Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Katarina2105990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 1:04 pm

Re: Operacija nosa

Post od Katarina2105990 »

Katarina2105990 napisao:
Milann napisao:@Katarina
Jesi imala kakvu dijagnozu, jer po sloci bih rekao da ti je nos bio pravilan, da ne moze pravilniji biti?
Da imala sam devijaciju. A nos mi nije pravilan, msm evo ubacicu jos jednu sliku gde se bolje vidi, nije nikakav problem.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1779_n.jpg toliko o "pravilnosti"
Katarina2105990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 1:04 pm

Post od Katarina2105990 »

Africa-Mileva napisao:Katarina, prelepa je promena na tvom licu. :wink:
hvala afri, i ja sam prezadovoljna :)
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

Alexandre razumem ja tvoju ljutnju i da ti nije pravo verovatno bih se i ja tako osecala,ali upravo je to razlog zasto svi idu kod dr.Milosevic a ne kod ostalih,jer ona svima hoce da izadje u susret a u uslovima dve operacije nedeljno to je prakticno nemoguce.
stalno se polazi od toga da dr.Milosevic ima reklamu a ostali dr.nemaju.
razlika je u tome sto ostale dr.bas briga za to sto se vama vas nos ne svidja,ako imate devijaciju oni ce odraditi devijaciju a ovo ostalo tj.estetika nije njihov problem.
onaj ko hoce ovu operaciju da odradi besplatno i kod dr.Milosevic bi savetovala da se naoruzaju strpljenjem jer dr.pored borbe sa raznoraznim pacijentima ima problem verovatno i sa svojim kolegama.
pri tome dr.kaze sta ona misli da bi vasem licu pristajalo i nema tu onih opcija kao kod privatnika ja bih prcast nos itd.
i da kad se vec spominje rad po privatnim bolnicama svi oni rade u nekoj od privatnih klinika pocevsi od nacelnika kojeg ste mogli videti u emisiji "moje novo ja".
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Post od Africa-Mileva »

za operisane; na koiji nacin ste prali nos i koje sredstvo se koristili? mesec dana nakon operacije
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

I da ne zelim da se upustam u ovu besmislenu raspravu ali samo cu napomenuti da nije tacna cinjenica da ostale doktore boli uvo sto Vi niste zadovoljni svojim nosom. Kao sto vidis dr Branku je zanimalo sto ja nisam zadovoljna svojim nosem.
Slazem se da je DR Milosevic dobra ali to ne znaci da automacki ostali nisu ok i da ih eto briga za nas nos. Nemoj tako da pises, nije u redu.
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

africa ne zelim da se upustam u raspravu ali sam duze u ovoj tematici od tebe.
ne zelim da kazem da si ti imala srece,ali veruj da ima razlog zasto se svi ovi ljudi na forumu nisu prvo obratili drugim doktorima nego dr.Milosevic.
evo bice prilike da svi odbijeni se obrate ovim doktorima pa da prodje neko vreme pa da onda komentarisemo.
nisam ja rekla da drugi doktori nisu dobri nego da ne zele da se upustaju o tome kakve mi noseve zelimo nego je bitna samo funkcionalnost a ne daju prioritet estetici.

sto se tice ciscenja nosa,ja sam cistila fizioloski rastvorom koji spricom stavis u nos a onda stapicima ocistis koliko mozes.
e sad u pocetku tj.prvih mesec,dva nos mi je cistila dr.kad sam isla na kontrole jer je jako puno konca bilo unutra i nisam smela nista da diram.
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

ja idem sutra na pregled kod doktorke pa cemo da vidimo sta ce da mi kaze :wink:
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

Upravo sam se vratio sa pregleda, bio sam kod doktorke Branke..zena se ponasa totalno ljudski (za razliku od nekih) i ovog puta sam doziveo pozitivan sok-zakala mi je operaciju za 15 mart tj za svega 25 dana :D
You'll never walk alone!
anamarija80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 7:48 pm

Post od anamarija80 »

svi idu kod dr milosevic jer je do nje lakse doci, posaljes mail i ona ti zakaze pregled a takodje odgovara na pitanja na jos jednoj stranici i moze se naci i na jednoj privatnoj klinici....
a da bi otisli kod drugih doktora, prvo treba otici u dz cekati i uzeti uput pa tek onda na kbc a sve nas to mrzi, zar ne?
i mene je mrzelo da odem po uput pa sam otisla kod dr milosevic i prosla sam isto kao par ljudi sa foruma ....
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

micika2 napisao:africa ne zelim da se upustam u raspravu ali sam duze u ovoj tematici od tebe.
ne zelim da kazem da si ti imala srece,ali veruj da ima razlog zasto se svi ovi ljudi na forumu nisu prvo obratili drugim doktorima nego dr.Milosevic.
evo bice prilike da svi odbijeni se obrate ovim doktorima pa da prodje neko vreme pa da onda komentarisemo.
nisam ja rekla da drugi doktori nisu dobri nego da ne zele da se upustaju o tome kakve mi noseve zelimo nego je bitna samo funkcionalnost a ne daju prioritet estetici.

