Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
.xenoN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 04, 2011 11:54 pm

Re: Operacija nosa

Post od .xenoN »

Kako mogu da kontaktiram dr. Mihailovic, neki broj ili mail u inboks da mi posaljete? hvala unapred :)
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Post od Africa-Mileva »

Katarina, zavisi od organizma. Meni je samo 1 ispao a proslo je vise od mesec dana od operacije
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

.xenoN napisao:Kako mogu da kontaktiram dr. Mihailovic, neki broj ili mail u inboks da mi posaljete? hvala unapred :)
Branka Mihajlovic ne radi preko maila,telefona i ostalih zajebancija...nego odes kod orl specijaliste u svom domu zdravlja, ona ti napise izvestaj da imas devijaciju i da ti uput za kbc zvezdaru,e onda zoves kbc, pitas kad je Branka dezurna,odes kod nje na pregled i sa njom vidis sve sta treba,ali ne pokusavaj bez uputa da ides ;)
You'll never walk alone!
.xenoN
Novi član
Novi član

Post od .xenoN »

Imam uput, nema problema za uput, samo da me ne ispali kao dr. Milosevic i kaze da ne treba operacija :/
Hvala na odgovoru :)
purpul
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 08, 2012 1:40 am

Post od purpul »

.xenoN napisao:Imam uput, nema problema za uput, samo da me ne ispali kao dr. Milosevic i kaze da ne treba operacija :/
Koji razlog je navela kad je rekla da ti ne treba operacija?(da nemas devijaciju ili da ti ne treba estetska)Jel ti to prvi odlazak kod nje?
sub_zero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 10:13 am

Post od sub_zero »

pitanje za sve:
da li su vas slali na skener sinusa i parasinusa?
.xenoN
Novi član
Novi član

Post od .xenoN »

purpul napisao:
.xenoN napisao:Imam uput, nema problema za uput, samo da me ne ispali kao dr. Milosevic i kaze da ne treba operacija :/
Koji razlog je navela kad je rekla da ti ne treba operacija?(da nemas devijaciju ili da ti ne treba estetska)Jel ti to prvi odlazak kod nje?
Pa rekla je da je meni malo izrazena devijacija i da mi ne smeta pri disanku sto nije istina , jer vecinu vremena disem na usta (i jos se bavim fudbalom profesionalno)... Specijalista iz dom zdravlja mi je rekao da mi treba operacija nosa...i prvo mi dao uput kod dr Bijelica sa VMA...koji je potvrdio da treba operacija...ali se preterano mnogo ceka..a i ne rase estetsku bespl...pa sam zato otisao kod dr Milosevic koja me je ona ispalila :D
purpul
Novi član
Novi član

Post od purpul »

Bas bezveze :roll: Meni to sve lici da se oni spremaju da uvedu placanje i nove ljude odbacuju ko sa nokta.
Nista onda pravac kod Branke :)
I da za sve veterane koji su vec operisani,da li vam je na uputu pored devijacije bilo potrebno da imate i odobrenje za estetiku,da bi vam uradili i jedno i drugo?
sub_zero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 10:13 am

Post od sub_zero »

sub_zero napisao:pitanje za sve:
da li su vas slali na skener sinusa i parasinusa?
mene je poslala pa da pitam :roll:
.xenoN
Novi član
Novi član

Post od .xenoN »

pa kada sam bio kod specijaliste da me pregleda, morao sam da skeniram sinuse...kako bi bila sigurna da imam devijaciju nosa...da bi mi dala uput... :)
ancikeze
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 28, 2012 11:13 pm

Post od ancikeze »

Africe kako napreduje oporavak?Jel ti se vrh jos malo spustio?
Sharmen91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 3:24 am

Post od Sharmen91 »

