Operacija nosa
Re: Operacija nosa
Ja sam avgusta 2009. platio 1600.
ja sam radila pre 6 meseci kod dr. Kljajica...postavicu slike pre i posle da vidisstrongwomen napisao:Da li ima nekog da je radio nos u klinickom centru vojvodine u Novom Sadu?
Operisao sam devijaciju i estetiku nosa pre dva dana.Nosim gipsanu masku koju skidam za 7 dana.Imam par pitanja koja su mozda malo glupa
Da li nosu koji je ispod maske smeta dok se smejem,zevam ili kijam??Kada zevam osetim kako mi se nozdrve malko rasitre,ali ne mogu da uticem na to...dok se smejem,lice mi se normalno,malo zgrci,takodje ni smeh ne mogu da kontrolisem
kada mi se desi da moram da kinem,jako otvorim usta,tako da pritisak ne ide kroz nozdrve....Jos me zanima kada cu moci da nastavim sa treninzima u teretani?Doktor mi je bio rekao da cu cim skinem masku mocu da nastavim da se bavim aktivnostima,ali pazljivo...Pozdrav!

pa bar mesec dva daj nosu da se oporavi. bar!
minimum 6 nedelja mirovanja.
a posle vezbe.
a posle vezbe.
Ima li ko da je operisan od strane dr Mihajlovic i kakva su iskustva?
Ja sam prosle subote operisao nos kod dr Bjelica i dr Piscevica u klinici La Brea...sad u subotu skidam masku i javicu vam kakvi su mi utisci...Inace radio sam i devijaciju i estetiku nosa (centriranje,uklanjanje grbe i podizanje vrha nosa)...Ovaj period nosenja maske posle operacije ok podnosim...jeste malo tesko disati samo na usta,pogotovo dok se jede,ali sve se to moze istrpeti...Pio sam antibiotik Ciprocinal,onda lek pod nazivom Pressing i Diclofenac Duo (za bolove kojih i nije bilo puno)....5 dana posle operacije pocelo je grlo da me boli,verovatno posledica udisanja samo na usta...ali nesto najneprijatnije je kada pocne neki deo nosa ili obraza ispod maske da svrbi,a ne postoji mogucnost cesanja i onda mora da se trpi
U subotu ujutru skidam masku i pocinje da me vata zebnja kakav mi je nos
ali s2obzirom da sam kod vrhunskih strucnjaka radio,ni malo ne sumnjam da je sve kako treba
Javljam vam u subotu prve utiske...Pozdav!

A koliko te je kostalo to zadovoljstvo? 

Koliko kosta operacija kod dr Bjelica na VMA?
I ja sam razmisljao da se mozda operisem kod dr Kljajica, voleo bih da vidim slike kako je ispalo, nadam se da si zadovoljna;ancibaby napisao:ja sam radila pre 6 meseci kod dr. Kljajica...postavicu slike pre i posle da vidisstrongwomen napisao:Da li ima nekog da je radio nos u klinickom centru vojvodine u Novom Sadu?
ja sam trenutno u nedoumici da li da se odlucim za operaciju kod dr Kljajica u NS-u ili kod dr Bjelica na VMA ili kod dr Milosevic na KBC Zvezdara.
Kostalo je 1000 evracastello napisao:A koliko te je kostalo to zadovoljstvo?

Kosta 1000 evra...dr Bjelic ne operise na VMA,imaju posebnu kliniku blizu pinkove zgrade...dr Bjelic je zaduzen za ORL deo operacije,a dr Piscevic za estetski deo...Vladislav napisao:Koliko kosta operacija kod dr Bjelica na VMA?
A kako se zove ta klinika i jer imaju svoj web sajt?Komar45 napisao:Kosta 1000 evra...dr Bjelic ne operise na VMA,imaju posebnu kliniku blizu pinkove zgrade...dr Bjelic je zaduzen za ORL deo operacije,a dr Piscevic za estetski deo...Vladislav napisao:Koliko kosta operacija kod dr Bjelica na VMA?
Klinika se zove La Brea,mislim da nemaju svoj web sajt...Vladislav napisao:A kako se zove ta klinika i jer imaju svoj web sajt?Komar45 napisao:Kosta 1000 evra...dr Bjelic ne operise na VMA,imaju posebnu kliniku blizu pinkove zgrade...dr Bjelic je zaduzen za ORL deo operacije,a dr Piscevic za estetski deo...Vladislav napisao:Koliko kosta operacija kod dr Bjelica na VMA?
Evo ja da javim da je moja operacija nosa (devijacija i estetika) u potpunosti uspela!
Sve pohvale za dr Bjelica,dr Piscevica i ostalu ekipu iz klinike La Brea...Svima bih preporucio ovu kliniku,zaista necete pogresiti
Evo postavicu sliku mog nosa pre operacije i par sati posto su mi skinuli gipsanu masku sa nosa...