Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Re: Operacija nosa

Post od Africa-Mileva »

doktorka Dusanka se izgleda zasitila posla.... ili je nesto drugo u pitanju ...

Da i meni je odvratno kad muskarcu naprave prcast nos. Videla sam dva muska nosa koja je radila Branka i bas su me odusevili, niti mali, niti prcasti a pravilni, nijednu manu im nisam nasla. Nazalost zenske nosice nisam videla... osim svog :D.

Razumem ljude sto ne dolaze na ovaj forum posle par meseci, jednostavno im dosadi, izgube naviku. I ja sam sad svaki dan tu samo zato sto mi nos jako lose reaguje na ovo odvratno vreme pa moram da sedim kod kuce. Kad krenu obaveze lagano cu i ja nestati :), ali posto sam postavila slike i iskustva. Svoj deo posla sam odradila. :wink:
purpul
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 08, 2012 1:40 am

Post od purpul »

Ko zna sta je u pitanju,ja sam stekla utisak da je prebukirana sto se posla tice a ljudi je traze i traze :roll:
pa od ultra ljubazne doktorice dodje do neke hirovite :lol: rekoh sebi nije jedina,ja necu kod nje ma koliko strucna bila,
ionako nemam previse vremena,da odlazim,pa mozda ce biti mozda nece...bilo bi ok da kaze bices na redu za 7 meseci,8,..godinu
dve,ali da to bude tad a ne ovako kao sa Aleksandrom,kao da je on iz besa dosao,pa jos tolike mesece cekao,
psihicki se pripremao,iscekivao itd...ma uzas
Ma slusaj bre,necu da ih razumem :lol: bar jednom godisnje da dodju i napisu par reci,ti si svoje 'odradila'postavila slikice,
i to je ok,ali jako malo ljudi postavlja slike a pogledaj koliko je do sad bilo operisanih,mada je ovo net pa kapiram
da neko ne zeli da postavlja javno svoje slike :)

@ Mallena76 hvala na informaciji
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

E vidis to je svima problem. Kazi datum i ispostuj to, budi covek. Godinu dana, nema problema ali ispostuj taj termin. A ne triput da pomeras termin, mozda cak i vise...
Stvarno mi je zao Aleksandra, mogu zamisliti koji je sok decko preziveo i u kakvom je sad stanju. Daj Boze da ga Branka primi i da sto pre to sredi.
A i ako ima guzve, zasto ta doktorka nebi bila covek i onoga ko hoce uputila ka nekom svom kolegi? Licno nisam znala da postoji niko drugi osim nje, a ona je mogla da mi skrene paznju na to.

Da, ni ja nisam htela sliku celog lica. Ali kad odsecem nos apsolutno niko ne moze da provali o kome se radi, a nama ni ne treba celo lice, zanima nas samo nos :D . Mislim mene je zanimao, a sad zanima one koji cekaju operaciju.

Medjutim sinoc sam se pokajala sto sam ostala na forumu i uopste ubacila sliku, delila savete... Jedna clanica me je tako prozivala sto necu da joj posaljem sliku celog lica. Osetila sam se tako odvratno, mada i ja sam kriva nisma trebala uopste da se upustim u prepisku sa njom. Budala sam ispala :oops: priznajem. Ali tako je GLUPO odreagovala sto necu da joj posaljem sliku i ja da joj lepo objasnim da nema potreba za nekkulturom i ismejavanjem moje odluka jer se stvarno trudim da pomognem svima... a ona :o jos gora.
Posle nije ni cudo sto su doktori nervozni, zamislite sa kim sve oni imaju posla. Posle polude i postanu odvratni i prema onima koji to ne zasluzuju. Ali svakakvih ljudi ima, zaista. A=
Poslednja izmena od Africa-Mileva u Sre Feb 15, 2012 9:04 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

.
purpul
Novi član
Novi član

Post od purpul »

