Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
kleopatra12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 7:17 pm

Re: Operacija nosa

Post od kleopatra12 »

Dragi moji

Ja za sebe mogu reci da sam estetski manijak :) i da i te kako imam iskustva sa doktorima !

Klinika SHO 011 za sve one koje zele perfektno uradjen posao ,i ko ima da plati.Dr Dusanovic ,pored toga sto je ljudina,sto sve razume,sto radi do najsitnijeg detalja savrseno,pogledajte njegov sajt !!! i sve ce vam biti jasno kako covek radi.Kod njega sam uvecala grudi,a moja drugarica operisala nos.Bukvalno joj je nacrtao nos.a ja sam dozivela preporod posle njegove operacije,extra je.Da kosta,kosta-ali ko ima,ne bih mu ni u ludilu preporucila drzavnog lekara,ako vec mora da plati ,onda za 200 -300e vise,budite u sigurnim rukama,bez cekanja,po najnovijoj metodi,bez oziljaka,podliva i sl. i bez bolova,sto je najbinije.Medicinska sestra pored vas 24h,menja vam programe,sluzi vas,anesteziolog najbolji u Srbiji,proglasen,sef katedre medicinskog faxa,Pr.Sindjelic..opremljena klinika,ljubaznost,doktor vas gleda kao svoje dete,kontrole bez zakazivanja i smaranja.

E sada...Operisala sam devijaciju nosa u KBC Zvezdara pre 4 godine kod Dr Radeta Kosanovica.Super mi je uradio,ali nije hteo da mi skine grbicu malu,pod izgovorom da on to ne bi dirao jer za koju godinu to necu primecivati.Videla sam radove kod ostalih pacijenata,lepo im je uradio estetiku.Radi privatno kod Colica ,jako je dobar sturcnjak,ali da znate da drzavno trazi da se casti,to mi je rekla pacijentkinja koja je kod njega operisana.Zato i nema njegovih pacijenata ovde.

4 godine posle-meni grbica i dalje smeta !!! I jako mi je zao sto je se nisam tad resila :( Najradije bih isla kod Dr.Dusanovica privatno i ne bih udarala glavom kako ce mi i ko uraditi nos,ali na zalost nemam para trenutno pa me interesuje s obzirom da nemam vise devijaciju,a nema puno posla oko mog nosa,jel bih mogla nekako da izvucem uput kao za ponovni pregled jer mi se opet navodno pojavljuju smetnje pri disanju,pa da pokusam besplatno da prodjem,a da castim nekog od doktora 300e,koliko imam da izdvojim za to....??? POMOZITE MI
tiyana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 30, 2011 3:48 pm

Post od tiyana »

Jel radio neko krvnu grupu za operaciju nosa ? Ako jeste, da li moze da mi kaze gde i koliko to kosta ? Hvala
Sharmen91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 3:24 am

Post od Sharmen91 »

Hvala vam na odgovoru! :)
Slike cu da stavim za koji dan, nadam se da cete mi pomoci i iskazati svoje misljenje.. :)))
Sharmen91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 3:24 am

Post od Sharmen91 »

I da li neko mozda moze da mi preporuci nekog privatnog plasticara, estetskog hirurga posto sa privatnicima nemam iskustva, a imam 1500 e u dzepu, ne bih bas da se zeznem.. :( ??
Hvalaa unapred!
kleopatra12
Novi član
Novi član

Post od kleopatra12 »

Sharmen,vec sam napisala za vas koji imate da platite privatna klinika SHO 011 ,DR.Dusanovic iz mog licnog iskustva i iskustva meni bliznjih ljudi.Uostalom idi na sajt i videces kakva covek dela pravi...sve najbolje.
kleopatra12
Novi član
Novi član

Post od kleopatra12 »

SHArmen

evo sajta klinike ...pa mi javi kako ti se cini..bas me zanima..

http://www.sho-011.org.rs/frameset_sr.htm
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Post od Africa-Mileva »

Vrh nosa nije, hvala Bogu :lol: . Ali nozdrve jesu i to MNOGO!!! Doduse jos nisu na istoj nadmorskoj visini ali se nadam da ce se i to uskoro resiti. Kad sam skinula masku ceo onaj krug se video :evil: , a sad :D :D :D :D.
Katarina meni je u sredu doktorka izvadila konce, nisu hteli sami napolje :D . Kako napreduje tvoj nosic? Da li si zadovoljna?

