Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Re: Operacija nosa

Post od hairext »

da li je neko operisao nos kod doktora hadzica??
Sharmen91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 3:24 am

Post od Sharmen91 »

Evo me.. Operacija je gotova.. Operaciju sam uradila kod Dr. Dusanke! Sve je proteklo kako treba... Drugi dan od operacije prolazi, meni je super.. :)))
Inace radila sam estetiku vrha nosa kod nje privatno na klinici.. A prvu operaciju sam radila kod Bijele pre 2 godine.. Videcemo u petak kako je nos ispao, nadam se da necu imati zamerku, jer je doktorka pravi profesionalac i odusevljena sam time sto je jako posvecena svom poslu, sve hoce da saslusa i svima da udovolji, ulazi puno u detalje, sto mi se jako dopada.. Ona je zadovoljna, we will see.. :)) Mogu da okacim slike pre operacije...ako vam nesto znaci, mada bi najbolje bilo da okacim sve zajedno kad skinem maskuuu .. :))
Htela sam da vas pitam posto se ja jako dobro osecam da li mogu da odem npr do druga u susednu zgradu, da se krecem ?? Ili moram da budem stalno u krevetu.. :DD
Je l' to kretanje steti nosu nekako?? Hvala ! :)) Ako vam nesto treba, pitajte .. :))
Svima bih je preporucilaa!! Toliko od mene.. Pozdrav!
Sharmen91
Novi član
Novi član

Post od Sharmen91 »

Da vas pitam, kako ste se kupali tih 8 dana sa maskom?
Da li je problem veliki ako se kojim slucajte prehladite? :D
Ljudii pomagajte :D :D :D
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Post od Africa-Mileva »

Mozes slobodno da se setas. Samo nemoj podizati nista tesko i izbegavaj zabacivanje glave unazad i unapred, to vazi i posle skidanje maske. Za kupanje... ne znam. Ja nisam prala kosu i oni koji su operisani u vreme kad i ja nisu prali kosu :D . A tusiranje sasvim normalno, samo nemoj kvasiti lice. Njega peri vlaznim maramicama. Niposto nemoj masku natopiti vodom.
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Post od Africa-Mileva »

nije strasno ako se prehladis, mene muce alergije i kijala sam odmah nakon operacije i nosic je i dalje citav. samo ako kijas dobro otvori usta, nemoj da stvaras pritisak na nos :lol: . valjda si razumeo :wink:
Sharmen91
Novi član
Novi član

Post od Sharmen91 »

Razumelaa sam svee!! :)))
Hvala puno na odgovorimaa.. posluzice ali bash :))
Ne mogu da gledam ljude kako su napolju srecni a ja zatvorena u cetiri zida.. :D
I to za kupanjee, odlichno.. Pazicu da ne okvasim... Ufff nikako da docekam ovo skidanje :D
Kacim slicice cim skinem, nadam se da cu biti zadovoljna.. Pozdrav!!!!!!! :)))
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

bices sigurno :wink:
strongwomen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 12, 2012 10:37 am

Post od strongwomen »

Da li ima nekog da je radio nos u klinickom centru vojvodine u Novom Sadu?
Miki89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Miki89 »

strongwomen napisao:Da li ima nekog da je radio nos u klinickom centru vojvodine u Novom Sadu?
Slucajno videh post. Ja sam radio leta 2009. Imas moje slike tu negde na 100 i nekoj strani :D valjda..
kovrdza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 16, 2009 5:05 pm

Post od kovrdza »

Sharmen91, koliko si platila operaciju i koliko si ranije zakazala? Iskljucivo si vrh operisala? Koliko dana nosis masku i kakva je situacija sa otocima? Obavezno postavi slike i ja sam operisala kod Bjele i sredila bih naknadno vrh nego me onaj dugi oporavak brine, nemam toliko vremena.
castello
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 25, 2010 10:28 pm

Post od castello »

kleopatra12 napisao:Kastello ...

Pa vidi da izboksujes nekako i uput za estetiku....Ako ne,na pregledu kod doktora reci da bi ipak (pored devijacije) i to radio,da imas kompelx i da te to stvarno muci...moras malo tako ..:) Mozes bre ti direktno da se dogovoris sa doktorom ,ne znam tacno ko tamo radi,ali oni su jako fleksibilni -razumes me vec:) Ako budes radio devijaciju,nista ti se estetski nece promeniti..i dalje ce ti vuci malo nakrivo..ali to nema veze sa disajnim kanalima koji ce ti srediti tokom operacije...Disaces posle extra,ali estetika se ne menja...Ako si iz Bga,trazi uput za kbc Zvezdaru,ako si student u studentskoj poliklinici daju bez problema za Zvezdaru,tako sam i ja dobila...a oni ce ti uraditi i estetiku besplatno..
Nema sanse da dobijem i za estetiku mada sam ja pitao doktora na pregledu a on je rekao mozda.
Posto nisam iz BG ne mogu na Zvezdaru nego samo u KCS pa sta mi Bog da.
Sitno brojim -008 dana :)
Hvala na odgovoru
Sharmen91
Novi član
Novi član

Post od Sharmen91 »

Ja sutra skidam masku, doktorka mi je danas poslala poruku. Trebalo je u petak al' eto, ipak sutra. Kako ne znam, nadam se samo da nije pogreshila. Mada shto bi!? :D
Napokon cu da vidim moj novi nosic, nadam se da ce sve biti kako treba... Pa vam se javljam.. :))))) Pozdrav!!!!
Vladislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 29, 2010 10:27 am

Post od Vladislav »

Koliko kosta pregled kod dr Bjelica na VMA ako nemam uput?
hairext
Aktivan član
Aktivan član

Post od hairext »

1600 ili 1800 din
Vladislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 29, 2010 10:27 am

Post od Vladislav »

Juce sam zvao sluzbu za zakazivanje, kazu da je pregled 2600 dinara.
Odgovori