Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
castello
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 25, 2010 10:28 pm

Re: Operacija nosa

Post od castello »

Ja sam avgusta 2009. platio 1600.
ancibaby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 02, 2010 9:53 am

Post od ancibaby »

strongwomen napisao:Da li ima nekog da je radio nos u klinickom centru vojvodine u Novom Sadu?
ja sam radila pre 6 meseci kod dr. Kljajica...postavicu slike pre i posle da vidis
Komar45
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 26, 2012 2:30 pm

Post od Komar45 »

Operisao sam devijaciju i estetiku nosa pre dva dana.Nosim gipsanu masku koju skidam za 7 dana.Imam par pitanja koja su mozda malo glupa :) Da li nosu koji je ispod maske smeta dok se smejem,zevam ili kijam??Kada zevam osetim kako mi se nozdrve malko rasitre,ali ne mogu da uticem na to...dok se smejem,lice mi se normalno,malo zgrci,takodje ni smeh ne mogu da kontrolisem :D kada mi se desi da moram da kinem,jako otvorim usta,tako da pritisak ne ide kroz nozdrve....Jos me zanima kada cu moci da nastavim sa treninzima u teretani?Doktor mi je bio rekao da cu cim skinem masku mocu da nastavim da se bavim aktivnostima,ali pazljivo...Pozdrav!
sub_zero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 10:13 am

Post od sub_zero »

pa bar mesec dva daj nosu da se oporavi. bar!
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

minimum 6 nedelja mirovanja.
a posle vezbe.
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Ima li ko da je operisan od strane dr Mihajlovic i kakva su iskustva?
Komar45
Novi član
Novi član

Post od Komar45 »

Ja sam prosle subote operisao nos kod dr Bjelica i dr Piscevica u klinici La Brea...sad u subotu skidam masku i javicu vam kakvi su mi utisci...Inace radio sam i devijaciju i estetiku nosa (centriranje,uklanjanje grbe i podizanje vrha nosa)...Ovaj period nosenja maske posle operacije ok podnosim...jeste malo tesko disati samo na usta,pogotovo dok se jede,ali sve se to moze istrpeti...Pio sam antibiotik Ciprocinal,onda lek pod nazivom Pressing i Diclofenac Duo (za bolove kojih i nije bilo puno)....5 dana posle operacije pocelo je grlo da me boli,verovatno posledica udisanja samo na usta...ali nesto najneprijatnije je kada pocne neki deo nosa ili obraza ispod maske da svrbi,a ne postoji mogucnost cesanja i onda mora da se trpi :D U subotu ujutru skidam masku i pocinje da me vata zebnja kakav mi je nos :D ali s2obzirom da sam kod vrhunskih strucnjaka radio,ni malo ne sumnjam da je sve kako treba :) Javljam vam u subotu prve utiske...Pozdav!
castello
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 25, 2010 10:28 pm

Post od castello »

A koliko te je kostalo to zadovoljstvo? :)
Vladislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 29, 2010 10:27 am

Post od Vladislav »

Koliko kosta operacija kod dr Bjelica na VMA?
Vladislav
Novi član
Novi član

Post od Vladislav »

ancibaby napisao:
strongwomen napisao:Da li ima nekog da je radio nos u klinickom centru vojvodine u Novom Sadu?
ja sam radila pre 6 meseci kod dr. Kljajica...postavicu slike pre i posle da vidis
I ja sam razmisljao da se mozda operisem kod dr Kljajica, voleo bih da vidim slike kako je ispalo, nadam se da si zadovoljna;
ja sam trenutno u nedoumici da li da se odlucim za operaciju kod dr Kljajica u NS-u ili kod dr Bjelica na VMA ili kod dr Milosevic na KBC Zvezdara.
Komar45
Novi član
Novi član

Post od Komar45 »

castello napisao:A koliko te je kostalo to zadovoljstvo? :)
Kostalo je 1000 evra :)
Komar45
Novi član
Novi član

Post od Komar45 »

Vladislav napisao:Koliko kosta operacija kod dr Bjelica na VMA?
Kosta 1000 evra...dr Bjelic ne operise na VMA,imaju posebnu kliniku blizu pinkove zgrade...dr Bjelic je zaduzen za ORL deo operacije,a dr Piscevic za estetski deo...
Vladislav
Novi član
Novi član

Post od Vladislav »

Komar45 napisao:
Kosta 1000 evra...dr Bjelic ne operise na VMA,imaju posebnu kliniku blizu pinkove zgrade...dr Bjelic je zaduzen za ORL deo operacije,a dr Piscevic za estetski deo...
A kako se zove ta klinika i jer imaju svoj web sajt?
Komar45
Novi član
Novi član

Post od Komar45 »

Vladislav napisao:
Komar45 napisao:
A kako se zove ta klinika i jer imaju svoj web sajt?
Klinika se zove La Brea,mislim da nemaju svoj web sajt...
Komar45
Novi član
Novi član

Post od Komar45 »

Evo ja da javim da je moja operacija nosa (devijacija i estetika) u potpunosti uspela! :) Sve pohvale za dr Bjelica,dr Piscevica i ostalu ekipu iz klinike La Brea...Svima bih preporucio ovu kliniku,zaista necete pogresiti :) Evo postavicu sliku mog nosa pre operacije i par sati posto su mi skinuli gipsanu masku sa nosa...

Slika
Odgovori