Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Da, KBC Zvezdara. I kako si zadovoljna novim nosicem? Glredam sad slike pre i posle i nekim ljudima umeju da pogorsaju izgled nosa , bezveze... jos nisam ni otisla na razgovor a vec me strah
ovi sa novim nosicima su izgleda napustili ovaj forum . Nego sta kazete na ovo; http://www.monitor.hr/clanci/preminula- ... osa/18119/ da li vas je neko upozorio na ove komplikacije pre operacije i da li ste bili savrseno zdravi? Naime, meni jace lupa srce pa se plasim ovih komplikacija
ja sam uradila 1001 analizu i sve je bilo uredu..tako da trebalo bi da se potrudis da ne preskocis nista sto ti traze..rizik uvek moze da postoji ali minimalan..to su rutinske operacije..samo hrabro
Volela bih da umesto minimalnog bude rizik od 0.0 ali to je posledica straha koji mi ulivaju moji najmiliji kako bih odustala od ove ideje. Ti obavezno javljam kad ti skinu masku da li si zadovoljna rezultatima, i naravno ako moze slicice nosica.
Bas bih voleo da vidim slicice kad skines zavoj pik-nik, verujem da ces biti zadovoljna
Nego, cuo sam da leti ne rade rinoplastiku u Gradskoj... Ti si ovh dana operisana? Ja planiram tamo da se operisem pa me zanima kako si dosla u kontakt s dr i koliko ranije si zakazala operaciju? Ovde su mi neki od forumasa ponudili mail dr Milosevic na koji mi ona nije odgovorila... Znam koji je nivo profesionalnosti u drzavnim ustanovama pa me to i ne cudi, nego ne bih sada da se cimam do bolnice da zakazem pregled ako se to pritom ne radi preko leta... Planirao sam da sakupim informacije do jeseni pa da odlucim sta mi je ciniti...
ja prvi put cujem za to da se ne radi leti ja sam operisana pre nedelju dana i u bolnici je bilo jos par ljudi koji su isto radili estetiku izmedjuostalog..
ja sam bila na konsultaciji u junu pa mi je dr rekao da ce me zvati u julu da dodjem na jos jednu konsultaciju i operacija mi je bila nedelju dana posle te druge
Cudi me da ti nije odgovorila, meni je isti dan odgovorila i bila izrazito ljubazna, zakazala sam pregled i ovih dana idem do nje. Pokusaj ti jos jednom, pusti joj poruku sa slikama tvog nosa i verovatno ce ti odgovoriti. Zena je delovalo izrazito ljubazno kad smo pricale telefonom.
i meni je odgovorila na mail u roku od 5 minuta, poslala mi svoj broj mobilnog, culi se, dogovorili za pregled, otisao sutradan i sve regulisali u rekordnom roku.
Bryan, da li ti je odgovorila?
Ja sam danas imala razgovor i mnogo sam se razocarala kad je rekla da cu operaciju imati tek u januaru Kao pre toga nema slobodnih termina. Na sledeci razgovor i zakazivanje operacije idem u oktobru.
Maja, srecno sutra . Koliko si ti cekala na operaciju?