Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Zdravo, drustvo..... Zanima me da li je neko od vas bio na privatnu kliniku? Inace hocu da operisem nos, ali ne znam za kog dr da se odlucim. Pa bih volela da dobijem neku preporuku, savet gde se to radi najbolje u Bg. Mozete da mi odgovorite i na email: [email protected]. Vekili pozz....
Zdravo svima... Ja sam nov ovde na forumu... Sledece nedelje trebam da idem u Bg u klinici za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju ,mislim da ulica Pasterova 2 da zakazem za operaciju nosa, posto imam uput za tu kliniku. Pa me zanima da li ima nekog ovde ko je tamo operisao nos, kakvi su? Ja imam devijaciju nosa-otezano disanje, ali bi ujedno uradeo i estetiku...da li u toj klinici rade i estetiku kada rade devijaciju nosa? Kog doktora bi mi preporucili? Svakakva informacija mi je dobro dosla... hvala unapred...
Iscitah sve - ocoravi', no, saznao sam sve sto me zanimalo o operaciji nosa koju sam zakazao kod doktorke Milosevic sa Zvezdare.
Inace, za ovu doktorku sam se odlucio zbog vasih komentara, slika i tolikog zadovoljstva nosicima nakog operacija.
Jedino sto od papirologije nemam, a doktorka mi je trazila, je bris zdrela i grla (mada mi je moj doktor rekao da to zapravo ni ne treba).. pa mi sad nije jasno da li da idem u neki drugi DZ da to radim ili nema potrebe...?
E da, i jel ima neko zakazan za ovaj mesec/pocetak jula?
UltraM napisao:Iscitah sve - ocoravi', no, saznao sam sve sto me zanimalo o operaciji nosa koju sam zakazao kod doktorke Milosevic sa Zvezdare.
Inace, za ovu doktorku sam se odlucio zbog vasih komentara, slika i tolikog zadovoljstva nosicima nakog operacija.
Jedino sto od papirologije nemam, a doktorka mi je trazila, je bris zdrela i grla (mada mi je moj doktor rekao da to zapravo ni ne treba).. pa mi sad nije jasno da li da idem u neki drugi DZ da to radim ili nema potrebe...?
Ja imam operaciju zakazanu za 28 jul prijem a operacija 29. jul. pa nista , ponovo idi kod svog dr opste prakse i trazi mu da ti da upuz za bris koji ti nedostaje. to je sve. ja sam uzuela upute pa cu ici za desetak dana da ih sve odradim...
UltraM napisao:Iscitah sve - ocoravi', no, saznao sam sve sto me zanimalo o operaciji nosa koju sam zakazao kod doktorke Milosevic sa Zvezdare.
Ja imam operaciju zakazanu za 28 jul prijem a operacija 29. jul. pa nista , ponovo idi kod svog dr opste prakse i trazi mu da ti da upuz za bris koji ti nedostaje. to je sve. ja sam uzuela upute pa cu ici za desetak dana da ih sve odradim...
E al' "problem" je sto mi je moj doktor opste prakse rekao da mi to ne treba (zato mi nije ni dao uput), a na zalost, nisam zapamtio sta mi je doktorka Milosevic rekla vezano za to...
Zato me zanimalo da li su ovi koji su vec prosli operaciju morali da vade taj bris nosa i zdrela ili on stvarno ne treba? (nesto mi bzvz. da cimam doktorku zbog ovoga, a ne bih da mi nesto zafali kad krenem na samu operaciju)
E al' "problem" je sto mi je moj doktor opste prakse rekao da mi to ne treba (zato mi nije ni dao uput), a na zalost, nisam zapamtio sta mi je doktorka Milosevic rekla vezano za to...
Zato me zanimalo da li su ovi koji su vec prosli operaciju morali da vade taj bris nosa i zdrela ili on stvarno ne treba? (nesto mi bzvz. da cimam doktorku zbog ovoga, a ne bih da mi nesto zafali kad krenem na samu operaciju)
da , treba ti bris usta i zdrela. pa zar ti nije dala doktorka papiric na kom pise sta sve treb da uradis od analiza?
ma pusti ti sta tvoj doktor opste prakse prica , jel on operise noseve pa zna sta treba ? ako je zena napisala da treba , onda treba znaci idi ponovo i trazi d ati da uput da odes da uradis bris , ili ako neces da se smaras onda idi privatno u bilo koju laboratoriju(imas dialab, hexalab , konzilijum...) i uradi to privatno , mislim d aje oko 500 din ...
Šaulić napisao:Čisto informativno me zanima, kako se kreću cene plastične operacije nosa?
Vecina nas na forumu s eoperisemo kod dr Milosevic na Zvezdari , kod nje je besplatna operacija , osim ako ne zelis da radis to privatno u klinici na kojoj ona takodje radi.mislim da je oko 1500 eura..
da , treba ti bris usta i zdrela. pa zar ti nije dala doktorka papiric na kom pise sta sve treb da uradis od analiza?
ma pusti ti sta tvoj doktor opste prakse prica , jel on operise noseve pa zna sta treba ? ako je zena napisala da treba , onda treba znaci idi ponovo i trazi d ati da uput da odes da uradis bris , ili ako neces da se smaras onda idi privatno u bilo koju laboratoriju(imas dialab, hexalab , konzilijum...) i uradi to privatno , mislim d aje oko 500 din ...
jeste, dala mi je taj papiric, obelezila mi kako/gde i sta da radim i koliko koji nalaz vazi (osim tog brisa na kojem mi nije nista napisala, ali za koji mi je nesto posebno rekla). na zalost, nisam zapamtio sta, pa sam pitao svog doktora, a onda me on zbunio svojim odgovorom.
ok, onda cu ga definitivno uraditi! hvala ti maja1984!
Da li iko nesto zna o operaciji nosa u klinici za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju? Ili nesto cuo o doktoru Bojanu Pavlovicu?, rekli su mi da je mlad doktor...