Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
maja1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2011 9:53 pm

Re: Operacija nosa

Post od maja1984 »

evo mene javljam vam se iz bolnice , zakazala sam je u martu , znaci cetirimeseca ....
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Post od Africa-Mileva »

Hvala na odgovoru. Nadam se da je operacija prosla ok, puno srece tokom oporavka :wink:
maja1984
Novi član
Novi član

Post od maja1984 »

Hvala puno :*
gossipgirlxoxo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 03, 2011 9:16 pm

Post od gossipgirlxoxo »

Imam jedno pitanje, koliko sam shvatila operacija nosa je besplatna samo ako imamo devijaciju. Da li Dr Milosevic radi u drzavnoj klinici (KBC Zvezdara), a mozda i gresim da je bas KBC Z, jer sam mislila da bih onda mogla kod nje drzavno to da uradim ili ona samo privatno radi..? :-?
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

U kbc zvezdara rade besplatno operacije ukoliko imas devijaciju, i to ne samo doktorka Milosevic nego i ostali doktori... imas na sajtu spisak doktora. Naravno ukoliko nemas uput onda mozes da platis 1500 ili 1400e i dobijes novi nosic.
gossipgirlxoxo
Novi član
Novi član

Post od gossipgirlxoxo »

Hvala puno :D kog lekara preporucujete?
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Pa ja sam stupila u kontakt sa doktorkom Milosevic pre svega zato sto je bilo najlakse stupiti u kontak sa njom, bila sam lenja da potrazim nacin kako da stupim u kontakt i sa ostalim lekarima :roll: . Na ovom forumu nema mnogo slika pre i posle operacije ove doktorke (svega dve slike, i nosici su lepi ali grubi po mojim standardima, mada mozda je to bio izbor pacijenta) tako da cu tek posle operacije znati da li sam nacinila dobar izbor. Mada zena deluje ljubazno i ja ti preporucujem nju.
gossipgirlxoxo
Novi član
Novi član

Post od gossipgirlxoxo »

havala jos jednom. Vidim da tek imas operaciju u januaru. Nema veze, strpi se jos malo :) Srecno, jedva cekam da ti vidim nov nosic, pa da i sa nama ovde podelis iskustva :)
jelenad.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 11:01 am

Post od jelenad. »

Pozdrav svima,
operisala sam nos u septembru 2010. god. na privatnoj klinici.Posle par meseci razmisljanja kog koga da se operisem odlucila sam i evo posle godinu dana, moj nos jos nije dobio finalni oblik.Jako je natecen sa strane,a pre operacije je bio uzak.Da li je neko imao slican problem.Krajem meseca idem na kontrolu i nadam se da ce doktor reci da su, ovo otoci jer ako nisu, moracu opet na operaciju. Takodje mi je vrh nosa malo spusten i tvrd.Okacicu slike ovih dana, mada sam kacila ovde, na forumu nekoliko puta i bas bih volela da cujem vase komentare.Molim ostale, koji su se operisali da postave slike nosica pre i posle. Hvala unapred
sanjka79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 3:17 pm

Post od sanjka79 »

@jelenad.
Od moje operacije na Zvezdari su prosla 3 meseca i nemam prava puno da pricam, jer jos to sve dolazi na mesto, ali razumem te sto se tice zabrinutosti da li ce to proci i zasto jos nije. Meni je otecen vrh bas dosta, kao i mesto gde je bila "grba". Lepsi je nego sto je bio,ali vidi se ta to nije to (jos). |Takodje, utrnut mi je vrh skroz, a kecevi (zubi) i desni oko njih potpuno utrnuti, kao i prvog dana. Znam, znam, sve je to normalno,ali znam i devojke kojima je posle vec 2 meseca sve bilo kao da nije ni dirano.
e sad, sasvim slucajno pre par dana naleteh na devojku koja radi u Solunu kod nekog kao najpoznatijeg plasticnog hirurga, koji je poseban strucnjak za nos i lepo mi devojka kaze iz svog iskustva da je najcesci period oporavka - 1 godina! I kao OD tada pocinje da se vidi konacan izgled nosa, ali sve do 2, 3 godine je normalno i cesto.
Eto, nadam se da sam pomogla malo, postavi slike da vidimo, a stavicu i ja svoje da vidite o cemu i ja pricam.
pozdrav!
gossipgirlxoxo
Novi član
Novi član

Post od gossipgirlxoxo »

sanjka, kod koga si operisala nos? ako ne mozes javno, mozes u privatne poruke :)
unakiss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 12, 2009 12:53 am

Post od unakiss »

Slazem se sa vama devojke... Dug period je potreban zaista, ali isto tako mislim da se ne treba opterecivati...
Uzivajte u nosevima, sigurno je bolje nego pre.
I cuvajte ih ko oci u glavi... ;))
Pozz :))
maja1984
Novi član
Novi član

Post od maja1984 »

jelenad. napisao:Pozdrav svima,
operisala sam nos u septembru 2010. god. na privatnoj klinici.Posle par meseci razmisljanja kog koga da se operisem odlucila sam i evo posle godinu dana, moj nos jos nije dobio finalni oblik.Jako je natecen sa strane,a pre operacije je bio uzak.Da li je neko imao slican problem.Krajem meseca idem na kontrolu i nadam se da ce doktor reci da su, ovo otoci jer ako nisu, moracu opet na operaciju. Takodje mi je vrh nosa malo spusten i tvrd.Okacicu slike ovih dana, mada sam kacila ovde, na forumu nekoliko puta i bas bih volela da cujem vase komentare.Molim ostale, koji su se operisali da postave slike nosica pre i posle. Hvala unapred
a gde si se operisala jelena ?
maja1984
Novi član
Novi član

Post od maja1984 »

Africa-Mileva napisao:Pa ja sam stupila u kontakt sa doktorkom Milosevic pre svega zato sto je bilo najlakse stupiti u kontak sa njom, bila sam lenja da potrazim nacin kako da stupim u kontakt i sa ostalim lekarima :roll: . Na ovom forumu nema mnogo slika pre i posle operacije ove doktorke (svega dve slike, i nosici su lepi ali grubi po mojim standardima, mada mozda je to bio izbor pacijenta) tako da cu tek posle operacije znati da li sam nacinila dobar izbor. Mada zena deluje ljubazno i ja ti preporucujem nju.
kako mislis grubi ?
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Grub? Pa to sam napisala jer mi je ostao urezan u secanju muski nos... gledala sam slike ponovo one devojke kojoj je radila dr milosevic i ok je nos, iz profila savrsen.
Odgovori