Operacija nosa
Re: Operacija nosa
rekoh vec da devijaciju imam jos uvek -potvrdjeno na pregledu orl - ne onog koji me operisao 

Afrika razumele smo se
ja bih volela da svi rese svoj problem i da svi budu yadovoljni ali....
ko zna zasto je nesto dobro.
nos spolja sam mayala pantenolom jer mi se koza gulila.

ja bih volela da svi rese svoj problem i da svi budu yadovoljni ali....
ko zna zasto je nesto dobro.
nos spolja sam mayala pantenolom jer mi se koza gulila.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm
Aleksandre, kad si zvao sta si pitao? kad dezura ili kad radi u ambulanti?
Hvala ti
. i meni je nos sav isperutan. na ulici me bas cudno gledaju 
Hvala ti

Au, meni je rekla posle 6 danas, sada mi jos fali da odem i da ne uradim nista 

Ej ljudi, meni je komisija odobrila samo funkcionalnost, ali ne i estetiku, sad me zanima da li je neko imao isti problem i kako je na kraju zavrseno ? Takodje sam potencijalni pacijent Dr. Milosevic, pa me zanima kako ona postupa kad je navedena situacija u pitanju, da li ne uradi nista ili uradi funkcionalnost za dzabe, a estetiku naplati ? Samo me to zanima... Cekam 6 meseci, nadam se da me nece odbiti, tj. vratiti 

Hvala na odgovorima
Nista,otici cu na pregled da mi ustanove imam li devijaciju,pa cu videti sta dalje :S 

**** svi dobise termin za operaciju kod dr. milosevic, samo mene odjebala i to 2x, dal je moguce da sam tolki maler ccc.
Ko je dobio termin za operaciju kod nje?!lanmibg napisao:**** svi dobise termin za operaciju kod dr. milosevic, samo mene odjebala i to 2x, dal je moguce da sam tolki maler ccc.

kod Branke a ne kod dr.milosevic.
@HAirext ne bih da ti ubijam nadu,ali bez obzira sto jos uvek imas devijaciju,neces moci preko upute kod njih jer si vec
imala operaciju jednom,pretpostavljam da ces morati da placas

Ja sam odlucila da odem kod Branke,mozda mi se posreci kao i Aleksandru

- Alexandar *mp
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm
Nemam pojma..ja sma zvao i pitao kada radi branka, rekli su mi 21. i 29. od 14h do 18h i ja sam otisao tamo oko pola 4,radila je u ambulanti 75...Africa-Mileva napisao:Aleksandre, kad si zvao sta si pitao? kad dezura ili kad radi u ambulanti?
@purpul kad budes isla kod branke,reci da hoces prvi slobodan termin,ja sam tako dobio 15 mart. Dal sam ja imao neku veliku srecu ili nesto drugo,nemam pojma,ali sam dobio taj termin koji ej blejao prazan,a video sam je posle 15 popunjeno dalje,ali ne znam dokle dalje,pa ti vidi

You'll never walk alone!
-
- Aktivan član
Ovog puta si izgleda imao jako puno srece, za promenu 
Nadam se da si napomenuo da hoces i estetsku operaciju .

Nadam se da si napomenuo da hoces i estetsku operaciju .
- Alexandar *mp
- Stalni član
Pa imao sam srece sada...ali i treba stvarno da imam posle onog haosa sa milosevickom...
Pa sto je najgore nisam napomenuo, ali ja mislim da ona racuna na to..vidi se na nosu da mi bas treba i estetska operacija a i na uputu od orl specijaliste iz doma zdravlja pise da treba da radim i estetiku
Pa sto je najgore nisam napomenuo, ali ja mislim da ona racuna na to..vidi se na nosu da mi bas treba i estetska operacija a i na uputu od orl specijaliste iz doma zdravlja pise da treba da radim i estetiku

You'll never walk alone!
-
- Aktivan član
Realno da. Kad pomislim kako si se osecao, uzas
Necu sad da te uspanicim ali trebao si ipak da napomenes za svaki slucaj. Hmmm...

Necu sad da te uspanicim ali trebao si ipak da napomenes za svaki slucaj. Hmmm...
- Alexandar *mp
- Stalni član
ma znam..nego se izgubim tako kada dodjem kod nekog doktora,zaboravim sta treba da pitam i eto
Ici cu ja 29. do doktorke da je pitam/napomenem za estetiku i jos nekih par pitanjca imam..posto ona nije kao milosevicka da ti imas njen mail,telefon, itd...

You'll never walk alone!
-
- Aktivan član
Idi obavezno, rekla sam necu da te plasim. Ali znam da je meni pominjala ako hocu samo devijaciju cekam 3 nedelje. To se negde poklapa sa tvojim
. Ali opet ne znaci da je to sa tobom slucaj....
Imala sam njen broj mobilnog, ali to ti nista ne znaci. Kaze ti da dodjes u vreme kada radi u ambulanti.
Poznat slucaj, sastavim listu pitanja i nista ne pitam.
Nije bas Branka za neku dugu pricu, ali uvek kaze sta ce da radi nosu. Mene je tri puta videla i svaki put je ponovila sta ce da radi...

Imala sam njen broj mobilnog, ali to ti nista ne znaci. Kaze ti da dodjes u vreme kada radi u ambulanti.
Poznat slucaj, sastavim listu pitanja i nista ne pitam.

Nije bas Branka za neku dugu pricu, ali uvek kaze sta ce da radi nosu. Mene je tri puta videla i svaki put je ponovila sta ce da radi...
- Alexandar *mp
- Stalni član
Pa sta znam, zato cu i da idem, bolje da proverim na vreme, nego da me posle opet strefi neki sok.. Kad god idem kod lekara, zaboravim nesto da pitam, mnogo je to bilo lakse dok sam bio klinac, keva ide sa mnom, sve pita sta treba i sve pamti 

You'll never walk alone!