I ljudi pazi te se ovih reklama privatnih klinika, neko dodje samo da napise post da bi nahvalio nekog privatnika. Mislim :roll: Jos ukucam ime doktora na google i vidim ljudi ga masovno pljuju, samo se pojavi neko da ostavi jedan post u kome ga hvali. Evo link
http://www.doktor.rs/forum/estetska-hir ... 31-30.html
Doduse ovog puta su bas lepu pricu smislili :roll:
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Milane nemoj da nosis slike pravljene preko nekog tamo programa. To ne vole cak ni privatnici koji zele maksimalno da udovolje pacijentu. Lako je na slici nacrtati savrsen nos ali u stvarnosti kad ispravis grbu nos ti menja oblik i moras nesto drugo da popravljas.... imam milion tih caka koji se na slici ne vide. Bolje recima objasniti nego nositi sliku.

Krvnu gurpu vadis u ulici Svetog Save, zavod za trasfuziju krvi. Ukucaj na google za tacnu adresu. To ti je ona ulica kod hrama Svetog Save. mislim da je cena za one koji nisu oslobodjeni od placanja oko 1000din.
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

i da ne znam da li doktori uopste imaju vremena da traze sebe na google ali ovaj put je dotkorka tako bila ljubazna prema meni da sam se iznenadila :o . kad sam izasla iz ordinacije pomislila sam da je pronasla da joj pacijenti zameraju neljubaznost pa je resila da postane fina. a o neznom vadjenju konaca da i ne pricam, druga osoba :D, kad se setim vadjenja tampona :evil:

izvinite na ova tri posta, ali na ovu pricu me poseti ovo reklamiranje privatnika za koje sam pomislila da je samo reklama u ovo vreme krize.
bez slika nikome ne verujem, kad sam odlucivala o operaciji presudila je gdope slika. sta vredi sto ljudi salju privatne poruke da je super bez slike, mislim stvarno :roll: ....
Katarina2105990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 1:04 pm

Post od Katarina2105990 »

Africa-Mileva napisao:Vrh nosa nije, hvala Bogu :lol: . Ali nozdrve jesu i to MNOGO!!! Doduse jos nisu na istoj nadmorskoj visini ali se nadam da ce se i to uskoro resiti. Kad sam skinula masku ceo onaj krug se video :evil: , a sad :D :D :D :D.
Katarina meni je u sredu doktorka izvadila konce, nisu hteli sami napolje :D . Kako napreduje tvoj nosic? Da li si zadovoljna?

I ljudi pazi te se ovih reklama privatnih klinika, neko dodje samo da napise post da bi nahvalio nekog privatnika. Mislim :roll: Jos ukucam ime doktora na google i vidim ljudi ga masovno pljuju, samo se pojavi neko da ostavi jedan post u kome ga hvali. Evo link
http://www.doktor.rs/forum/estetska-hir ... 31-30.html
Doduse ovog puta su bas lepu pricu smislili :roll:
Jaooo blago tebi, mene uzasno nerviraju tik konci i bas sevidi u nosu kako se crne. Moj nosic je super, mada mi se cini da je posle skidanja maske bio savrsen, a sad mi se nekako izmenio, valjda zato sto mi je tek dan posle skidanja maske otok malkooo veci. Nekako mi se cini da mi je vrh asimetrican kad se gleda odozgo, i kao da imam neku malu bubuljicicu s leve strane na vrhu...mada izgleda da to samo ja vidim, i oseti se pod prstom,moguce da je to zbog konaca jer mi je nos PUN KONACA S TE STRANE. Al u principu sam zadovoljna kakav je bio sad je super. Koliko je tebi proslo vremena od operacije do vadjenja konaca?
kleopatra12
Novi član
Novi član

