ako ti nije tesko posalji i meni slike,hvala,pozzzgugu napisao:evo poslala sam vam:) jesam... jos je sav otecen bas... svuda... ne osecam kozu na njemu i sl... ceo je tvrd ima tih loptica od otoka ... ali mi se svidja... bice fin ja mislim:) svima se dopada od mojih i ovakav... radila je dr milosevic... kbc zvezdara...Boj@n@ napisao:Kako je tebi nos? JEl si zadovoljna? gde si ti bese radil?hairext napisao:sanjka79 ako nisu dobili licencu za rad za to sigurno postoji dooobar razlog. vredi li umreti na operacionom stolu zbog operacije nosa?vi koji ste vec operisani tamo ste imali srece da je sve proslo kako treba
Operacija nosa
Re: Operacija nosa
gugu , ako mozes posalji i meni slike pliiiiz :9 moj mail je [email protected]
hvala
))) pozzz za sve
hvala

a bojana mislila sam da mene pitas... nisam videla:) sori:) evo poslala sam slicice... ana kako tebi ide mail?
nema veze, drago mi je i da je tebi nosic super... Dobila sam slike... poslala sam ti mail... Nos je zaista lep!
hvala sto si to podelila sa nama!

e hvala puno:) molim, uvek... sve ce biti ok sigurno sa vracanjem ovih termina operacija, nemojte da brinete...
posalji nagugu napisao:a bojana mislila sam da mene pitas... nisam videla:) sori:) evo poslala sam slicice... ana kako tebi ide mail?
[email protected]
e pa ne mogu da verujem.
nadam se da ce ubrzo resiti problem.
nego koliko vazi bolnicki uput kao i uput za laboratoriju i rendgen?
trebalo bi da vazi mesec dana valjda...
Da li neko odavde ima zakazanu operaciju nosa u KBC Zvezdara 08.04 ?
gugu,nos ti je stvarno divan
uopste ne izgleda da ima otoka,super
))

gugu nosic je predivan.
sanjka79 da li si se cula sa doktorkom?
sanjka79 da li si se cula sa doktorkom?
micika2-jesam, zvala sam je juce, ona kaze da dogovor stoji, zvace me cim nesto bude, nisu jos kupili nove te aparate i ne zna se kad ce..
i to je to...

ana985 napisao:gugu,nos ti je stvarno divanuopste ne izgleda da ima otoka,super
))
joj hvala puuuno

Ja sam juce bila u Gradskoj,mojoj cerkici je bila zakazana operacija krajnika,i nacelnik mi je rekao da im ne rade ta dva aparata i da ih stalno lazu,kazu poslace im majstora,pa posle kazu poslace im nove aparate,pa opet nece,pa na kraju cekaju majstora ali kaze da bi do ponedeljka trebalo da poprave aparate,i da operisu samo hitne slucajeve,tumore i tako to.I ja sam poludela,vise psihicki ne mogu da izdrzim taman sam se pripremala psihicki za cetvrtak ali je otkazano,sta da radim,treba u utorak da mi jave sta su uradili,i kaze da ne smeju da prime vise pacijenata jer ne daj boze nesto da se desi,a i jos jedan aparat im ne radi,sve u svemu ja znam da nisu oni krivi nego drzava sto ne reaguje i sto ih boli uvo za nas,da njima nesto treba aparati bi vec stigli i to novi.I ne krivim doktore jer su stvarno svi ljubazni za razliku od orl,u krugu klinickog.Pozdrav,pa javljajte ko sta cuje. 

vaze mesec dana,a bolnicki uput mislim 6 meseci.micika2 napisao:e pa ne mogu da verujem.