Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
gugu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2010 1:10 am

Re: Operacija nosa

Post od gugu »

Africa-Mileva napisao:Objasnicu ti kako da dodjes do Branke, ali nemoj olako da odustajes ni od Dusanke. Pozoves ovaj broj; 0113806969 i pitas kad je dezurna dr Mihailovic u ambulanti. Recice ti datum i vreme, mada oba puta kad sam isla kod nje radila je od 2 do 6. I obavezno sa uputom od lekara koji ce ti dijagnostikovati devijaciju septuma odes kod nje u to vreme i zakazes operaciju.
E sad ne moras ti tvom lekaru govoriti da te pregleda, licno ja sam rekla da imam devijacju, da je to vec kostatovano i da idem kod te i te lekarke na operaciju. Tako da sam prilicno jednostavno dobila taj uput, bez detaljnije provere :wink:

Sad ce krenuti dileme na forumu; ici kod jedne ili druge:D , eh slatke muke, ranije je bilo lako jedna doktorka i to je to. Iskreno meni je drago sto se to promenilo. Ne umanjujem znacaj Dusanke, koja stvarno lepo radi nosice ali lepo je imati izbor!

Sanjka jos nisam srela nekoga ko je sto posto zadovoljan posle operacije. Bas dosta ljudi nadje sitne zamerke, tako i ja :oops: . Ali vazno je da je lepsi nego pre, savrsenstvo iz prvog puta ne postoji.
Meni je Eminin nos savrsen a ona je cini mi se dva ili tri puta bila na operacije. Znaci i kad imas para ne dobijes iz prvog puta savrsen nos.

polaaaaaaaaaako, samo sto si se operisala... :) svi smo, ja mislim, izgledali ko prasici po skidanju maske, jos je rano... meni je mama rekla: ma ne brini bice on super za mesec, dva... iako ja nisam brinula i bila sam ultra zadovoljna, hahahaha... al ocigledno je izgledao zastrasujuce :) budi strpljiva... :)
gugu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2010 1:10 am

Post od gugu »

.
Katarina2105990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 1:04 pm

Post od Katarina2105990 »

Ne znam dal cete moci da otvorite, posto nisam sigurna kako se stavljaju slike.
Ovo je moj novi nosic: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0064_n.jpg
a ovo je bio stari: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0595_n.jpg
Katarina2105990
Novi član
Novi član

ah da i sto se tice podmicivanja, meni niko nista nije trazio. Cak kad sam sestrama dala cokoladu i kafu rekle su da nije bilo potrebe na ovu skupocu da se trosim. Tako da manite te price. dr. Milosevic je perfektno odradila moj nos, cak i moj brat koji je bio protiv operacije bio je fasciniran njenim umecem i perfekcijom, prosto nije mogao da skine pogled s mog nosa :D
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

Katarina prelep ti je nosic.
jos je otecen a vec je savrsen.
Katarina2105990
Novi član
Novi član

micika2 napisao:Katarina prelep ti je nosic.
jos je otecen a vec je savrsen.
sto se tice otoka tu sam fenomen, jer sam imala stvarno minimalno otoka, bukvalno sam i 2. dan posle operacije imala kao neke malo jace podocnjake. dok su svi ostali bili ko rakuni :DD
lanmibg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 30, 2011 11:39 am

Post od lanmibg »

Da se i ja opet javim. po drugi put sam zakazao pregled u nadi da ce mi ovaj put doktorka milosevic konacno reci da mogu na operaciju. Po onom najvecem snegu sam u pretproslu subotu otisao na pregled, 6 meseci posle prvog pregleda, dakle vec sam jednom bio tamo u septembru. Zena jednostavno ne zeli da me operise, uopste ne znam sta treba da uradim da bih se operisao, iako imam uput verovatno zeli da platim da bih mogao da se operisem. Imam ociglednu devijaciju, ali sam hteo i grbu da sredim, a sve sto sam od nje dobio je: dodji u ponedeljak da odradis alergo test pa da ti dam neke lekove da pijes. Naravno nisam otisao jer mi nisu potrebni lekovi vec operacija da bih mogao normalno da disem, al ne vredi, srbija, zemlja u kojoj vlada: plati pa se klati. Odustajem od daljih pokusaja.
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Post od Africa-Mileva »

Katarina, prelepa je promena na tvom licu. :wink:
Bryan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 10, 2011 12:32 am

