lanmibg i ostala ekipo, samo da se umesam, mada i nemam prava jer sam sve zavrsila (osim poslednje faze oporavka).. moj vam je savet da se nekako strpite i blaago i suptilno ponekad podsetite doktorku da postojite

, mailom ili sms-om ( u fazonu ima li sta novo u vezi termina..).
Vec sam pisala, ali ako neko nije citao, ja sam zakazala operaciju u decembru 2010. za april 2011, ali kao da je zovem u martu da vidimo jel to jos stoji, da se nisam predomislila i sl...I obavimo i to I dodjem ja 4.4. ujutru na operaciju i ona zena kaze da se pokvarili aparati za anesteziju, tj nisu prosli inspekciju, sta li.. i da se prvo otkazuju te operacije nosa jer "nisu hitne" i da ja idem kuci. Ja poludela, rekla na poslu da necu dolaziti, pripremila se i sve tako ... ali tu se zena ispricala sa mnom i rekla da nju svi nekako imaju na nisanu tamo jer ima puno pacijenata,a kao uglavnom estetika i to hoce da ukinu i cekaju svaku priliku...
I zvala me nekoliko nedelja kasnije u fazonu "ajd dodji odmah ako mozes" i ja dosla i ostalo je sve legenda..

Naravno , svako malo sam je cimala da vidim jel se popravilo stanje sa tim aparatima i sl..
U svakom slucaju, ja mislilm da je ona dr kog vredi sacekati. E sad, jedini je problem sto je kao neizvestan i taj mart pa ne znate ni sta cekate.. Probajte kod te druge dr. u kbc zvezdara da zakazete razgovor, vidim da je i ona na dobrom glasu..
Verovatno je stvar u tome sto ni ona zaista ne zna da li ce i kada ce to moci sve.. A zaista imaju ogranicenje 2 rinoplastike nedeljno.
I ja sam tako nekako sve skruseno, jer ne placam, pa mi jos sve kao nesto neprijatno, a onda skontam da mi to zdravstveno sve placamo, ili, ako nista, drzava im placa i imamo pravo na to sve ko i svi drugi..
Ja se raspisala, a vidim da nema bas puno smisla ni to sto pisem

, poenta svega je da vam dajem nekako moralnu podrsku ovim putem i tu sam ako sta treba!!