Operacija nosa
Re: Operacija nosa
da li je neko operisao nos kod doktora hadzica??
Evo me.. Operacija je gotova.. Operaciju sam uradila kod Dr. Dusanke! Sve je proteklo kako treba... Drugi dan od operacije prolazi, meni je super..
))
Inace radila sam estetiku vrha nosa kod nje privatno na klinici.. A prvu operaciju sam radila kod Bijele pre 2 godine.. Videcemo u petak kako je nos ispao, nadam se da necu imati zamerku, jer je doktorka pravi profesionalac i odusevljena sam time sto je jako posvecena svom poslu, sve hoce da saslusa i svima da udovolji, ulazi puno u detalje, sto mi se jako dopada.. Ona je zadovoljna, we will see..
) Mogu da okacim slike pre operacije...ako vam nesto znaci, mada bi najbolje bilo da okacim sve zajedno kad skinem maskuuu ..
)
Htela sam da vas pitam posto se ja jako dobro osecam da li mogu da odem npr do druga u susednu zgradu, da se krecem ?? Ili moram da budem stalno u krevetu.. :DD
Je l' to kretanje steti nosu nekako?? Hvala !
) Ako vam nesto treba, pitajte ..
)
Svima bih je preporucilaa!! Toliko od mene.. Pozdrav!

Inace radila sam estetiku vrha nosa kod nje privatno na klinici.. A prvu operaciju sam radila kod Bijele pre 2 godine.. Videcemo u petak kako je nos ispao, nadam se da necu imati zamerku, jer je doktorka pravi profesionalac i odusevljena sam time sto je jako posvecena svom poslu, sve hoce da saslusa i svima da udovolji, ulazi puno u detalje, sto mi se jako dopada.. Ona je zadovoljna, we will see..

Htela sam da vas pitam posto se ja jako dobro osecam da li mogu da odem npr do druga u susednu zgradu, da se krecem ?? Ili moram da budem stalno u krevetu.. :DD
Je l' to kretanje steti nosu nekako?? Hvala !

Svima bih je preporucilaa!! Toliko od mene.. Pozdrav!
Da vas pitam, kako ste se kupali tih 8 dana sa maskom?
Da li je problem veliki ako se kojim slucajte prehladite?
Ljudii pomagajte

Da li je problem veliki ako se kojim slucajte prehladite?

Ljudii pomagajte

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm
Mozes slobodno da se setas. Samo nemoj podizati nista tesko i izbegavaj zabacivanje glave unazad i unapred, to vazi i posle skidanje maske. Za kupanje... ne znam. Ja nisam prala kosu i oni koji su operisani u vreme kad i ja nisu prali kosu
. A tusiranje sasvim normalno, samo nemoj kvasiti lice. Njega peri vlaznim maramicama. Niposto nemoj masku natopiti vodom.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm
nije strasno ako se prehladis, mene muce alergije i kijala sam odmah nakon operacije i nosic je i dalje citav. samo ako kijas dobro otvori usta, nemoj da stvaras pritisak na nos
. valjda si razumeo 

Razumelaa sam svee!!
))
Hvala puno na odgovorimaa.. posluzice ali bash
)
Ne mogu da gledam ljude kako su napolju srecni a ja zatvorena u cetiri zida..
I to za kupanjee, odlichno.. Pazicu da ne okvasim... Ufff nikako da docekam ovo skidanje
Kacim slicice cim skinem, nadam se da cu biti zadovoljna.. Pozdrav!!!!!!!
))

Hvala puno na odgovorimaa.. posluzice ali bash

Ne mogu da gledam ljude kako su napolju srecni a ja zatvorena u cetiri zida..

I to za kupanjee, odlichno.. Pazicu da ne okvasim... Ufff nikako da docekam ovo skidanje

Kacim slicice cim skinem, nadam se da cu biti zadovoljna.. Pozdrav!!!!!!!

bices sigurno 

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 12, 2012 10:37 am
Da li ima nekog da je radio nos u klinickom centru vojvodine u Novom Sadu?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Slucajno videh post. Ja sam radio leta 2009. Imas moje slike tu negde na 100 i nekoj stranistrongwomen napisao:Da li ima nekog da je radio nos u klinickom centru vojvodine u Novom Sadu?

Sharmen91, koliko si platila operaciju i koliko si ranije zakazala? Iskljucivo si vrh operisala? Koliko dana nosis masku i kakva je situacija sa otocima? Obavezno postavi slike i ja sam operisala kod Bjele i sredila bih naknadno vrh nego me onaj dugi oporavak brine, nemam toliko vremena.
Nema sanse da dobijem i za estetiku mada sam ja pitao doktora na pregledu a on je rekao mozda.kleopatra12 napisao:Kastello ...
Pa vidi da izboksujes nekako i uput za estetiku....Ako ne,na pregledu kod doktora reci da bi ipak (pored devijacije) i to radio,da imas kompelx i da te to stvarno muci...moras malo tako ..Mozes bre ti direktno da se dogovoris sa doktorom ,ne znam tacno ko tamo radi,ali oni su jako fleksibilni -razumes me vec:) Ako budes radio devijaciju,nista ti se estetski nece promeniti..i dalje ce ti vuci malo nakrivo..ali to nema veze sa disajnim kanalima koji ce ti srediti tokom operacije...Disaces posle extra,ali estetika se ne menja...Ako si iz Bga,trazi uput za kbc Zvezdaru,ako si student u studentskoj poliklinici daju bez problema za Zvezdaru,tako sam i ja dobila...a oni ce ti uraditi i estetiku besplatno..
Posto nisam iz BG ne mogu na Zvezdaru nego samo u KCS pa sta mi Bog da.
Sitno brojim -008 dana

Hvala na odgovoru
Ja sutra skidam masku, doktorka mi je danas poslala poruku. Trebalo je u petak al' eto, ipak sutra. Kako ne znam, nadam se samo da nije pogreshila. Mada shto bi!? 
Napokon cu da vidim moj novi nosic, nadam se da ce sve biti kako treba... Pa vam se javljam..
)))) Pozdrav!!!!

Napokon cu da vidim moj novi nosic, nadam se da ce sve biti kako treba... Pa vam se javljam..

Koliko kosta pregled kod dr Bjelica na VMA ako nemam uput?
1600 ili 1800 din
Juce sam zvao sluzbu za zakazivanje, kazu da je pregled 2600 dinara.