Post od Bryan »

lanmibg napisao:Da se i ja opet javim. po drugi put sam zakazao pregled u nadi da ce mi ovaj put doktorka milosevic konacno reci da mogu na operaciju. Po onom najvecem snegu sam u pretproslu subotu otisao na pregled, 6 meseci posle prvog pregleda, dakle vec sam jednom bio tamo u septembru. Zena jednostavno ne zeli da me operise, uopste ne znam sta treba da uradim da bih se operisao, iako imam uput verovatno zeli da platim da bih mogao da se operisem. Imam ociglednu devijaciju, ali sam hteo i grbu da sredim, a sve sto sam od nje dobio je: dodji u ponedeljak da odradis alergo test pa da ti dam neke lekove da pijes. Naravno nisam otisao jer mi nisu potrebni lekovi vec operacija da bih mogao normalno da disem, al ne vredi, srbija, zemlja u kojoj vlada: plati pa se klati. Odustajem od daljih pokusaja.
Ja sam sa njom imao bas srece. Na 1. pregledu mi je zakazala operaciju za nepuna 3 meseca, bio sam u soku znajuci za ranije komentare forumasa poput tvojih. Dakle, pada u vodu ta prica oko mita i love. Priznajem, bila je tada jako zauzeta, tako da odaje utisak nezainteresovanosti, ali prema meni je ispala i vise nego korektna.
Postoji varijanta da smatra da ti nos nije estetski problem, ili da jednostavno ne zeli da radi tvoj nos (iz bilo kog banalnog razloga, ne zeleci to otvoreno da prizna). :roll:
Bryan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 10, 2011 12:32 am

Post od Bryan »

Evo kako ja to posmatram... Ni dr Milosevic, ni Mihailovic, niti bilo koji dr od njih u gradskoj nisu estetski vec ORL hirurzi. Dakle, ako neko nema funkcionalnih devijacija, a pritom se hirurgu ne cini njegov nos kao izazov ili prilika za usavrsavanjem, on to nece uraditi.
Zasto? Nisu u obavezi... :wink:
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

zar doktorka milosevic nije specijalizirala estetiku?
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

bryan malo si se istripovao bez ljutnje.. Ja jos nisam sreo drzavnu ustanovu u kojoj se ne prima mito, u celoj drzavi vlada mito i korupcija a najvise u zdravstvu, znam brdo slucajeva gde nece da rade dok im ne platis, npr situacija u Dragice Misovic je haos,prvo mito pa sve ostalo...tako da ta prica sa mitom ne moze da pada u vodu! Zatim...ko nju pita dal joj se nos svidja ili ne,ona mora da ga odradi i funkcionalno i estetski jer joj je to u opisu radnog mesta..kakvi izazovi,njena dobra volja,o cemu pricas? nije to njena privatna klinika (koju inace ima dr milosevic) pa da radi kome hoce i sta hoce... Ja imam njen izvestaj da imam devijaciju koja je ocigleda i bez pregleda,a i estetski treba dosta da se radi oko nosa,meni to licno i ne smeta nesto,ali naravno da cu da odradim i to kada vec moze... Tako da jesu u opavezi da urade!!!
You'll never walk alone!
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

@Katarina
Jesi imala kakvu dijagnozu, jer po sloci bih rekao da ti je nos bio pravilan, da ne moze pravilniji biti?
Katarina2105990
Novi član
Novi član

lanmibg napisao:Da se i ja opet javim. po drugi put sam zakazao pregled u nadi da ce mi ovaj put doktorka milosevic konacno reci da mogu na operaciju. Po onom najvecem snegu sam u pretproslu subotu otisao na pregled, 6 meseci posle prvog pregleda, dakle vec sam jednom bio tamo u septembru. Zena jednostavno ne zeli da me operise, uopste ne znam sta treba da uradim da bih se operisao, iako imam uput verovatno zeli da platim da bih mogao da se operisem. Imam ociglednu devijaciju, ali sam hteo i grbu da sredim, a sve sto sam od nje dobio je: dodji u ponedeljak da odradis alergo test pa da ti dam neke lekove da pijes. Naravno nisam otisao jer mi nisu potrebni lekovi vec operacija da bih mogao normalno da disem, al ne vredi, srbija, zemlja u kojoj vlada: plati pa se klati. Odustajem od daljih pokusaja.
Meni nije trazila te analize za alergene, ali ce vrv. u buduce svima traziti, jer sam ja na operaciji imala malu komplikaciju, jer sam se osula na operacionom stolu od nekog njihovog leka koji su mi dali pre anestezije, pa su hteli i da mi u tom trenutku otkazu operaciju, ali kad su mi ubrizgali preko infuzije neki serum sve je hvala bogu pocelo da se povlaci. Tako da ti i ja preporucujem da odradis taj algo test.
Katarina2105990
Novi član
Novi član

Milann napisao:@Katarina
Jesi imala kakvu dijagnozu, jer po sloci bih rekao da ti je nos bio pravilan, da ne moze pravilniji biti?
Da imala sam devijaciju. A nos mi nije pravilan, msm evo ubacicu jos jednu sliku gde se bolje vidi, nije nikakav problem.
Odgovori