Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Re: Operacija nosa

Post od hairext »

rekoh vec da devijaciju imam jos uvek -potvrdjeno na pregledu orl - ne onog koji me operisao :D
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

Afrika razumele smo se :wink:
ja bih volela da svi rese svoj problem i da svi budu yadovoljni ali....
ko zna zasto je nesto dobro.
nos spolja sam mayala pantenolom jer mi se koza gulila.
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Post od Africa-Mileva »

Aleksandre, kad si zvao sta si pitao? kad dezura ili kad radi u ambulanti?

Hvala ti :wink: . i meni je nos sav isperutan. na ulici me bas cudno gledaju :lol:
.xenoN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 04, 2011 11:54 pm

Post od .xenoN »

Au, meni je rekla posle 6 danas, sada mi jos fali da odem i da ne uradim nista :(
tiyana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 30, 2011 3:48 pm

Post od tiyana »

Ej ljudi, meni je komisija odobrila samo funkcionalnost, ali ne i estetiku, sad me zanima da li je neko imao isti problem i kako je na kraju zavrseno ? Takodje sam potencijalni pacijent Dr. Milosevic, pa me zanima kako ona postupa kad je navedena situacija u pitanju, da li ne uradi nista ili uradi funkcionalnost za dzabe, a estetiku naplati ? Samo me to zanima... Cekam 6 meseci, nadam se da me nece odbiti, tj. vratiti :-?
maumau91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 3:06 am

Post od maumau91 »

Hvala na odgovorima :) Nista,otici cu na pregled da mi ustanove imam li devijaciju,pa cu videti sta dalje :S :)
lanmibg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 30, 2011 11:39 am

Post od lanmibg »

**** svi dobise termin za operaciju kod dr. milosevic, samo mene odjebala i to 2x, dal je moguce da sam tolki maler ccc.
purpul
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 08, 2012 1:40 am

Post od purpul »

lanmibg napisao:**** svi dobise termin za operaciju kod dr. milosevic, samo mene odjebala i to 2x, dal je moguce da sam tolki maler ccc.
Ko je dobio termin za operaciju kod nje?! :D Aleksandar je dobio termin kod Branke Mihailovic,a koliko sam shvatila i Milann je u maju
kod Branke a ne kod dr.milosevic.
@HAirext ne bih da ti ubijam nadu,ali bez obzira sto jos uvek imas devijaciju,neces moci preko upute kod njih jer si vec
imala operaciju jednom,pretpostavljam da ces morati da placas :( ,ali videcemo,volela bih da gresim.
Ja sam odlucila da odem kod Branke,mozda mi se posreci kao i Aleksandru :D
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

Africa-Mileva napisao:Aleksandre, kad si zvao sta si pitao? kad dezura ili kad radi u ambulanti?
Nemam pojma..ja sma zvao i pitao kada radi branka, rekli su mi 21. i 29. od 14h do 18h i ja sam otisao tamo oko pola 4,radila je u ambulanti 75...

@purpul kad budes isla kod branke,reci da hoces prvi slobodan termin,ja sam tako dobio 15 mart. Dal sam ja imao neku veliku srecu ili nesto drugo,nemam pojma,ali sam dobio taj termin koji ej blejao prazan,a video sam je posle 15 popunjeno dalje,ali ne znam dokle dalje,pa ti vidi :D
You'll never walk alone!
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Ovog puta si izgleda imao jako puno srece, za promenu :wink:
Nadam se da si napomenuo da hoces i estetsku operaciju .
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član

Post od Alexandar *mp »

Pa imao sam srece sada...ali i treba stvarno da imam posle onog haosa sa milosevickom...
Pa sto je najgore nisam napomenuo, ali ja mislim da ona racuna na to..vidi se na nosu da mi bas treba i estetska operacija a i na uputu od orl specijaliste iz doma zdravlja pise da treba da radim i estetiku :)
You'll never walk alone!
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Realno da. Kad pomislim kako si se osecao, uzas :roll:
Necu sad da te uspanicim ali trebao si ipak da napomenes za svaki slucaj. Hmmm...
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član

Post od Alexandar *mp »

ma znam..nego se izgubim tako kada dodjem kod nekog doktora,zaboravim sta treba da pitam i eto :P Ici cu ja 29. do doktorke da je pitam/napomenem za estetiku i jos nekih par pitanjca imam..posto ona nije kao milosevicka da ti imas njen mail,telefon, itd...
You'll never walk alone!
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Idi obavezno, rekla sam necu da te plasim. Ali znam da je meni pominjala ako hocu samo devijaciju cekam 3 nedelje. To se negde poklapa sa tvojim :-? . Ali opet ne znaci da je to sa tobom slucaj....
Imala sam njen broj mobilnog, ali to ti nista ne znaci. Kaze ti da dodjes u vreme kada radi u ambulanti.
Poznat slucaj, sastavim listu pitanja i nista ne pitam. :oops:
Nije bas Branka za neku dugu pricu, ali uvek kaze sta ce da radi nosu. Mene je tri puta videla i svaki put je ponovila sta ce da radi...
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član

Post od Alexandar *mp »

Pa sta znam, zato cu i da idem, bolje da proverim na vreme, nego da me posle opet strefi neki sok.. Kad god idem kod lekara, zaboravim nesto da pitam, mnogo je to bilo lakse dok sam bio klinac, keva ide sa mnom, sve pita sta treba i sve pamti :D
You'll never walk alone!
Odgovori