Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sanjka79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 3:17 pm

Re: Operacija nosa

Post od sanjka79 »

slazem se za doktorku, vise je nego profesionalna i nista njoj ne zameram..
cak sam je i pitala da li je moguce da to otkazu zauvek, a ona je rekla-ma nee, taman posla...

ipak, malo mi je sumnjivo da to tek tako otkazu, ako planiraju da uvedu da se placa... na kraju krajeva mnogi od nas su jos prosle godine to zakazali i mislim da je u redu da bolnica ispostuje to...
i sumnjivo je i to sto toliko dugo ne popravljaju, nije to malo vremena za jednu takvu ustanovu...
dodje mi da pozovem Radu u Bg hroniku da ona to malo ispita :wink:
venera333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 12, 2011 6:45 pm

Post od venera333 »

sanjka79 napisao:slazem se za doktorku, vise je nego profesionalna i nista njoj ne zameram..
cak sam je i pitala da li je moguce da to otkazu zauvek, a ona je rekla-ma nee, taman posla...

ipak, malo mi je sumnjivo da to tek tako otkazu, ako planiraju da uvedu da se placa... na kraju krajeva mnogi od nas su jos prosle godine to zakazali i mislim da je u redu da bolnica ispostuje to...
i sumnjivo je i to sto toliko dugo ne popravljaju, nije to malo vremena za jednu takvu ustanovu...
dodje mi da pozovem Radu u Bg hroniku da ona to malo ispita :wink:
O dr Milosevic sve najbolje :D :lol:
bubika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 2:16 pm

Post od bubika »

dugo pratim ovu temu i odlucih da ipak napisem svoje misljenje.
ne mogu oni da ukinu operacije na orl.
tacno se zna sta se tamo operise.
povlacim paralelu izmedju porodilista na kbc i orl.
ukoliko hocete da se porodite uz epidural mora doci anesteziolog kojeg placate.
elem ako on ima zakazane redovne operacije ne moze doci kod vas na porodjaj jer porodiliste nema svoje anesteziologe nego ih ''pozajmljuje''.
znaci anesteziolog direktno u dzep dobije od 100-200 eur,a to moze da mu spreci ako ima zakazanu operaciju u nekom drugom odeljenju.
ne znam da li i orl ''pozajmljuje'' anesteziologe ako je odgovor da onda mi sve to mirise na predhodnu pricu kao i sa porodilistem.
oni i kad uvedu placanje opet te pare idu u zajednicku bolnicku kasu.
mozda gresim ali vreme ce pokazati da li sam bila u pravu.
a i po novinam se provlacila prica da bolnice nemaju da li sredstava ili nesto sto je potrebno za anesteziju i da se operacije koje nisu hitne odlazu do daljnjeg.
enni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 29, 2010 2:00 pm

Post od enni »

Mojoj maloj je bila zakazana operacija i otkazana,pa sam nasla vezu nacelnika,i sad cekam da mi jave,nece da ukinu operacije,kaze mi da nije do njih i da ih stalno lazu za te aparate,vec sam napisala,kazu im cas ce poslati majstora cas ce im poslati aparat i nista,i verujem da nije do njih,radi im samo jedan aparat za anesteziju os tri,tako da oni ne smeju da operisu veci broj od pet,doktor mi je rekao da operisu samo hitne slucajeve tumore i tako to.Bas me vise izludjuje jos malo pa joj isticu rezultati,svaki dan mi je katasrofa,samo mi ostaje da cekam i da se nerviram.Pa posalji im Radu mozda se drzava napokon smiluje da im posalje nove aparate.
bubika
Novi član
Novi član

Post od bubika »

enni,
bas mi je zao.
mogu misliti kako ti je jer je ipak dete u pitanju.
nadam se da ce ove nedelje resiti to i da ce se sve vratiti u normalu.
sto neko napisa sad morate i o anesteziji da razmisljate.
sanjka79
Novi član
Novi član

Post od sanjka79 »

"APARATI OD DANAS RADE!" proverena informacija :wink:
enni
Novi član
Novi član

Post od enni »

Joj hvala ti puno evo suze si mi posle HVALA TI MNOGO,bas si me obradovala a i rastuzila jer opet moram psihicki da se spremam,hvala ti do neba,bas sam odlepila jedva cekam da se zavrsi hvala vam svima puno,nama je vec bila zakazana operacija,a sad sam ponovo morala da nadjem vezu da je ubace sto pre da joj ne isteknu analize a i mora da je cuvam prehlade.Pozdrav svima i hvala jos jednom
bubika
Novi član
Novi član

Post od bubika »

enni,
bice to sve ok videces.ko zna zasto je sve ovo bilo dobro.
sanjka javljaj kad ti je opracija.
puno pozdrava
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

sanjka79
javi za kad ti je zakazana operacija.
Bas me interesuje da li ce i nas ispomerati.
Enni samo polako,procice i vasa operacija i bice to sve u redu videces.
Ja cu ipak morati ici po novi uput.
enni
Novi član
Novi član

Post od enni »

Sad mi je javio doktor sutra joj je zakazao operaciju,ne znam da li placem od tuge ili od srece mnogo mi je tesko
Cokica85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 02, 2011 12:12 pm

Post od Cokica85 »

Enni, samo misli pozitivno, sve ce biti u najboljem redu, sto manje panike i sto vise pozitivne energije - siguran recept :)... I bolje je sto je operacija zakazana za sutra, imas manje vremena za razmisljanje, a i to znaci da ce vec sutra sva briga nestati... :)
Pozdrav i hrabro :)
sanjka79
Novi član
Novi član

Post od sanjka79 »

hocu, hocu, sve vam javljam cim saznam
dr mi rece da rade od danas i samo treba da vidi sad raspored...
enni bice to sve super, nema mesta za tugu i brigu, super je sto je sve reseno i sto su vas tako brzo stavili
kao sto rece cokica, samo pozitivna energija! :wink:
meni jos sledece nedelje vaze one analize i uput, nadam se da necu morati opet sve...
a s druge strane, jako sam sad prehladjena i imam i temperaturu i treba da dobijem za koji dan i opet se naslo nesto da me nervira ...
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Post od ana985 »

sanjka79 napisao:hocu, hocu, sve vam javljam cim saznam
dr mi rece da rade od danas i samo treba da vidi sad raspored...
enni bice to sve super, nema mesta za tugu i brigu, super je sto je sve reseno i sto su vas tako brzo stavili
kao sto rece cokica, samo pozitivna energija! :wink:
meni jos sledece nedelje vaze one analize i uput, nadam se da necu morati opet sve...
a s druge strane, jako sam sad prehladjena i imam i temperaturu i treba da dobijem za koji dan i opet se naslo nesto da me nervira ...
misli pozitivno,ozdravices do tada,pij sto vise limunade i cajeva :) a to sto treba da dobijes nije smak sveta,nece to biti prepreka za op...a ne verujem da ce dr dozvoliti da ti isteknu uputi,lakse je da pomeri ostalima koji nisu ni radili analize...srecno :)
gugu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2010 1:10 am

Post od gugu »

divno, javljajte kad ste zakazani... puno srece svima...
venera333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 12, 2011 6:45 pm

Post od venera333 »

gugu napisao:divno, javljajte kad ste zakazani... puno srece svima...
Gugu, molim te, posalji mi tvoj novi nosic :roll: tj. slike ako te ne mrzi na [email protected]
Odgovori