Naravno da nam ne treba celo lice,interesuje nas nos i i samo njega i gledamo..da smo kojim slucajem doktori
a ti nas pacijent-bilo bi logicno da tazimo celo lice:)jer moramo da vidimo kakav nos ide uz tvoje lice:)
Ne vidim razlog da ti bilo ko trazi celu sliku ako ti to ne zelis da das.
Niko ovde nije duzan da daje bilo kakva objasnjenja,slike itd jer je sve stvar
dobre volje,ako neko hoce da podeli neku informaciju,iskustvo,fotke itd
hoce,ako nece-nece .
Ti si sa nama podelila svoje iskustvo,postavila slike i dala svoj max...a nisi morala,mogla si da radis bilo sta drugo...
na kraju krajeva da odmaras a ne da se cimas da pises,postavljas slike i odes jer ti si svoj problem resila.
Sto se tice prozivke,bas te briga samo si trebala da napises necu da dam sliku i ne ulazis u dalju pricu,a ko
je nervozan neka leci svoju nervozu na nekom drugom mestu,mada mozda se samo salila devojka ko zna :wink:
Sad evo gledam clanovi koji su postavili cele slike ili slike nosa i pisali
o svom iskustvu i podelili to sa nama su:
UltraM,Neo90,hairext,jelenad,gdope92,sanjka79,ana985 i ti-mogu samo da se svima zahvalim
sto su odvojili svoje vreme,koje verujem niko nema na bacanje,a ne da prozivam i kritikujem.
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Iskreno to bi bila najopustenija varijanta i vecina podlegne toj varijanti nazalost. Ali bilo je par dobrih ljudi na svu srecu.... Hvala im i u moje ime :wink:
Heheh, nije :wink: . Ali vidi se da je dokana devojka kad je sve sto sam napisala na forumu pocela da koristi da bi me eto uvredila. Najsmesnije mi bilo kad je pocela da me proziva kako imam grbav nos a nalazimo se na forumu operacija nosa :lol:. sta vise reci :roll: . Nego nije to vazno ali eto napisala sam to kao primer zasto su mozda i doktori toliko neljubazni. Jer svi znamo ko sve dolazi kod njih, treba to izdrzati i ostati normalan.
anamarija80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 7:48 pm

Post od anamarija80 »

uh...sve vise nezadovoljnih pacijenata dr milosevic , sta li se to dogodilo sa toliko reklamiranom diktorkom :roll:
ima toliko drugih dobrih doktora, jedini je problem sto nemaju tako dobru reklamu kao dr milosevic
dr Kosanovic radi i u privatnoj klinici, a tamo se pregled placa :roll:
ali sa uputom u kbc je besplatan :D ali se zakazuje
prvi slobodan termin je 28 februar, o svemu sam se raspitala :lol:
a dr mihajlovic kokic je trenutno na odmoru i radi od 21. februara :P
pa sada jos da odlucimo kod koga cemo na pregled :lol:
purpul
Novi član
Novi član

Post od purpul »

Africa-Mileva napisao:Iskreno to bi bila najopustenija varijanta i vecina podlegne toj varijanti nazalost. Ali bilo je par dobrih ljudi na svu srecu.... Hvala im i u moje ime :wink:
Heheh, nije :wink: . Ali vidi se da je dokana devojka kad je sve sto sam napisala na forumu pocela da koristi da bi me eto uvredila. Najsmesnije mi bilo kad je pocela da me proziva kako imam grbav nos a nalazimo se na forumu operacija nosa :lol:. sta vise reci :roll: . Nego nije to vazno ali eto napisala sam to kao primer zasto su mozda i doktori toliko neljubazni. Jer svi znamo ko sve dolazi kod njih, treba to izdrzati i ostati normalan.
Ma ljubomorna sto imas lepsi nosic :lol:
Slazem se da ni njima nije lako i da ima svakavih ljudi,ali opet treba da drze nivo
i ako se neko sa njima ponasa lepo i sa postovanjem,neka se i oni ponasaju tako,da imaju dozu profesionalnosti ne samo u poslu
nego i sa ljudima sa kojima se susrecu svakodnevno jer jedni od drugih zavisimo a
a emocije(ovakve ili onakve neka sacuvaju za privatni zivot-na sta bi licilo kad bi svi mi svoje frustracije sa posla prenosili na sve ljude oko nas :roll: )
@Anamarija80 da,jos 'samo' da odlucimo :D
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

