Ljudi, evo da se ja javim u ime nas koji smo relativno davno operisani, a jos posecujemo s vremena na vreme ovaj forum! videcete i vi kako to ide, polako kako vreme prolazi, sve redje ste potrebni ovde

Dakle , ja sam tu, ako nekog nesto dodatno zanima, samo napred.
Alexandre, ne znam da li si citao sve str. ovog foruma,raspisah se jos oavno, al evo ukratko da ti kazem da je meni, nakon visemesecnog cekanja bila zakazana operacija recimo 5. aprila prosle god. I ja sam sve kao ti odradila i dosla ujutro, uzela slobodno na poslu i sl... i dr mi na prijemu kaze-idi kuci, ne rade aparati za anesteziju!
joj, verujem da samo ti razumes kako mi je bilo tada i sad kad se setim, smorim se...
Usput mi je spomenula da ona radi i privatno i da mogu kod nje, jos ce da mi da neki popust! Ja naravno nisam imala love, i odbila sam.sokirana, misleci da je namerno to uradila...
ugl. ona je mene zvala 19. aprila ujutro i rekla: dodji sad odmah, sutra te operisem, decko koji je trebalo da bude na programu, dobio je boginje.
i bi tako

i eto, da ne duzim. ona je prema meni bila prilicno fer, iako me iznervirala bas onako momacki

Nikada nije trazila pare ili poklone, ja joj donela neke sitnice kad sam isla na kontrolu (ono bombonjera i sl) i ona se zena skoro naljutila i rekla da ne donosim vise. tako da s te strane, ok je. takodje, koliko su je neke devojke ishvalile, ja mislim da se ponasala sasvim ok, nista previse ljubazno ni neljubazno. nije me obilazila svaki dan, ali kad dodje, sve se lepo ispricamo.
sto se strucnosti tice, mislim da tu mogu najbolje da sude ljudi koji su imali vise operacija, jer ja zaista ne znam kako drugi dr to rade i da li bi bilo bolje da sam kod nekog drugog radila, mozda bi bilo bolje, mozda gore... ja svojim nosom nisam 100%zadovoljna, ali ona kaze da su to jos otoci, pa strpljivo cekamm, drago mi je sto normalno disem.. nije on ni pre bio lep pa nema sad sta da se zalim

ali da sam birala, ne bi bio ovakav..
ako hoces kod nje da ides ipak, posalji joj mail ili sms povremeno ako moze da ti izadje u susret i ubaci ako se oslobodi neko mesto. ako neces, idi kod nekog drugog, uverena sam da su oni svi gore vrhunski strucnjaci, kao sto neko rece...
toliko od mene, javljajte ako sta treba