Ej,jel mi mozes reci koja je cena kod doktora Grubora,jesi to radila privatno?mala plava napisao:Ja sam se zahvaljujuci ovom forumu 22.08. operisala kod dr Andreja Grubora i malo je reci da sam prezadovoljna izgledom nosa. U ponedeljak me je operisao, uklonio devijaciju i grbu i malo mi rasirio nozdrve. U cetvrtak sam izvadila tampone i sad u ponedeljak sam skinula masku i konce. Modrice sam imala samo oko ociju i podocnjaka i to malo u odnosu kako sam ocekivala da ce biti. Svima bih preporucila dr Grubora jer zaista zna da radi svoj posao, a uz to je jos i jako fin i dobar covek.
Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 2:03 am
Re: Operacija nosa
@Lanmi: Saznao si da se 19. vraca s godisnjeg?
Cool, taman posle ispitnog roka jurim kod nje na pregled...
Mada, nisam siguran da sada nije guzva i da ce te primiti vec u oktobru, poprilicno dugo se ceka na operaciju da znas...

Cool, taman posle ispitnog roka jurim kod nje na pregled...

Mada, nisam siguran da sada nije guzva i da ce te primiti vec u oktobru, poprilicno dugo se ceka na operaciju da znas...
Doktor mi je rekao da je jos 15-ak dana na godisnjem i da je prvi dan kad je ona dezurna u ambulanti, 19.09.
Sto se tice cekanja, doktor mi je potvrdio da se ne ceka dugo jer nema guzve, mislim da on ipak malo bolje zna od tebe
Meni je hteo da zakaze za 15ak dana operaciju, samo da prikupim rezultate ali sam ipak odlucio da prvo porazgovaram sa dr. Milosevic.

Sto se tice cekanja, doktor mi je potvrdio da se ne ceka dugo jer nema guzve, mislim da on ipak malo bolje zna od tebe

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm
cudno, ja sam bila krajem jula i rekla mi licno dr Milosevic da nema slobodnih termina PRE januara
!! I rekla mi da se javim tek u oktobru pa da zakazem za januar. Bas cu je zvati 19 da vidim da li mogu pre januara.

Hmm eto vidis... Meni drugacije rekose... Nema veze, videcu sa njom 19. sta ce da kaze, pa cu preneti... Al nije mi jasno zasto mi je doktor rekao da krenem da radim sve analize, s obzirom da sve analize vaze 30 dana, po tome sam zakljucio da cu biti operisan tu negde u oktobru...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2010 2:21 pm
Da, radila sam privatno. U poliklinici Djukic.Jovanaaaaaa89 napisao:Ej,jel mi mozes reci koja je cena kod doktora Grubora,jesi to radila privatno?mala plava napisao:Ja sam se zahvaljujuci ovom forumu 22.08. operisala kod dr Andreja Grubora i malo je reci da sam prezadovoljna izgledom nosa. U ponedeljak me je operisao, uklonio devijaciju i grbu i malo mi rasirio nozdrve. U cetvrtak sam izvadila tampone i sad u ponedeljak sam skinula masku i konce. Modrice sam imala samo oko ociju i podocnjaka i to malo u odnosu kako sam ocekivala da ce biti. Svima bih preporucila dr Grubora jer zaista zna da radi svoj posao, a uz to je jos i jako fin i dobar covek.
-
- Aktivan član
stvarno ne znam... stekla sam utisak da je ona jedan dobra zene, pa ne znam sto bi lagla na takav nacin... Medjutim, znam da mi je rekla da ako platim 1500e ne moram da cekam na operaciju. opredelila sam se da cekam, jer para za operaciju nema... Ali ako ti je receno da radis sve te analize mislim da imas pravo da trazis da te operisu sto pre, tj dok traju te analize.
Ovako...
Ovde sam procitao postove nekih forumasa koji tvrde da se RINOLASTIKA ne placa, ili da se na VMA placa 36 000 din.
Pre neki dan sam bio na pregledu kod dr. Baletica na VMA, inace je tamo sef laserske hirurgije, on mi je dao dijagnozu i rekao da rinoplastika kosta 150 000 dinara.
E sada je l moze neko objasnjenje za to...
Pozdrav!
Ovde sam procitao postove nekih forumasa koji tvrde da se RINOLASTIKA ne placa, ili da se na VMA placa 36 000 din.
Pre neki dan sam bio na pregledu kod dr. Baletica na VMA, inace je tamo sef laserske hirurgije, on mi je dao dijagnozu i rekao da rinoplastika kosta 150 000 dinara.
E sada je l moze neko objasnjenje za to...
Pozdrav!
To jedino oni znaju izgleda... A mozda je i nesto ponovo izmenjeno... Vece cene i td... A mozda ti je uracunao i estetiku... 

