Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
gugu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2010 1:10 am

Re: Operacija nosa

Post od gugu »

ako imas uput i devijaciju u kbc zvezdara do sada i za sada, ne kosta nista(ako si student ne placas ni participaciju, a ako nisi onda je valjda oko 500 din)... al to samo sa uputom i ako imas devijaciju, onda ti odrade i estetiku... sve za dz:)
Ftw
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 02, 2011 9:56 pm

Post od Ftw »

Evo i ja da se ukljucim u temu :)
Zakazan mi je termin za 5. maj (u KBC Zvezdara) pa ako jos neko ima tada termin neka mi posalje PM.

I puno hvala svima koji su napisali svoje iskustvo,mnogo znaci kada znas sta te otprilike ocekuje na osnovu tudjeg iskustva :)
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Post od ana985 »

evo slika koje sam obecala ( 3 meseca posle operacije)

http://img153.imageshack.us/i/zanet1.jpg/

http://img145.imageshack.us/i/zanet.jpg/
gugu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2010 1:10 am

Post od gugu »

WAUUUUUUUUU!!!!!!! Boze! Pa diiiiiiiivan jeeeee! 8) :D :wink:
unakiss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 12, 2009 12:53 am

Post od unakiss »

Divan je, a profil savrsen... :)
Cokica85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 02, 2011 12:12 pm

Post od Cokica85 »

Ana985, nosic ti je prelep :), izgleda tako prirodno, nikada ne bih rekla da je operisan. Sigurno si prezadovoljna, a nama koji jos uvek cekamo "svoj dan" ;) preostaje da se nadamo i prizeljkujemo slican ishod :)... Ovako pozitivna iskustva dodatno motivisu... Samo da strah nestane, hehe, izgrickacu sve nokte :o, frka mi je od anestezije, nikada nisam bila u opstoj, a dr. je sjajna, na moja budalasta pitanja oko anestezije je prokomentarisala - pa to ti je najlepsi deo - ;)...
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

Ana savrseno.
gugu bice to bas onako kao si i htela.

a ja cu da umrem od muke i besa,cetiri meseca cekam operaciju i dobijem boginje od bratanca.
htedoh da poludim.
zvala sam dr i menjala sam termin sa drugaricom,tako da ce operacija biti valjda 4.maja.mora dr da proveri koji je njen tacan termin.
mumi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 01, 2011 7:05 pm

Post od mumi »

Danas sam se cula sa doktorkom,mnogo je prijatana zena.. Gugu mozes li da mi posaljes na pp slicice kad ti se nosic oporavi? Tnx. Ana tvoj nosic je fenomelan! Izmenjen ti je opis potpuno
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

hvala svima ne lepim komentarima :) zelim vam da budete zadovoljne kao ja :)
sanjka79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 3:17 pm

Post od sanjka79 »

ana, suuuuuper! potpuno prirodno i u skladu sa licem!!!! odlicno!

ja odoh sutra, javljam se cim izadjem i stavljam slike
budite dobri :wink:
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 10, 2010 2:27 pm

Post od Boj@n@ »

Ana nosic ti je stvarno presladak! Nosic by Angelina J. :))) i lepsi od njenog! :wink:
kjarax
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 11:25 pm

Post od kjarax »

Ana, nos ti je stvarno super, ali mi se cini da je i dalje malo natecen, da li sam u pravu ili je to konacno?
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

u vrhu jos uvek ima otoka,tvrd je, a i kada dodirujem nos kosti jos uvek reaguju drugacije nego pre operacije(osecaj je drugaciji,osecaju se blagi trnci,ne znam najbolje da opisem...) moguce je da ima otoka i u ostatku nosa...u vrhu ima sigurno to je i dr rekla na kontroli... :)
sanjka79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 3:17 pm

Post od sanjka79 »

samo da se javim,
otisla sam danas na prijem na Zvezdaru, sa full opremom , dosla je neraspolozena dr. i rekla da se sve otkazuje, jer ne rade aparati za anesteziju, tj. nisu dobili licencu. 2 aparata od ukupno 3, koliko imaju tamo. I otkazane su sve operacije nosa, do daljnjeg. Ne zna se kad ce biti i da li ce biti.
Ja ne znam da li se ocekivalo da nesto platim ili sl, ali mom razocaranju nema kraja..
odoh da se ubijem
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

sanjka79 napisao:samo da se javim,
otisla sam danas na prijem na Zvezdaru, sa full opremom , dosla je neraspolozena dr. i rekla da se sve otkazuje, jer ne rade aparati za anesteziju, tj. nisu dobili licencu. 2 aparata od ukupno 3, koliko imaju tamo. I otkazane su sve operacije nosa, do daljnjeg. Ne zna se kad ce biti i da li ce biti.
Ja ne znam da li se ocekivalo da nesto platim ili sl, ali mom razocaranju nema kraja..
odoh da se ubijem
zao mi je,nadam se da ce srediti to i da ces otici, ne sekiraj se,razumem da si razocarana... :(
Odgovori