anamarija80 napisao:uh...sve vise nezadovoljnih pacijenata dr milosevic , sta li se to dogodilo sa toliko reklamiranom diktorkom :roll:
ima toliko drugih dobrih doktora, jedini je problem sto nemaju tako dobru reklamu kao dr milosevic
dr Kosanovic radi i u privatnoj klinici, a tamo se pregled placa :roll:
ali sa uputom u kbc je besplatan :D ali se zakazuje
prvi slobodan termin je 28 februar, o svemu sam se raspitala :lol:
a dr mihajlovic kokic je trenutno na odmoru i radi od 21. februara :P
pa sada jos da odlucimo kod koga cemo na pregled :lol:
jel kod kosanovica prvi slobodan termin za operaciju 28 februar ? ako je tako idem odma da zakazem,dok jos imam sve vazece rezultate, uput i dok sam u toj prici :D kad on radi, jel znas mozda,da odem na pregled ?

svi su oni veliki strucnjaci,samo se ljudi ne promovisu...uglavnom ceo kbc ima visoko strucan kadar.
You'll never walk alone!
sanjka79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 3:17 pm

Post od sanjka79 »

Ljudi, evo da se ja javim u ime nas koji smo relativno davno operisani, a jos posecujemo s vremena na vreme ovaj forum! videcete i vi kako to ide, polako kako vreme prolazi, sve redje ste potrebni ovde :)
Dakle , ja sam tu, ako nekog nesto dodatno zanima, samo napred.
Alexandre, ne znam da li si citao sve str. ovog foruma,raspisah se jos oavno, al evo ukratko da ti kazem da je meni, nakon visemesecnog cekanja bila zakazana operacija recimo 5. aprila prosle god. I ja sam sve kao ti odradila i dosla ujutro, uzela slobodno na poslu i sl... i dr mi na prijemu kaze-idi kuci, ne rade aparati za anesteziju!
joj, verujem da samo ti razumes kako mi je bilo tada i sad kad se setim, smorim se...
Usput mi je spomenula da ona radi i privatno i da mogu kod nje, jos ce da mi da neki popust! Ja naravno nisam imala love, i odbila sam.sokirana, misleci da je namerno to uradila...
ugl. ona je mene zvala 19. aprila ujutro i rekla: dodji sad odmah, sutra te operisem, decko koji je trebalo da bude na programu, dobio je boginje.
i bi tako :)
i eto, da ne duzim. ona je prema meni bila prilicno fer, iako me iznervirala bas onako momacki :) Nikada nije trazila pare ili poklone, ja joj donela neke sitnice kad sam isla na kontrolu (ono bombonjera i sl) i ona se zena skoro naljutila i rekla da ne donosim vise. tako da s te strane, ok je. takodje, koliko su je neke devojke ishvalile, ja mislim da se ponasala sasvim ok, nista previse ljubazno ni neljubazno. nije me obilazila svaki dan, ali kad dodje, sve se lepo ispricamo.
sto se strucnosti tice, mislim da tu mogu najbolje da sude ljudi koji su imali vise operacija, jer ja zaista ne znam kako drugi dr to rade i da li bi bilo bolje da sam kod nekog drugog radila, mozda bi bilo bolje, mozda gore... ja svojim nosom nisam 100%zadovoljna, ali ona kaze da su to jos otoci, pa strpljivo cekamm, drago mi je sto normalno disem.. nije on ni pre bio lep pa nema sad sta da se zalim :D ali da sam birala, ne bi bio ovakav..