Na VMA se placa, ali na KBC Zvezdara ocigledno ne jer je drugacija politika bolnica, sta znam. Na prosloj strani je sanjka to malo bolje objasnila.
-
- Aktivan član
negde sredinom 2010 wma je uvela pravilo da se operacije nosa pocnu placati. negde pred kraj ovog foruma to se i pominje par puta. zato su svi sa wma presli na kbc zvezdara 

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 2:03 am
Ljudi,ja ne mogu da procitam celu ovu temu ,pa ako neko hoce da mi odgovori,bila bih mnogo zahvalna..
) Kako ide od pocetka proces za dobijanje uputa za operaciju nosa,mislim na odlazak kod lekara opste prakse,i kako se dobija uput,ja stvarno nista ne znam...Uzgred,imam devijaciju..Zanima me,koji lekar ustvari daje uput i kako ja da mu skrenem paznju da zelim da mi da uput za KBC Zvezdara,posto bih stvarno zelela da tamo budem operisana,ako je uopste moguce da ja tu nesto kao odabiram.. Nije mi jasno,po kom osnovu lekar opste prakse odabira koji ce me lekar operisati..:/ Izvinjavam se sto sam smarac i neznalica.
Hvala unapred.Pozdrav...

Operisao sam devijaciju septuma i skinuo grbu pre 15 ak dana. Medjutim nakon skidanja kalupa se pojavila grbica posle sastava kosti i hrskavice. A gde je bila grba ima malo udubljenje ali se primeti samo kada pipnem. Interesuje me za tu grbicu da li ce proci,nalazi se na donjem delu nosa 1 cm iznad vrha odprilike.
Jovana89 vidi se da nisi uopste iscitala temu...Jovanaaaaaa89 napisao:Ljudi,ja ne mogu da procitam celu ovu temu ,pa ako neko hoce da mi odgovori,bila bih mnogo zahvalna..) Kako ide od pocetka proces za dobijanje uputa za operaciju nosa,mislim na odlazak kod lekara opste prakse,i kako se dobija uput,ja stvarno nista ne znam...Uzgred,imam devijaciju..Zanima me,koji lekar ustvari daje uput i kako ja da mu skrenem paznju da zelim da mi da uput za KBC Zvezdara,posto bih stvarno zelela da tamo budem operisana,ako je uopste moguce da ja tu nesto kao odabiram.. Nije mi jasno,po kom osnovu lekar opste prakse odabira koji ce me lekar operisati..:/ Izvinjavam se sto sam smarac i neznalica.
Hvala unapred.Pozdrav...

Neo90 i ja imam isto to samo pri korenu nosa, nije vidljivo, ali se bas oseca pod prstom i dr. mi je rekla da ce to proci vremenom, nestace i da je to neko zadebljanje koje je normalno nakon lomnjenja kosti... Tako nekako...Neo90 napisao:Operisao sam devijaciju septuma i skinuo grbu pre 15 ak dana. Medjutim nakon skidanja kalupa se pojavila grbica posle sastava kosti i hrskavice. A gde je bila grba ima malo udubljenje ali se primeti samo kada pipnem. Interesuje me za tu grbicu da li ce proci,nalazi se na donjem delu nosa 1 cm iznad vrha odprilike.
Pretpostavljam da je to i kod tebe, a u sv.slucaju, najbolje je da pitas svog dr..

Pozdrav

Pozdrav jos jednom
Samo da pitam o dr. Milosevic sa KBC Zvezdara , kome je ovde sve radila rinoplastiku i kakva su iskustva .
PS. Da li se misli na dr. Dusanku Milosevic ....
Samo da pitam o dr. Milosevic sa KBC Zvezdara , kome je ovde sve radila rinoplastiku i kakva su iskustva .
PS. Da li se misli na dr. Dusanku Milosevic ....