sto se tice ciscenja nosa,ja sam cistila fizioloski rastvorom koji spricom stavis u nos a onda stapicima ocistis koliko mozes.
e sad u pocetku tj.prvih mesec,dva nos mi je cistila dr.kad sam isla na kontrole jer je jako puno konca bilo unutra i nisam smela nista da diram.
Ok, imam malo iskustva da bih pricala. Tu si mozda u pravu. Ali sam upoznala jos par devojki koje nije operisala Dusanka a zadovoljne su. Besmisleno se odnosilo na to da ce uvek jednima biti dobra jedna a drugima druga doktorka a ako krenemo u raspravu onda se necemo zaustaviti :wink: .
Bila sam kod jedne i druge i nijedna me iskreno nije pitala kakav hoces nos. Obe su same rekle sta ce da rade i nije tu bilo velike price. Moja sugestija cak kod Branke nije bila prihvacena sto se tice izgleda nosa i beskrajno joj hvala za to. Da je napravila nos po mom predlogu bio bi ruzniji.
Licno, slozicu se sa anamarijom do Milosevic je najlakse doci. Niko ni ne zna da se moze besplatno operisati i ko besplatno operise, bar ja pre godinu dana nisam znala i onda sam nasla ovaj forum i samo se ona pominjala na njemu. A mislim da je dobar deo ljudi za nju tek cuo preko ovog foruma...
Nisam mislila na unutrasnje nego na spoljasnje pranje nosa :D ?
Aleksandre bas mi je drago, srecno :wink:
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Alexandar *mp napisao:Upravo sam se vratio sa pregleda, bio sam kod doktorke Branke..zena se ponasa totalno ljudski (za razliku od nekih) i ovog puta sam doziveo pozitivan sok-zakala mi je operaciju za 15 mart tj za svega 25 dana :D
Ja je nisam nesto cimao, i dobih maj.
maumau91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 3:06 am

Post od maumau91 »

Hej nova sam ovde, takodje bih zelela da operisem nos, i citam vase postove, i shvatila sam da je besplatno u KBC zvezdara ako imam konstatovanu devijaciju..a zapravo ja ne znam ni da li je imam, nikada nisam otisla na neki pregled, a zelja mi je da operisem nos iz estetskih razloga..i sad ako devijaciju nemam, znaci da mi besplatno nece odraditi operaciju? :S :D
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

Pa ne znam bas koliko je lakse doci,iskreno...Milosevicki prvo saljes mail,pa joj saljes slike,pa ti daje telefon, pa ti zakaze pregled za ko zna kad,pa ti tek onda (mozda) zakazuje operaciju...E, a ja sam danas zvao telefonom kbc i pitao kada radi doktorka,rekli mi danas 2-6,onda sam krenuo oko 1 od kuce uzeo upute iz doma zdravlja i oko 16h mi je vec bila zakazana operacija.. Pa vi sami procenite sta je lakse :D

@Milann ja sam samo reko dajte mi prvi slobodan termin i onda kaze evo moze 15 mart,ja u cudu 3 puta je pito jel 15 mart,nisam mogao da verujem da ce to biti tako brzo,ali eto,hvala joj,jedino to mogu da kazem :)

@Maumau91 tesko ces dobiti estetsku operaciju bez devijacije,to jedino mozes kod dr. milosevic,ali kako se ponasa u zadnje vreme,nece da operise ni ove sto imaju ozbiljnih problema...
You'll never walk alone!
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

ja sam joj poslala mail u kome su slike pre i posle prve operacije, napisala sam da je u pitanju bila septorinoplastika tako da se podrazumeva da devijaciju vise nemam :lol: :roll: (iako je imam jos uvek). bez obzira na to zakazala mi je pregled, svi znamo da su sekundarne rinoplastike uglavnom komplikovanije ( i sama se ogradila da mozda dosta toga nece moci da se odradi zbog promena koje su ucinjene prethodnom operacijom). videcemo da li ce me otkaciti :oops:
purpul
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 08, 2012 1:40 am

Post od purpul »

hairext napisao:ja sam joj poslala mail u kome su slike pre i posle prve operacije, napisala sam da je u pitanju bila septorinoplastika tako da se podrazumeva da devijaciju vise nemam :lol: :roll: (iako je imam jos uvek). bez obzira na to zakazala mi je pregled, svi znamo da su sekundarne rinoplastike uglavnom komplikovanije ( i sama se ogradila da mozda dosta toga nece moci da se odradi zbog promena koje su ucinjene prethodnom operacijom). videcemo da li ce me otkaciti :oops:
Mislila sam da ona prima samo ljude koji imaju devijaciju pa im odradi i estetski deo :o
U svakom slucaju nadam se da te nece otkaciti dok ti je rekla da dodjes ,mada se kod nje nikad ne zna :roll:
@Maumau ako hairext sutra bude imala srece(a trebace joj:)),pokusaj i ti jer kod peostala 2 doktora mozes samo sa uputnicom .
@ Katarina 2105990sad uzivaj:)
@Aleksandre pa to je fantasticno:)
Odgovori