Ja za sebe mogu reci da sam estetski manijak

Klinika SHO 011 za sve one koje zele perfektno uradjen posao ,i ko ima da plati.Dr Dusanovic ,pored toga sto je ljudina,sto sve razume,sto radi do najsitnijeg detalja savrseno,pogledajte njegov sajt !!! i sve ce vam biti jasno kako covek radi.Kod njega sam uvecala grudi,a moja drugarica operisala nos.Bukvalno joj je nacrtao nos.a ja sam dozivela preporod posle njegove operacije,extra je.Da kosta,kosta-ali ko ima,ne bih mu ni u ludilu preporucila drzavnog lekara,ako vec mora da plati ,onda za 200 -300e vise,budite u sigurnim rukama,bez cekanja,po najnovijoj metodi,bez oziljaka,podliva i sl. i bez bolova,sto je najbinije.Medicinska sestra pored vas 24h,menja vam programe,sluzi vas,anesteziolog najbolji u Srbiji,proglasen,sef katedre medicinskog faxa,Pr.Sindjelic..opremljena klinika,ljubaznost,doktor vas gleda kao svoje dete,kontrole bez zakazivanja i smaranja.
E sada...Operisala sam devijaciju nosa u KBC Zvezdara pre 4 godine kod Dr Radeta Kosanovica.Super mi je uradio,ali nije hteo da mi skine grbicu malu,pod izgovorom da on to ne bi dirao jer za koju godinu to necu primecivati.Videla sam radove kod ostalih pacijenata,lepo im je uradio estetiku.Radi privatno kod Colica ,jako je dobar sturcnjak,ali da znate da drzavno trazi da se casti,to mi je rekla pacijentkinja koja je kod njega operisana.Zato i nema njegovih pacijenata ovde.
4 godine posle-meni grbica i dalje smeta !!! I jako mi je zao sto je se nisam tad resila