Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Re: Operacija nosa

Post od ana985 »

enni napisao:
micika2 napisao:e pa ne mogu da verujem.
nadam se da ce ubrzo resiti problem.
nego koliko vazi bolnicki uput kao i uput za laboratoriju i rendgen?
vaze mesec dana,a bolnicki uput mislim 6 meseci.
uputi za analize vaze mesec dana, a dr je meni i sestri rekla da uput za bolnicko lecenje takodje vazi mesec dana(ne znam da li ima veze sto smo iz Smedereva i sto nama
komisija overava te upute)
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 10, 2010 2:27 pm

Post od Boj@n@ »

aaaaa ko ce da doceka ponedeljak.... Da se vidi sta je sa aparatima...
:-? DA li posle operacije moze da se jede normalno , ili na slamcicu?
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Post od ana985 »

mozes da jedes svu hranu,samo moras da uzimas manje zalogaje jer je malo nezgodno posto dises samo na usta...
ja sam ponela cevcice ali mi je lakse bilo da pijem iz case(samo uzmi neku siru zbog maske)
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

ana985 napisao:mozes da jedes svu hranu,samo moras da uzimas manje zalogaje jer je malo nezgodno posto dises samo na usta...
ja sam ponela cevcice ali mi je lakse bilo da pijem iz case(samo uzmi neku siru zbog maske)
ok... valjda cu uspeti :) hvala na brzom odg.
enni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 29, 2010 2:00 pm

Post od enni »

Boj@n@ napisao:aaaaa ko ce da doceka ponedeljak.... Da se vidi sta je sa aparatima...
Javi ako nesto saznas,ljubim te bas sam smorena ubi me cekanje,i ne brini bice sve ok sa tvojom operacijom i srecno.
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

enni napisao:
Boj@n@ napisao:aaaaa ko ce da doceka ponedeljak.... Da se vidi sta je sa aparatima...
Javi ako nesto saznas,ljubim te bas sam smorena ubi me cekanje,i ne brini bice sve ok sa tvojom operacijom i srecno.
hocu javljam... i mene ubi cekanje.. Gde je tebi zakazana operacija? pozzzzzz
Hvala i tebi zelim svu srecu!
enni
Novi član
Novi član

Post od enni »

Mojoj cerkici je zakazana,isto u Gradskoj ali cekamo te aparate,da se poprave.Ja tek sutra treba da zovem ako zoves danas javi.
enni
Novi član
Novi član

Post od enni »

Zvala sam danas kaze jos nisu popravljani,da li je neko nesto u medjuvremenu saznao?
enni
Novi član
Novi član

Post od enni »

Ima li nesto novo??????????????
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

pretpostavljam da bojana ima bar neku informaciju.
sanjka79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 3:17 pm

Post od sanjka79 »

i mene ubi neizvesnost.. glupo mi da zovem dr jer je bila prilicno iskljuciva da ce ona mene zvati..
vec je prosla citava nedelja, vreme bi bilo...
venera333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 12, 2011 6:45 pm

Post od venera333 »

sanjka79 napisao:i mene ubi neizvesnost.. glupo mi da zovem dr jer je bila prilicno iskljuciva da ce ona mene zvati..
Zdravo svima :D Vec neko vreme pratim desavanja u okviru ove teme :) Ovo sto citam za aparate uopste mi se ne dopada, jer sve mi se cini da nece vise raditi ove vrste operacija za dz :cry: Ne znam da li uopste postoji jos neka bolnica koja radi besplatno ove operacije :(
Volela bih da gresim i da nije tako :-?
enni
Novi član
Novi član

Post od enni »

ja jos uvek cekam pozvala sam tamo milion telefona i niko nece nista da kaze
venera333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 12, 2011 6:45 pm

Post od venera333 »

enni napisao:ja jos uvek cekam pozvala sam tamo milion telefona i niko nece nista da kaze
Ipak je u pitanju dete i operacija krajnika pa bi trebalo makar nesto da ti kazu :(
Mogu misliti kako je ljudima sto su zakazali i cekaju... Valjda ce da proradi sto pre, jer i ja mislim da odem na pregled ovih dana
Ftw
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 02, 2011 9:56 pm

Post od Ftw »

venera333 napisao:
sanjka79 napisao:i mene ubi neizvesnost.. glupo mi da zovem dr jer je bila prilicno iskljuciva da ce ona mene zvati..
Zdravo svima :D Vec neko vreme pratim desavanja u okviru ove teme :) Ovo sto citam za aparate uopste mi se ne dopada, jer sve mi se cini da nece vise raditi ove vrste operacija za dz :cry: Ne znam da li uopste postoji jos neka bolnica koja radi besplatno ove operacije :(
Volela bih da gresim i da nije tako :-?
Na osnovu onoga sto je meni doktorka rekla na pregledu i kako se ponasala,i iskustva koje sam procitala od ostalih pacijenata,verujem da ce ona uciniti sve da se te operacije ponovo rade ukoliko se poprave ili nabave aparti jer se bas vidi da voli posao koji radi i da joj je stalo do pacijenata i da im pomogne.

E sada ako bolnica odluci da se te operacije vise ne rade iz nekog razloga ne verujem da tu iko ista moze... :(

A koliko sam shvatila doktorka moze da operise i u privatnoj klinici za 1500 eur sto je opet mnogo povoljnije od doktora privatnih klinika narocito uzimajuci u obzir da mora za zakupi salu i anesteziologa.

Nama ostaje samo da cekamo i da ostanemo pozitivni :)
Odgovori