ako hoces kod nje da ides ipak, posalji joj mail ili sms povremeno ako moze da ti izadje u susret i ubaci ako se oslobodi neko mesto. ako neces, idi kod nekog drugog, uverena sam da su oni svi gore vrhunski strucnjaci, kao sto neko rece...
toliko od mene, javljajte ako sta treba :)
anamarija80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 7:48 pm

Post od anamarija80 »

28 februar je prvi slobodan termin za pregled kod dr kosanovic, tako mi je rekla neka zena iz ambulante
purpul
Novi član
Novi član

Post od purpul »

@ sanjka79 kazu da ti otoci mogu da traju i godinu,nekom cak i duze,nekom naravno krace,sve za zavisi od osobe do osobe.
Sta je to s cim ti nisi totalno zadovoljna iz sadasnjeg ugla?
Moram da kazem da mi je drago sto nam se 'javio' neko ko je odavno prosao kroz ovo sto nas tek ceka :)
sanjka79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 3:17 pm

Post od sanjka79 »

purpul, znam to za otoke, citala sam sve to, ali malo me brine sto su ljudi ili skroz zadovoljni ili nezadovoljni vec posle par meseci, a ja kao jos ne znam, heh
doduse, zaista su mi i oni pocetni otoci jaako sporo prolazili, modrice i sl..20ak dana nakon operacije jos sam bila zuta pa se tesim da eto tako kod mene to sporije ide.
a ono cime nisam zadovoljna je grba, koja sam i pre imala (naravno, mnogo vecu i drugaciju), to cak sad i nije grba, nego ta kost koja je kao sva velika, ne znam kako da objasnim... ja sam ubedjena da je taj deo pod otokom, jer mi je nos u celini siri nego pre, a kontam da nije nista dodavala, nego skidala :D
i vrh mi je super uradila, mada sam ja bila protiv toga, al ona rece da ce mnogo pasti kad se skine ta grba, i bila je u pravu i sad mi je vrs fenomenalan. iz anfasa.
iz profila kad se gleda, nos ima 2 dela: vrh, pa udubljenje, pa tu kost pojacanu.
eh,
ispada da se previse zalim, a ponavljam-disanje je popravljeno za 70% (planiram na trcanje od proleca :) ) i nos jeste lepsi nego onaj kukasti pre. ali znam i da bi neke devojke isle na operaciju sa ovakvim nosom.
al eto, necu jos bas da se smaram, sacekacu malo :)
inace, je li nepristojno pisati ovoliko dugacke postove? :)
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Ide se i 2-3 puta na operaciju, ko hoce "savrsenstvo".
Alek991
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 25, 2012 9:45 pm

Post od Alek991 »

purpul napisao:Sta nam se desilo sa Zulu333,nema je da nam javi utiske sa pregleda kod Dr.Dusanke,misteriozno nam nestade,mada
je i alek991 pisao da ide na pregled 11.2,pitam se sta bi sa njima :lol:
Hej, evo mene! Da, imao sam zakazan pregled za 11. februar kod Dr Dušanke ali sam tog dana imao neodložne obaveze, tako da je morala da mi pomeri termin za 27. 2.
Mada... Sada kada čitam Aleksandrove postove postajem pomalo skeptičan što se tiče operacije kod dotične doktorke...
Da li bi neko bio ljubazan da mi kaže na koji način mogu da stupim u kontakt sa Dr Brankom? Zaista ne bih voleo da se nadjem u situaciji u kojoj se našao Aleksandar.
Inače, postaviću slike svog nosa da vidite njegovo trenutno stanje, tako da bi mi svaka sugestija dobro došla, bez obzira na to što već imam neku sliku o tome kako bih voleo da izgleda nakon operacije.
Odgovori