Prvo da se predstavim. Ja sam Sandra, pre 2 godine radila sam operaciju nosa, tacnije estetiku i devijaciju na VMA kod dr. Bijelica. I sad posle 2 godine od prve operacije ja sam dosla na ideju da uradim drugu jer prvom nisam totalno zadovoljna. Profil nije zadovoljavajuci jer vrh nije radjen, pa sad kad se smejem kao da imam mali kljun, a o anfasu tek da ne pricam.
Dr. Bijelic je jako strucan doktor, ne bih da ga omalovazavam i osporavam njegov rad ali ukoliko zelite i estetski deo, ja ga ne bih preporucila. Moj problem je bila velika grba, otezano disanje, prilicno veliki nos naspram mog lica, grba je uklonjena, ali vrh nosa nije pipnut. Ostao je onakav kakav je bio, prilicno spusten. I sad iz profila se vidi kako nos ima zakrivljenje pri vrhu, kad se nasmejem iz profila je jako ruzan. Sto je i potvrdila dr. Dusanka, kod koje sam bila na pregledu pre nedelju dana. Da napomenem, nisam joj spomenula prethodnu operaciju, zbog cega, ne znam ni sama, ali ona je rekla citiram: "Tebi je vrh nosa jako ruzan ali nazalost potrebna ti je samo estetska operacija koja kosta 1500e. " Inace, sto se tice doktora Bijelica, nemam zamerki preteranih, ipak je covek odradio svoje, i uglavnom kao sto sam citala i ranije na ovom forumu, ne radi vrh nosa, ne dira ga, tako da iako mi se nos ne svidja, tj vrh nosa, iako mi anfas nikako nije za pohvalu, ja zaista imam sve reci hvale za njega, jer je divan covek i povrh svega profesionalan, ali ako zelite estetski lep nos, ne idite kod njega, to je neko moje misljenje, iz mog licnog iskustva.
Zelela bih da mi pomognete. Ne znam za koju doktorku da se odlucim dr. Branka, dr. Dusanka, ili sasvim neko treci, druga operacija, cula sam da je teza, pa ne bih da se zeznem ovaj put, a i velika suma novca je upitanju, nekako sam skupila, radila sam, tako da ne bih zelela da dam silne pare a da ne budem zadovoljna. Volela bih ako mozete nekako da mi pomognete u odabiru doktorke, jer zaista ne bih ovaj put da pogresim. Ipak je druga operacija upitanju a i znate i sami koliko je nos zasluzan za izgled celog lica. Ne bih i ovaj put da budem nezadovoljna. :(
Da li postoji neko ko je radio privatno operaciju nosa kod dr. Dusanke????
Koju biste doktorku, doktora, preporucili sto se tice same estetike nosa???
I da li je neko odavde radio sekundarnu operaciju nosa? Da li su moguce komplikacije zbog toga sto je ona druga po redu? Napisite sta god mislite da ce mi pomoci, jer mi je pomoc zaista potrebna.
Hvaaaala unapred!!! Ukoliko neko ima neko pitanje neka mi kaze.. A ako zelite slike, mogu da ih okacim za par dana... Posto nisu na ovom kompjuteru. Veliko hvala unapred jos jednom.
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Pa ove doktorke se preporucuju upravo zbog besplatnih operacija, ti ako placas idi kod privatnika-plasticara.
purpul
Novi član
Novi član

Post od purpul »

@Sharmen91 koliko znam obe doktorice su dobri esteticari,Dusanka radi i privatno a za Branku nisu spominjali da radi privatno,mozda bi trebala da odes i kod nje ali ne verujem da ces opet moci da dobijes uputnicu jer si vec radila operaciju.Mislim da trebas da joj kazes da ti je to druga operacija,jer ako te budu operisali videce da si vec imala operaciju a i u tvom je interesu da ni oni ne naidju na iznenadjenje u toku operacije.
purpul
Novi član
Novi član

Post od purpul »

P.S. najbolje da postavis slike naravno ako zelis,pa da i mi kazemo svoje misljenje
Odgovori