,ali pogledaj malo bolje kolika je meni grba bila,nije bas da je malo ispravio grbu...meni je nos bio problematican,i lomio sam ga...ja sam sada zadovoljan,bio je kriv u stranu,spusten i grbav,a gledaj sada :) ova slika je slikana par sati posto sam skinuo masku,jos ima otoka,ali meni je super...pa cak i ako se nazire mozda malo neka blaga grbica,meni to nije ruzno,daleko je bolje nego sto je bilo :) pozz
venera333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 12, 2011 6:45 pm

Post od venera333 »

Komar45 napisao:
sub_zero napisao:

Slika
Ne ljutim se druze,ali pogledaj malo bolje kolika je meni grba bila,nije bas da je malo ispravio grbu...meni je nos bio problematican,i lomio sam ga...ja sam sada zadovoljan,bio je kriv u stranu,spusten i grbav,a gledaj sada :) ova slika je slikana par sati posto sam skinuo masku,jos ima otoka,ali meni je super...pa cak i ako se nazire mozda malo neka blaga grbica,meni to nije ruzno,daleko je bolje nego sto je bilo :) pozz
Meni se tvoj nosic svidja jer izgleda sada tako prirodno sto je i cilj svake operacije :lol: Onako si imao grub izraz lica :( Jos kada ti spadnu otoci bice prelep :lol: Sta bih ja dala da imam takav nos :roll: praksa govori da se lakse i bolje sredjuju nosevi sa grbicom nego siroki i dugacki kakav je moj :o
Gorim od zelje da dobijem lep profil :roll:
Korisnikov avatar
Eclectic/a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 28, 2011 2:50 am

Post od Eclectic/a »

Ljudi, jedno pitanje.. Operisana sam pre dvadeset dana i zadovoljna rezultatom (rađena mi je osteotomija, podizanje vrha nosa, skraćenje itd.). E, pošto sam strastven pušač (a i ptice na grani znaju da pušenje negativno utiče na kvalitet ožiljaka.., ali nije ni to problem, pošto koristim odgovarajući gel i još neka raznorazna čuda), zanima me da li je istina da nikotin može biti uzrok – citiram :''Prekomerno ožiljkovanje kvari rezultat operacije, recimo OKREĆE VRH NOSA NA STRANU, ČINI GA OKRUGLIJIM, PRAVI JEDNU STRANU IZBOČENIJOM OD DRUGE i sl. Razlozi takvog ožiljkovanja (osim nekvalitetnih šavova) nisu u potpunosti jasni.Obično, ožiljke pokušavaju otkloniti injekcijama hormonskih preparata ili hiruškim putem. Što ponekad ne pomaže i oni se formiraju ponovo.''
Ili je uzrok možda neki hormonalni poremećaj (kao što sam načula)?
Molim sve koji su iole informisani u vezi gore navedenog da mi odgovore.

UNAPRED ZAHVALNA
Komar45
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 26, 2012 2:30 pm

Post od Komar45 »

@ Venera333

Drago mi je da ti se svidja...hvala bogu pa se i meni svidja,ne bi valjalo da je drugacije :) Potpuno si u pravu za to da nos treba da izgleda prirodno posle operacije,a ne da se vidi da je radjena plasticna operacija,da sve bude ravno do savrsenosti...Pa da,meni su mnogi govorili da mi dobro stoji ta grba na nosu,ali meni se nikako nije svidjala :/ Jos uvek imam otoke,ali sve manje i manje...nos mi i dalje deluje siroko zbog otoka,ali splasce to :) ako se operises kod dobrog plasticara,bilo kakav problem nosa bi morao biti dobro sredjen :) pozz
Korisnikov avatar
Eclectic/a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 28, 2011 2:50 am

Post od Eclectic/a »

Komar45 napisao:
sub_zero napisao:

Slika
Lep muški profil, Komar! Kao što ti veliš - prirodno i ništa prenaglašeno. Lično, smešan mi je svaki babyface rezultat, kada je u pitanju snažniji pol. Samo pij Chymoral i svakodnevno stavljaj Burov obloge ili gel od gaveza (najbolje za otoke).
Bryan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 10, 2011 12:32 am

Post od Bryan »

Odlican nos Komar45! ;) Koliko dugo se oporavljas?
Odgovori