Pa to,najdraze mi je sto izgleda prirodno,a ne plasticno

Hvala punoBryan napisao:Odlican nos Komar45!Koliko dugo se oporavljas?
Evo slike od napred...U pravu si,meni su dosta brzo spali otoci,mada ima ih jos,njima ce trebati malo vise vemena da spadnu,ali oni nisu toliko primetni...Za fizicke akticnosti je meni doktor rekao da slobodno mogu deset dana posle operacije da se bavim,ali da se pazim i da se ne bavim boksom,rukometom i slicnim sportovima gde je nos na udaru...ja se inace bavim teretanom,i nos nije u tom slucaju na udaruMaritza napisao:Konačno i prva kontrola...dr je zadovoljna rezultatom kao što i ja tvrdim da je profil odličan a za deo oko nosnih rupica gde je desna strana veća od leve da su tu još uvek konci koji vuku, otok i da tu ima mesta još za promene...pa nadam se da je tako jer da toga nema bio bi tres, tres tres jolie... ah, treba biti strpliv a to nije lako!
Alexandre dok sam bila u bolnici nisam videla ni jedan rad Brankin ali je sigurno i ona dobar hirurg....bila je jedna gospođa koju je operisao načelnik i ispalo je sasvim dobro... super, još malo i imaćeš nov nos![]()
Komare jel može neka sličica i od napred...mislim anfas? Čini mi se da tebi otoci spadaju dosta brže nego meni a što se fizičkih aktivnosti tiče meni je rečeno ne nikako dva meseca od operacije!
Elektra ... baš je gore pomenuta žena pušila već dva sata nakon op. ma strastveni pušač i kad su joj skinuli masku meni je izgledalo sve ok... e sad pušenje sigurno utiče na proces zarastanja rana u smislu brzine tj da ide sporije zbog opterećenosti krvnih sudova...pa?
Pozdrav društvancei slobodno pitajte šta god vas interesuje u vezi op. ili postop. toka
see ya
Lepo ti je uradjen vrh nosaKomar45 napisao:Evo slike od napred...U pravu si,meni su dosta brzo spali otoci,mada ima ih jos,njima ce trebati malo vise vemena da spadnu,ali oni nisu toliko primetni...Za fizicke akticnosti je meni doktor rekao da slobodno mogu deset dana posle operacije da se bavim,ali da se pazim i da se ne bavim boksom,rukometom i slicnim sportovima gde je nos na udaru...ja se inace bavim teretanom,i nos nije u tom slucaju na udaruMaritza napisao:Konačno i prva kontrola...dr je zadovoljna rezultatom kao što i ja tvrdim da je profil odličan a za deo oko nosnih rupica gde je desna strana veća od leve da su tu još uvek konci koji vuku, otok i da tu ima mesta još za promene...pa nadam se da je tako jer da toga nema bio bi tres, tres tres jolie... ah, treba biti strpliv a to nije lako!
Alexandre dok sam bila u bolnici nisam videla ni jedan rad Brankin ali je sigurno i ona dobar hirurg....bila je jedna gospođa koju je operisao načelnik i ispalo je sasvim dobro... super, još malo i imaćeš nov nos![]()
Komare jel može neka sličica i od napred...mislim anfas? Čini mi se da tebi otoci spadaju dosta brže nego meni a što se fizičkih aktivnosti tiče meni je rečeno ne nikako dva meseca od operacije!
Elektra ... baš je gore pomenuta žena pušila već dva sata nakon op. ma strastveni pušač i kad su joj skinuli masku meni je izgledalo sve ok... e sad pušenje sigurno utiče na proces zarastanja rana u smislu brzine tj da ide sporije zbog opterećenosti krvnih sudova...pa?
Pozdrav društvancei slobodno pitajte šta god vas interesuje u vezi op. ili postop. toka
see ya
Znam kako ti jeanyyyy napisao:Nakon godinu dana od operacije sam se vratila na forum da vidim da li sa mnom jedinom nesto nije u redu,da nisam objektivna sto se tice rada doktorke Milosevic ili da sam mozda jedini baksuz koji nije zadovoljan ishodom operacije posto pre nego sto sam uradila operaciju forum je bio pun samo pozitivnih komentara. Ali vidim da je sada sve vise nezadovoljnih. Uglavnom ja sam se odlucila za doktorku Milosevic jer je po svim forumima samo o njoj nije bilo negativnih komentara. Kada sam otisla na konsultaciju to je trajalo neka 2-3 minuta i nije bila preterano strpljiva za moja pitanja sve je bilo nekako uzurbano. Takodje je nije ni zanimalo sta se meni ne dopada na mom nosu nego je rekla nesto tipa ja cu uraditi operaciju kako ja mislim da treba da izgleda. Problem koji sam ja imala sa nosem je sto je bio dugacak i imao je grbicu. Dogovor je bio da se skine grbica i podigne i malo skrati vrh. Nakon operacije mi je rekla da je jako zadovoljna kako je ispalo i da je sve po dogovoru uradila. Kada sam skinula masku rekla mi je drugu pricu,kako ga namerno nije previse skratila jer sam ja mlada pa ima vremena to opet da se radi ako nije dovoljno skracen.I sada godinu dana nakon operacije i kada je otok potpuno nestao na nosu primecujem da grbica nije skroz skinuta,vrh nosa se spustio opet na isto mesto gde je ranije i bio i nos mi izgleda jako slicno onome kao pre operacije. Iskreno nisam perfekcionista i nisam ocekivala savrsen nos ali ono sto sam dobila je daleko od savrsenog. Kada mi i porodica i prijatelji kazu da primecuju kako je slican kao ranije i podrzavaju da uradim jos jednu operaciju. Eto to je moje iskustvo. Sada trenutno trazim novog hirurga da uradim korekciju i vise ni ne znam gde da trazim i kome mogu da poverim svoj nos.