Post od kleopatra12 »

AFRIKA MILEVA

Napisala sam i licno svoje iskustvo iz KBC zvezdare,sa doktorom Kosanovicem,inace nacelnikom.i sa Dr.Dusanovicem- klinika SHO O11 .ZAsto ovde ne sme da se spomenu i privatni lekari ?u cemu je problem??? Ako neko pohvali rad privantog lekara odmah je marketing??? Ti hvalis Branku -znaci pravis joj reklamu???? Ne lutko,vec pricas svoje licno iskustvo.Okacila sam sajt,gde imate slika operisanih pacijenata koji su radili nos ,tako da verujes mi na osnovu slika a ne na osnovu reci.

Mogu ti reci da si mnogo PRISTRASNA,forsiras DR.Branku a podjendako dobro rade i Dusanka i Branka i Kosanovic..Ne moras da poklapas druge ljude kad spomenu nekog drugog lekara..........
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Ne brini, sad je najgori period. Logicno je da nece biti lep. Otok pada nejednako. Moj je zaista isto blago vukao na levu stranu dobrih nedelju dana i otok spao on se ispravio :wink:
Verovatno je konac, pazi se samo ako se bubuljica, ispupcenje pojavi na kostanom delu cula sam da je to strasno. A ovo su sigurno konci.
Kad budes isla na kontrolu ti reci to svojoj doktorci da te mnogo zulja i izvadice ih. Izdrzi do prve kontrole. Branka je meni izvadila konce jer su se videli, bilo je ruzno, planirala sam da je molim da mi skine ali nije bilo potrebe za tim. Cimerka je samo posle 2 nedelje izvadila konce, znaci nema nekog vremenskog ogranicenja.
Katarina2105990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 1:04 pm

Post od Katarina2105990 »

Africa-Mileva napisao:Ne brini, sad je najgori period. Logicno je da nece biti lep. Otok pada nejednako. Moj je zaista isto blago vukao na levu stranu dobrih nedelju dana i otok spao on se ispravio :wink:
Verovatno je konac, pazi se samo ako se bubuljica, ispupcenje pojavi na kostanom delu cula sam da je to strasno. A ovo su sigurno konci.
Kad budes isla na kontrolu ti reci to svojoj doktorci da te mnogo zulja i izvadice ih. Izdrzi do prve kontrole. Branka je meni izvadila konce jer su se videli, bilo je ruzno, planirala sam da je molim da mi skine ali nije bilo potrebe za tim. Cimerka je samo posle 2 nedelje izvadila konce, znaci nema nekog vremenskog ogranicenja.
Ma ja to pripisujem blagom otoku s te strane, nznm kako to da opisem, nekako je ta hrskavica izazenija s te strane na vrhu mada je to bukvalno ne primetno. Cenim da ce sve to doci na svoje. Prvu kontrolu sam imala nedelju dana posle skidanja maske i fazon rekla je:" u pa tu su jos konci", Rekla sam joj i za to na vrhu i rekla je fazonu:"nije to nista, sad imas svasta nesto u nosu". Sledeca kontrola mi je za mesec dana, tako da do tad neka bleje. :D
ancikeze
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 28, 2012 11:13 pm

Post od ancikeze »

Africe bas mi je drago da si zadovoljna!Nadam se da ce i meni napraviti tako lep nosic!! :)
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

ancikeze napisao:Africe bas mi je drago da si zadovoljna!Nadam se da ce i meni napraviti tako lep nosic!! :)
nadam se :wink: . u stvari bice ti sigurno lepsi mnogooooo, nije doktorka pocetnik... ali bitno je da ne trazis neko savrsestvo jer ces se u tom slucaju razocarati. jer uvek mu mozes naci manu kad trazis :wink: .
Odgovori