Drago mi je da ti se dopadavenera333 napisao:Lepo ti je uradjen vrh nosaKomar45 napisao:Evo slike od napred...U pravu si,meni su dosta brzo spali otoci,mada ima ih jos,njima ce trebati malo vise vemena da spadnu,ali oni nisu toliko primetni...Za fizicke akticnosti je meni doktor rekao da slobodno mogu deset dana posle operacije da se bavim,ali da se pazim i da se ne bavim boksom,rukometom i slicnim sportovima gde je nos na udaru...ja se inace bavim teretanom,i nos nije u tom slucaju na udaruMaritza napisao:Konačno i prva kontrola...dr je zadovoljna rezultatom kao što i ja tvrdim da je profil odličan a za deo oko nosnih rupica gde je desna strana veća od leve da su tu još uvek konci koji vuku, otok i da tu ima mesta još za promene...pa nadam se da je tako jer da toga nema bio bi tres, tres tres jolie... ah, treba biti strpliv a to nije lako!
see ya
ispravio ti je nos
meni je 6 meseci bio pod otocima i sve zavisi od organizma kojom ce se brzinom svako od nas opravljati....Cuvaj se povreda kao da moras da ides u teretanu i sada
Zamisli da se povredis pa sta ces onda a znas vrlo dobro kroz sta si prosao..nos je osetljiv mesecima posle operacije i mora dodatno da se cuvas i prehlada i povreda
Hvala puno,drago mi je da ti se dopadaMaritza napisao:Dinoooanfas izgleda odlično, vrh nosa je baš prirodan!!! Hvala što si postavio slike!
Jesu ti ispali konci? Ja sam operisana 23.marta i još su tu i izgleda mi kao da neće skoro!? kad se smejem zateže a mimika mi je potpuno izmenjena zbog poluosmeha, potpuno retardirano izgleda![]()
Venera33 odakle ti na forumu? Obično svi nestanu posle dva tri meseca, dobiju divne nosiće, najgori deo oporavka prodje pa zapale... Jesi zadovoljna konačnim ishodom?
Moj savet,klinika La Brea,Doktor Piscevic i doktor Bjelic...Oboje rade i na VMA,tamo se mozes o svemu raspitati...Pozzanyyyy napisao:Nakon godinu dana od operacije sam se vratila na forum da vidim da li sa mnom jedinom nesto nije u redu,da nisam objektivna sto se tice rada doktorke Milosevic ili da sam mozda jedini baksuz koji nije zadovoljan ishodom operacije posto pre nego sto sam uradila operaciju forum je bio pun samo pozitivnih komentara. Ali vidim da je sada sve vise nezadovoljnih. Uglavnom ja sam se odlucila za doktorku Milosevic jer je po svim forumima samo o njoj nije bilo negativnih komentara. Kada sam otisla na konsultaciju to je trajalo neka 2-3 minuta i nije bila preterano strpljiva za moja pitanja sve je bilo nekako uzurbano. Takodje je nije ni zanimalo sta se meni ne dopada na mom nosu nego je rekla nesto tipa ja cu uraditi operaciju kako ja mislim da treba da izgleda. Problem koji sam ja imala sa nosem je sto je bio dugacak i imao je grbicu. Dogovor je bio da se skine grbica i podigne i malo skrati vrh. Nakon operacije mi je rekla da je jako zadovoljna kako je ispalo i da je sve po dogovoru uradila. Kada sam skinula masku rekla mi je drugu pricu,kako ga namerno nije previse skratila jer sam ja mlada pa ima vremena to opet da se radi ako nije dovoljno skracen.I sada godinu dana nakon operacije i kada je otok potpuno nestao na nosu primecujem da grbica nije skroz skinuta,vrh nosa se spustio opet na isto mesto gde je ranije i bio i nos mi izgleda jako slicno onome kao pre operacije. Iskreno nisam perfekcionista i nisam ocekivala savrsen nos ali ono sto sam dobila je daleko od savrsenog. Kada mi i porodica i prijatelji kazu da primecuju kako je slican kao ranije i podrzavaju da uradim jos jednu operaciju. Eto to je moje iskustvo. Sada trenutno trazim novog hirurga da uradim korekciju i vise ni ne znam gde da trazim i kome mogu da poverim svoj nos.